Posted By Gregory

Wat mensen zeggen over WP Cerber

Het is bewezen dat WP Cerber Security een van de meest effectieve beveiligingsoplossingen voor WordPress is. Bekijk hoe onze met vijf sterren beoordeelde plug-in meer dan 200.000 websites over de hele wereld beschermt.


English version: What people are saying about WP Cerber


Dit moet veruit een van de beste beveiligingsplug-ins voor WordPress zijn. Een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken systeem om gebruikers te blokkeren die toegang proberen te krijgen tot uw site. Veel andere beveiligingsplug-ins hebben te veel opties en vereisen te veel configuratie, waardoor dingen kapot gaan. Zodra we deze plug-in activeerden, bleek deze te werken. Ik hou van de eenvoud van deze plug-in en als je je sites goed configureert, heb je niet alle functies nodig die in plug-ins zoals Wordfence zitten, dus ik zou dit ten zeerste aanbevelen aan alle ontwikkelaars.

Alex Durston

Mijn bedrijf heeft deze plug-in de afgelopen vijf maanden op al onze klantensites geconfigureerd en het is een echt pareltje in onze beveiligingstoolbox. Vandaag had ik een persoonlijke site die een plotselinge brute-force aanval moest doorstaan, die ik onmiddellijk kon stoppen door via deze plug-in een aangepaste inlog-URL te maken.

Nichlas Brandon

Deze plug-in is echt goed – hij heeft veel functies die alle "grote honden" van WordPress-beveiliging bieden – en hij is eenvoudiger in te stellen en te gebruiken! De gratis versie is veel beter dan de gratis plug-ins van andere jongens en veel eenvoudiger in te stellen. De aanbevolen instellingen maken het supersnel om je WordPress-site te beveiligen en het is een stuk beter als je de instellingen met een fijne kam doorloopt om alles echt in te voeren. Ik denk dat dit een van de beste beveiligingsplug-ins is die ik heb geprobeerd.

Mitch T.

We exploiteren verschillende e-commerce- en nieuwswebsites op WordPress en Cerber Security zorgt ervoor dat we geen beveiligingsproblemen ondervinden. We zijn een klein team, dus we hebben niet veel middelen die we aan de beveiliging kunnen besteden. We moeten heel oordeelkundig zijn over de tools die we gebruiken en zijn erg blij dat we Cerber Security hebben gevonden.

Karess M.

Ik heb veel beveiligingsoplossingen voor WordPress onderzocht, sommige groot en chique, sommige zien er fantastisch maar onbekend uit en ik heb er een gekozen die eenvoudig te gebruiken was en die dag na dag bewezen heeft mijn verdedigingslinie te zijn. WP Cerber Security doet zijn werk goed, produceert rapporten en verdedigt uw site (veel hard werk) tegen kwaadaardige software en de algemene snuffelaar op internet. (vol ervan).

Robert C.

Na het gebruik van de tools zie ik nu in de administratie hoe vaak dubieuze personen op mijn website willen inloggen. Gisteravond waren er binnen drie uur ruim twintig pogingen gepland. Mooi is hierbij dat men de naam ziet van de gebruiker waarmee hij wil inloggen. Ik stuur graag mijn vriendelijke groeten vanuit Duitsland, ga zo door.

Dieter Steinmetz

WP Cerber is DE beste, meest uitgebreide plug-in voor sitebeveiliging en -bescherming die ik ooit heb gebruikt. Als ervaren WordPress-gebruiker heb ik er verschillende andere gebruikt en niets komt zelfs maar in de buurt van de effectiviteit van Cerber. Mijn site ervaart dagelijks brute force-aanvallen, allemaal afgeweerd door deze plug-in.

primadela

Het verbruikt niet eens veel gratis bronnen, zoveel nuttige functies, en heeft al honderden ongeautoriseerde aanvragen geblokkeerd. Een plug-in moet op elke WordPress-site aanwezig zijn. Ik raad dit ten zeerste aan aan elke WordPress-webmaster. Neem niet de moeite om de tarieven onder 5 te lezen> ga gewoon door en installeer en zie het zelf. Ik garandeer dat tevredenheid zeker is.

