Posted By Gregory

Wat anderen zeggen over WP Cerber

Het is bewezen dat WP Cerber Security een van de meest effectieve beveiligingsoplossingen voor WordPress is. Bekijk hoe onze met vijf sterren beoordeelde plug-in meer dan 200.000 websites over de hele wereld beschermt.


English version: What people are saying about WP Cerber


Dit moet verreweg een van de beste beveiligingsplug-ins voor WordPress zijn. Een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken systeem om gebruikers te blokkeren die toegang tot uw site proberen te krijgen. Veel andere beveiligingsplug-ins hebben te veel opties en vereisen te veel configuratie, waardoor dingen kapot gaan. Zodra we deze plug-in activeerden, bleek deze te werken. Ik ben dol op de eenvoud van deze plug-in en als je je sites correct configureert, heb je niet alle functies nodig die in plug-ins zoals Wordfence zitten, dus ik zou dit ten zeerste aanbevelen aan ontwikkelaars.

Alex Durston

Mijn bedrijf heeft deze plug-in de afgelopen 5 maanden op al onze klantensites geconfigureerd en het is een echt juweeltje in onze beveiligingstoolbox. Vandaag had ik een persoonlijke site die door een plotselinge brute-force-aanval moest komen, die ik onmiddellijk kon stoppen door een aangepaste inlog-URL te maken via deze plug-in.

Nicholas Brandon

Deze plug-in is echt goed – hij heeft veel functies die alle "grote honden" van WordPress-beveiliging bieden – en hij is gemakkelijker in te stellen en te gebruiken! De gratis versie is veel beter dan de gratis plug-ins van de andere jongens en veel gemakkelijker in te stellen. De aanbevolen instellingen maken het supersnel om je WordPress-site te beveiligen en het is een stuk beter als je eenmaal met een fijne kam door de instellingen gaat om alles echt in te bellen. Ik denk dat dit een van de beste beveiligingsplug-ins is die ik heb geprobeerd.

Mitch T.

We beheren verschillende e-commerce- en nieuwswebsites op WordPress en Cerber Security zorgt ervoor dat we geen beveiligingsproblemen hebben. We zijn een klein team, dus we hebben niet veel middelen die we in de beveiliging kunnen steken. We moeten heel goed nadenken over de tools die we gebruiken en zijn erg blij dat we Cerber Security hebben gevonden.

Kares M.

Ik heb veel beveiligingsoplossingen voor wordpress onderzocht, sommige groot en chique, sommige zien er fantastisch uit maar onbekend en ik koos er een die eenvoudig te gebruiken was en die dag in dag uit mijn verdedigingslinie heeft bewezen. WP Cerber Security doet zijn werk goed, produceert rapporten en verdedigt uw site (veel hard werken) tegen kwaadaardige software en de algemene snuffelaar op internet. (vol van hen).

Robert C.

Na gebruik van de tools zie ik nu in de administratie hoe vaak dubieuze personen willen inloggen op mijn website. Gisteravond was het voorbestemd om binnen drie uur meer dan 20 pogingen te doen. Mooi is hier dat men de naam ziet van de gebruiker waarmee hij wil inloggen. Ik stuur graag mijn beste groeten uit Duitsland, ga zo door.

Dieter Steinmetz

WP Cerber is DE beste, meest uitgebreide plug-in voor sitebeveiliging en -bescherming die ik ooit heb gebruikt. Als een oude WordPress-gebruiker heb ik verschillende andere gebruikt en niets komt in de buurt van de effectiviteit van Cerber. Mijn site ondergaat dagelijks brute force-aanvallen, allemaal afgebogen door deze plug-in.

primadela

Het verbruikt niet eens veel bronnen, gratis, zoveel handige functies, al honderden ongeautoriseerde verzoeken geblokkeerd. Moet een plug-in hebben op elke WordPress-site. Ik kan dit ten zeerste aanbevelen aan elke WordPress-webmaster. Neem niet de moeite om een tarief onder de 5 te lezen> ga je gang en installeer en zie het zelf. Ik garandeer tevredenheid is zeker.

NUCUTA

Dit is de beste plug-in die ik heb gebruikt om bruteforce-aanvallen te verminderen.
Het retourneert 403-foutcodes voor mislukte inlogpogingen van de beheerder, xmlrpc-aanmeldingsfouten en 404-code voor niet-gebruikte wp-login. Dit is precies wat nodig is om aanvallende IP's te detecteren en te blokkeren bij gebruik in combinatie met de servertoepassing fail2ban en configserver firewall.
Voor degenen zonder fail2ban en cfs heeft de plug-in een webapplicatie-firewall om aanvallende IP's voor elke wp-installatie afzonderlijk te blokkeren.
Na het installeren van deze plug-in werden twee andere plug-ins overbodig…
– Schakel XMLRPC uit (ik heb dit alleen gebruikt omdat xmlrpc kwetsbaar was voor bruteforce-aanvallen)
– WPS Hide login (wp-cerber doet dit ook)

wallyO

Ik kan gewoon niet genoeg goede dingen zeggen over deze plug-in, ik werd zwaar getroffen door brute force-aanvallen en terwijl ik andere beveiliging had, liep mijn site vast. De ondersteuning was snel, efficiënt en grondig, gewoon een geweldige beveiligingsplug-in en auteur.
Wat deze plug-in echt cool maakt voor mensen zoals ik, is het wezen om je zwarte en witte lijst te beheren. Het vormt een prachtige aanvulling op de Sucuri Security-plug-in. Ik heb ook Simple Security Firewall, de 3 werken perfect samen.

indigobleu

Voldoet aan al mijn behoeften: aangepaste inlog-URL, blokkeren van wp-login.php en ?author=n, verboden gebruikersnamen, inloggen/uitloggen/pogingen/blokkeren van informatieve log, zwarte en witte lijsten. Het wordt niet overweldigd door een heleboel obscure selectievakjes, maar stelt je in staat om alles aan te passen wat je nodig hebt. Het heeft gewoon zoveel instellingen als mogelijk, niet meer en niet minder. Alle functies zijn goed doordacht. Al mijn bots worden nu onmiddellijk geblokkeerd zonder talloze pogingen. Aanvallen werden zelfs minder frequent sinds ik WP Cerber installeerde, ik weet niet zeker waarom :). Ik heb 3 andere plug-ins vervangen door deze. Het is eenvoudig te configureren en werkt gewoon goed voor mij.

Nadia

Telkens wanneer u een serieuze website probeert te bouwen voor bijvoorbeeld e-commerce, geeft u al snel geld uit, dus het is een grote bonus om zulke goede plug-ins te hebben om uw site gratis te beschermen. Ik ben dol op deze plug-in en hij doet precies wat je nodig hebt. Bedankt, Gioni, zeer gewaardeerd.

Zuidelijke Coaster

Dit is de beste plug-in voor inlogpogingen die er is. Het heeft veel functies die alleen premium plug-ins hebben. Het is zeer flexibel en gemakkelijk te gebruiken. Er is vrijwel niets out-of-the-box te configureren, u kunt het gewoon inschakelen en u kunt aan de slag… je wilt het. Bedankt dat je dit aan de community hebt gegeven!

torralaq

GetApp, een gevestigde aanbevelingsdienst, vermeldde WP Cerber Security in zijn rapport " 9 beste gratis tools die uw startup nodig heeft ".

Als je nog steeds op het hek staat, bekijk dan alle gebruikersrecensies van WP Cerber

"Koop

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.