Snelle hulp

In some cases you can get help with WP Cerber Security in no time


English version: Quick Help


Wat is er mis? Klik hieronder op het meest geschikte gedeelte.

 1. Sommige beveiligingsfuncties werken niet zoals beschreven
 2. Ik krijg de 404-foutpagina in plaats van de inlogpagina
 3. Ik ben mijn aangepaste inlog-URL vergeten (in plaats daarvan krijg ik een 404-fout)
 4. Ik kan niet inloggen / ik ben buitengesloten van mijn site
 5. WP Cerber werkt niet zoals bedoeld

Sommige beveiligingsfuncties werken niet zoals beschreven

Wanneer u de beveiligingsfuncties van WP Cerber test, moet u deze vanaf een andere computer of in een incognitovenster in uw browser testen. U moet er ook voor zorgen dat het IP-adres (of subnet) van de computer die u voor tests gebruikt , niet in de White IP Access List staat. Controleer dit op de beheerderspagina van Toegangslijsten .

Opmerking: wanneer u de plug-in activeert, wordt uw IP-adres toegevoegd aan de White IP Access List.

Ik krijg de 404-foutpagina in plaats van de inlogpagina

Als u gewend bent om de wp-admin- pagina te gebruiken om in te loggen op uw website en nu de foutmelding "404 Pagina niet gevonden" krijgt, probeer dan de standaard WordPress-inlogpagina te gebruiken, namelijk wp-login.php . Voor wpcerber.com is de standaard inlogpagina bijvoorbeeld: https://wpcerber.com/wp-login.php

Als u uw aangepaste inlog-URL heeft ingesteld en deze na een tijdje bent vergeten, controleer dan eerst het e-mailadres van de websitebeheerder voor een e-mailmelding. In die e-mail vindt u uw aangepaste inlog-URL. Als u die e-mail niet kunt vinden, moet u de plug-in handmatig opnieuw installeren door de onderstaande stappen te volgen.

 1. Verwijder de plug-inmap wp-cerber handmatig met behulp van FTP of een bestandsbeheerder (in uw hostingcontrolepaneel) die door uw hostingprovider wordt geleverd.
 2. Log zoals gewoonlijk in op uw WordPress-dashboard door de standaard /wp-login.php URL te gebruiken of op een andere manier die u gewend bent te gebruiken.
 3. Installeer en activeer de WP Cerber-plug-in opnieuw.
 4. Ga naar de pagina Hoofdinstellingen van de plug-in.
 5. Controleer het veld Aangepaste inlog-URL . Het toont uw aangepaste inlog-URL die u moet gebruiken.

Ik ben mijn aangepaste inlog-URL vergeten

Als u uw aangepaste inlog-URL heeft ingesteld en deze na een tijdje bent vergeten, controleer dan eerst het e-mailadres van de websitebeheerder voor een e-mailmelding. In die e-mail vindt u uw aangepaste inlog-URL.

U kunt ook proberen de standaard WordPress-inlogpagina te gebruiken, namelijk wp-login.php . Voor wpcerber.com is de standaard inlogpagina bijvoorbeeld: https://wpcerber.com/wp-login.php

Als de bovenstaande stappen niet helpen, moet u de plug-in handmatig opnieuw installeren door de onderstaande stappen te volgen.

 1. Verwijder de plug-inmap /wp-cerber/ handmatig met behulp van FTP of een bestandsbeheerder (in uw hostingcontrolepaneel) die door uw hostingprovider wordt geleverd.
 2. Log zoals gewoonlijk in op uw WordPress-dashboard door de standaard /wp-login.php URL te gebruiken of op een andere manier die u gewend bent te gebruiken.
 3. Installeer en activeer de WP Cerber-plug-in opnieuw.
 4. Ga naar de pagina Hoofdinstellingen van de plug-in.
 5. Controleer het veld Aangepaste inlog-URL . Het toont uw aangepaste inlog-URL die u moet gebruiken.

Ik kan niet inloggen / ik ben buitengesloten van mijn site

Als u uw aangepaste inlog-URL heeft ingesteld en deze na een tijdje bent vergeten, controleer dan eerst het e-mailadres van de sitebeheerder voor een e-mailmelding. In die e-mail vindt u uw aangepaste inlog-URL. U kunt ook proberen de standaard WordPress-inlogpagina te gebruiken, namelijk wp-login.php . Voor wpcerber.com is de standaard inlogpagina bijvoorbeeld: https://wpcerber.com/wp-login.php

Hoe u inlogt op het WordPress-dashboard als niets helpt

Er is een speciale versie van de plug-in genaamd WP Cerber Reset . Deze versie voert slechts één taak uit. Het reset alle instellingen van de WP Cerber Security-plug-in naar hun oorspronkelijke waarden (exclusief toegangslijsten) en deactiveert vervolgens zichzelf (en respectievelijk WP Cerber Security).

Om toegang te krijgen tot het dashboard moet u dus de map WP Cerber Reset naar de map met plug-ins van uw website kopiëren. Volg onderstaande stappen.

 1. Download het wp-cerber-reset.zip- archief naar uw computer via deze link: https://wpcerber.com/downloads/wp-cerber-reset.zip
 2. Pak de map wp-cerber uit het archief.
 3. Upload de uitgepakte map wp-cerber naar de map met plug-ins van uw WordPress met behulp van FTP (of een Bestandsbeheer in uw hostingcontrolepaneel). Als u een vraag ziet over het overschrijven van bestanden of een map, klikt u op Ja .
 4. Log zoals gewoonlijk in op uw website met behulp van de standaard /wp-login.php WordPress-inlogpagina. Nu is WP Cerber volledig uitgeschakeld.
 5. Installeer de WP Cerber-plug-in opnieuw. Dat moet je doen omdat WP Cerber Reset niet als normale plug-in kan werken.

WP Cerber werkt niet zoals bedoeld

Voordat u een verzoek naar de ondersteuning verzendt, doet u het volgende:

 1. Laad de standaard WP Cerber-instellingen op de pagina Instellingen beheren , die zich onder het beheerdersmenu Tools bevindt. Deze instellingen zijn door hun ontwerp veilig.
 2. Controleer de functionaliteit van de plug-in opnieuw.
 3. Als de plug-in niet werkt zoals bedoeld, controleer dan je andere beveiligingsplug-ins en serverinstellingen (bijvoorbeeld firewall of extra PHP-modules). Blijkbaar werkt WP Cerber Security niet zoals bedoeld vanwege een incompatibiliteitsprobleem .
 4. Als de plug-in goed werkt, pas dan uw eigen gewenste instellingen toe. Eén instelling tegelijk.
 5. Controleer de functionaliteit van de plug-in opnieuw.
 6. Als er iets misgaat, probeer dan uit te vinden wat er nog meer op uw website of server kan leiden tot het incompatibiliteitsprobleem dat verband houdt met uw wijzigingen in de standaard plugin-instellingen. Zie stap 3.
 7. Als u denkt dat er niets anders kan worden herkend als de oorzaak van dat vreemde gedrag, volg dan de instructies op deze pagina .
"Lees "Vraag

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.