NUCUTA

Dit is de beste plug-in die ik heb gebruikt om bruteforce-aanvallen te verminderen.
Het retourneert 403-foutcodes voor mislukte beheerdersaanmeldingen, xmlrpc-aanmeldingsfouten en 404-code voor niet-gebruikte wp-login. Dit is precies wat nodig is om aanvallende IP's te detecteren en te blokkeren bij gebruik in combinatie met de serverapplicatie fail2ban en configserver firewall.
Voor degenen zonder fail2ban en cfs heeft de plug-in een webapplicatie-firewall om aanvallende IP's voor elke wp-installatie afzonderlijk te blokkeren.
Na het installeren van deze plug-in werden twee andere plug-ins overbodig…
– Schakel XMLRPC uit (ik gebruikte dit alleen omdat xmlrpc kwetsbaar was voor bruteforce-aanvallen)
– WPS Inloggen verbergen (wp-cerber doet dit ook)

wallyO

Ik kan gewoon niet genoeg goede dingen zeggen over deze plug-in, ik werd zwaar getroffen door brute force-aanvallen en hoewel ik over andere beveiliging beschikte, liep mijn site vast. De ondersteuning was snel, efficiënt en grondig, gewoon een geweldige beveiligingsplug-in en auteur.
Wat deze plug-in echt cool maakt voor mensen zoals ik, is dat je je zwart-witlijst kunt beheren. Het is een prachtige aanvulling op de Sucuri Security-plug-in. Ik heb ook Simple Security Firewall, de 3 werken perfect samen.

indigobleu

Voldoet aan al mijn behoeften: aangepaste inlog-URL, blokkeren van wp-login.php en ?author=n, verboden gebruikersnamen, inloggen/uitloggen/pogingen/blokkering van informatief log, zwarte en witte lijsten. Het is niet overweldigd door een heleboel obscure keuzevakjes, maar maakt het mogelijk om alles aan te passen wat je nodig hebt. Het heeft gewoon zoveel instellingen als mogelijk is, niet meer en niet minder. Over alle functies is goed nagedacht. Al mijn bots worden nu onmiddellijk geblokkeerd zonder talloze pogingen. Aanvallen kwamen zelfs minder vaak voor sinds ik WP Cerber installeerde, ik weet niet zeker waarom :). Ik heb 3 andere plug-ins vervangen door deze. Het is eenvoudig te configureren en werkt voor mij prima.

Nadia

Wanneer u een serieuze website voor bijvoorbeeld e-commerce probeert te bouwen, geeft u al snel geld uit, dus het is een grote bonus om plug-ins als deze te hebben om uw site gratis te beschermen. Ik ben dol op deze plug-in en hij doet precies wat je nodig hebt. Bedankt, Gioni, zeer gewaardeerd.

Zuidelijke Coaster

Dit is de beste plug-in voor inlogpogingen die er is. Het heeft veel functies die alleen premium plug-ins hebben. Het is zeer flexibel en gemakkelijk te gebruiken. Er valt vrijwel niets standaard te configureren, u kunt het gewoon inschakelen en u kunt aan de slag… maar als u wel tot in de kleinste details wilt ingaan, zijn er veel opties en configuraties waarmee u het net zo kunt laten werken als je wilt het. Bedankt dat je dit aan de gemeenschap hebt gegeven!

Torralaq

GetApp, een gevestigde aanbevelingsservice, vermeldde WP Cerber Security in het rapport ' 9 beste gratis tools die uw start-up nodig heeft '.

Als je nog steeds niet zeker bent, bekijk dan alle WP Cerber-gebruikersrecensies

"Koop

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.