Posted By Gregory

wat mensen zeggen

Waarom genieten website-eigenaren van Cerber Security? Omdat het door de auteur actief wordt ontwikkeld met meer dan 15 jaar ervaring in het implementeren van beveiligingsoplossingen voor web- en netwerkactiva. Bekijk hoe de beoordeelde plug-in met vijf sterren WordPress over de hele wereld beschermt.


English version: What People Are Saying


Dit moet verreweg een van de beste beveiligingsplug-ins voor WordPress zijn. Een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken systeem om gebruikers te blokkeren die proberen toegang te krijgen tot uw site. Veel andere beveiligingsinvoegtoepassingen hebben te veel opties en vereisen te veel configuratie waardoor dingen uiteindelijk breken. Zodra we deze plug-in activeerden, gaf hij aan te werken. Ik ben dol op de eenvoud van deze plug-in en als u uw sites correct configureert, hebt u niet alle functies nodig die in plug-ins zoals Wordfence aanwezig zijn, dus ik zou dit ten zeerste aan elke ontwikkelaar aanbevelen.

Alex Durston

Mijn bedrijf heeft deze plugin al vijf maanden op al onze klantensites geconfigureerd en het was een echt pareltje in onze veiligheidstoolbox. Vandaag had ik een persoonlijke site verzameld door een plotselinge brute-force-aanval, die ik meteen kon stoppen door een aangepaste inlog-URL te maken via deze plug-in.

Nichlas Brandon

Na het gebruik van de tools zie ik nu hoe vaak dubieuze personen zich willen aanmelden bij mijn website in de administratie. Gisteravond was het bestemd binnen drie uur meer dan 20 pogingen. Mooi is hier dat men de naam ziet van de gebruiker waarmee hij wil inloggen. Ik stuur graag mijn groeten uit Duitsland, ga zo door.

Dieter Steinmetz

WP Cerber is DE beste, meest uitgebreide plug-in voor sitebeveiliging en -beveiliging die ik ooit heb gebruikt. Als een lange tijd WordPress-gebruiker heb ik verschillende andere gebruikt en niets komt zelfs maar in de buurt van het matchen van Cerber in effectiviteit. Mijn site ervaart elke dag brute force-aanvallen, allemaal afgebogen door deze plug-in.

primadela

Het verbruikt zelfs niet veel bronnen, kosteloos, zoveel handige functies, blokkeerde al honderden ongeoorloofde verzoeken. Moet plug-ins hebben op elke wordpress-site. Ik raad dit ten zeerste aan voor elke afzonderlijke webmaster van WordPress. Doe geen moeite om een tarief onder 5 te lezen> ga gewoon door en installeer het en zie het zelf. Ik garandeer dat tevredenheid zeker is.

NUCUTA

Dit is de beste plugin die ik heb gebruikt om bruteforce-aanvallen te verzachten.
Het geeft 403 foutcodes terug voor mislukte beheerdersaanmeldingen, xmlrpc-aanmeldingsfouten en 404-code voor niet-gebruikte wp-login. Dit is precies wat nodig is om aanvallende IP's te detecteren en te blokkeren bij gebruik in combinatie met de fail2ban- en Configserver-firewall van de servertoepassing.
Voor degenen zonder fail2ban en cfs heeft de plug-in een webapplicatie-firewall om aanvallende IP's voor elke wp-installatie afzonderlijk te blokkeren.
Na het installeren van deze plug-in werden twee andere plug-ins overbodig …
– Schakel XMLRPC uit (ik gebruikte dit alleen omdat xmlrpc kwetsbaar was voor bruteforce-aanval)
– WPS Verberg login (wp-cerber doet dit ook)

wallyO

Ik kan gewoon niet genoeg goede dingen zeggen over deze plug-in, ik werd zwaar geraakt door brute force-aanvallen en terwijl ik andere beveiliging op mijn plaats had, liep mijn site vast. De ondersteuning was snel, efficiƫnt en grondig, gewoon een geweldige beveiligingsplug-in en auteur.
Wat deze plugin echt cool maakt voor mensen zoals ik, is het zijn om je zwarte en witte lijst te beheren. De plug-in voor Sucuri-beveiliging is prachtig. Ik heb ook Simple Security Firewall, de 3 werken in perfecte harmonie.

indigobleu

Voldoet aan al mijn behoeften: aangepaste login-URL, blokkering van wp-login.php en? Author = n, verboden gebruikersnamen, inloggen / uitloggen / pogingen / blokkeren van informatief log, zwarte en witte lijsten. Het wordt niet overweldigd door een hoop onduidelijke keuzevakjes, maar laat toe om alles aan te passen wat je nodig hebt. Het heeft net zoveel instellingen als het maar kan, niet meer en niet minder. Alle functies zijn goed doordacht. Al mijn bots worden nu onmiddellijk geblokkeerd zonder talloze pogingen. Aanvallen kwamen zelfs minder vaak voor sinds ik WP Cerber installeerde, niet zeker waarom :). Ik heb 3 andere plug-ins vervangen door deze. Het is eenvoudig te configureren en werkt gewoon goed voor mij.

Nadia

Wanneer u een serieuze website probeert te bouwen voor bijvoorbeeld e-commerce, geeft u snel geld uit, zodat plug-ins zo goed zijn als dit om uw site gratis te beschermen, is een grote bonus. Ik ben dol op deze plug-in en hij doet precies wat je hem nodig hebt. Bedankt, Gioni, zeer op prijs gesteld.

SouthernCoaster

Dit is de beste inlogplugin die er is. Het heeft veel functies die alleen premium plug-ins hebben. Het is zeer flexibel en gemakkelijk te gebruiken. Er is vrijwel niets om uit de doos te configureren, je kunt het gewoon inschakelen en je gaat … .maar als je de fijne details wilt weten, zijn er veel opties en configuraties waarmee je het net zo kunt laten werken je wilt het. Bedankt dat je dit aan de community hebt gegeven!

torralaq

"Koop "Meer "Meer

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.