Posted By Gregory

Wat mensen zeggen

Waarom genieten website-eigenaren van Cerber Security? Omdat het door de auteur actief wordt ontwikkeld met meer dan 15 jaar ervaring in het implementeren van beveiligingsoplossingen voor web- en netwerkactiva. Bekijk hoe de beoordeelde plug-in met vijf sterren WordPress over de hele wereld beschermt.


English version: What people are saying about WP Cerber


Dit moet verreweg een van de beste beveiligingsplug-ins voor WordPress zijn. Een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken systeem om gebruikers te blokkeren die toegang proberen te krijgen tot uw site. Veel andere beveiligingsplug-ins hebben te veel opties en vereisen te veel configuratie, waardoor dingen kapot gaan. Zodra we deze plug-in hadden geactiveerd, werd aangegeven dat het werkte. Ik hou van de eenvoud van deze plug-in en als je je sites correct configureert, heb je niet alle functies nodig die in plug-ins zoals Wordfence zitten, dus ik zou dit ten zeerste aanbevelen aan ontwikkelaars.

Alex Durston

Mijn bedrijf heeft deze plug-in de afgelopen 5 maanden op al onze klantensites geconfigureerd, en het is een echt juweeltje in onze beveiligingstoolbox. Vandaag had ik een persoonlijke site die werd verzameld door een plotselinge brute-force-aanval, die ik onmiddellijk kon stoppen door een aangepaste inlog-URL te maken via deze plug-in.

Nichlas Brandon

Deze plug-in is echt goed – hij heeft veel functies die alle "grote honden" van WordPress-beveiliging bieden – en het is gemakkelijker in te stellen en te gebruiken! De gratis versie is veel beter dan de gratis plug-ins van de andere jongens en veel gemakkelijker in te stellen. De aanbevolen instellingen maken het supersnel om je WordPress-site te beveiligen en het is een stuk beter als je de instellingen eenmaal doorloopt met een fijne kam om alles echt in te bellen. Ik denk dat dit een van de beste beveiligingsplug-ins is die ik heb geprobeerd.

Tegen Mitch T.

We beheren verschillende e-commerce- en nieuwswebsites op WordPress en Cerber Security voorkomt dat we beveiligingsproblemen hebben. We zijn een slank team, dus we hebben niet veel middelen die we kunnen inzetten voor beveiliging. We moeten echt oordeelkundig zijn over de tools die we gebruiken en zijn erg blij dat we Cerber Security hebben gevonden.

Tegen Karess M.

Ik heb veel beveiligingsoplossingen voor WordPress onderzocht, sommige groot en mooi, sommige zien er fantastisch maar onbekend uit, en ik koos er een uit die eenvoudig te gebruiken was en dag in dag uit heeft bewezen als mijn verdedigingslinie. WP Cerber Security doet zijn werk goed, produceert rapporten en verdedigt uw site (veel hard werk) tegen kwaadaardige software en de algemene snuffelaar op internet. (vol van hen).

Robert C.

Na gebruik van de tools zie ik nu hoe vaak twijfelachtige personen willen inloggen op mijn website in de administratie. Gisteravond was het voorbestemd binnen drie uur meer dan 20 pogingen. Mooi is hier dat men de naam ziet van de gebruiker waarmee hij wil inloggen. Ik stuur graag mijn vriendelijke groeten vanuit Duitsland, ga zo door.

Dieter Steinmetz

WP Cerber is DE beste, meest uitgebreide plug-in voor sitebeveiliging en -bescherming die ik ooit heb gebruikt. Als een oude WordPress-gebruiker heb ik verschillende andere gebruikt en niets komt zelfs maar in de buurt van Cerber qua effectiviteit. Mijn site ervaart dagelijks brute force-aanvallen, allemaal afgebogen door deze plug-in.

primadela

Het verbruikt zelfs niet veel bronnen, gratis, zoveel nuttige functies, al honderden niet-geautoriseerde verzoeken geblokkeerd. Moet een plug-in hebben op elke WordPress-site. Ik raad dit ten zeerste aan aan elke WordPress-webmaster. Neem niet de moeite om een tarief onder de 5 te lezen> ga gewoon door en installeer het en bekijk het zelf. Ik garandeer dat tevredenheid zeker is.

NUCUTA

Dit is de beste plug-in die ik heb gebruikt om bruteforce-aanvallen te verminderen.
Het retourneert 403-foutcodes voor mislukte beheerdersaanmeldingen, xmlrpc-aanmeldingsfouten en 404-code voor niet-gebruikte wp-login. Dit is precies wat nodig is om aanvallende IP-adressen te detecteren en te blokkeren wanneer deze wordt gebruikt in combinatie met de servertoepassing fail2ban en configserver-firewall.
Voor degenen zonder fail2ban en cfs heeft de plug-in een webapplicatie-firewall om aanvallende IP's voor elke wp-installatie afzonderlijk te blokkeren.
Na het installeren van deze plug-in werden twee andere plug-ins overbodig …
– Schakel XMLRPC uit (ik heb dit alleen gebruikt omdat xmlrpc kwetsbaar was voor bruteforce-aanvallen)
– WPS Hide login (wp-cerber doet dit ook)

wallyO

Ik kan gewoon niet genoeg goede dingen zeggen over deze plug-in, ik werd zwaar getroffen door brute force-aanvallen en terwijl ik andere beveiliging had, liep het vast op mijn site. De ondersteuning was snel, efficiƫnt en grondig, gewoon een geweldige beveiligingsplug-in en auteur.
Wat deze plug-in echt cool maakt voor mensen zoals ik, is het feit dat je je zwarte en witte lijst kunt beheren. Het complimenteert de Sucuri Security-plug-in prachtig. Ik heb ook Simple Security Firewall, de 3 werken perfect samen.

indigobleu

Voldoet aan al mijn behoeften: aangepaste inlog-URL, blokkering van wp-login.php en? Author = n, verboden gebruikersnamen, inloggen / uitloggen / pogingen / informatieve logboeken blokkeren, zwarte en witte lijsten. Het wordt niet overweldigd door veel obscure keuzevakjes, maar je kunt alles aanpassen wat je nodig hebt. Het heeft net zoveel instellingen als het kan, niet meer en niet minder. Alle functies zijn goed doordacht. Al mijn bots worden nu onmiddellijk geblokkeerd zonder talloze pogingen. Aanvallen werden zelfs minder frequent sinds ik WP Cerber installeerde, ik weet niet zeker waarom :). Ik heb 3 andere plug-ins vervangen door deze. Het is gemakkelijk te configureren en werkt gewoon goed voor mij.

Nadia

Telkens wanneer u een serieuze website probeert te bouwen voor bijvoorbeeld e-commerce, geeft u al snel geld uit, dus het is een grote bonus om plug-ins te hebben die zo goed zijn als deze om uw site gratis te beschermen. Ik ben dol op deze plug-in en hij doet precies wat je nodig hebt. Bedankt, Gioni, zeer gewaardeerd.

SouthernCoaster

Dit is de beste plug-in voor inlogpogingen die er is. Het heeft veel functies die alleen premium plug-ins hebben. Het is erg flexibel en gemakkelijk te gebruiken. Er is vrijwel niets om uit de doos te configureren, je kunt het gewoon inschakelen en je gaat … maar als je de fijne details wilt weten, zijn er veel opties en configuraties waarmee je het net zo kunt laten werken als je wilt het. Bedankt voor het verstrekken van dit aan de gemeenschap!

torralaq

"Koop "Bekijk "Bekijk

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.