Gedragscode


English version: Code Of Conduct


Wij zijn van mening dat het ontwikkelen van een goed en betrouwbaar softwareproduct niet voldoende is. Onze toewijding aan de hoogste ethische normen helpt ons geweldige beveiligingsproducten te bouwen en de best mogelijke diensten aan onze klanten te leveren.

In tegenstelling tot grote bedrijven, waarvan het enige doel is om tegen elke prijs winst te maken voor hun investeerders, is onze aanpak het bewaren van het evenwicht tussen geld verdienen en het volgen van onze ethische normen.

Waar we voor staan

Lieg niet tegen klanten. Wees niet slecht. Doe het goede.

We willen van je horen

Als u een vraag heeft of denkt dat iemand in ons team mogelijk niet aan deze verplichtingen voldoet, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op .


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.