WordPress Security How To
WordPress Security How To

Hoe te bots en robots te vangen met een lijst van verboden logins

Cerber gebruikt de lijst met verboden gebruikersnamen om de beveiliging te versterken door bots en hackers te vangen


English version: How to catch bots and robots with a list of prohibited logins


Zoals u al weet, is er een kleine, maar nuttige functie die een lijst met verboden aanmeldingen / gebruikersnamen heeft genoemd . Dit is een door komma's gescheiden lijst met gebruikersnamen die u onder geen enkele voorwaarde op uw website wilt gebruiken. Dat is het? Nee, er zijn geen "just in case" -functies in de plug-in WP Cerber Security. Maar hoe gebruikt Cerber logins uit de lijst om de bescherming te versterken? Allereerst doet de plug-in het volgende.

  • Aanmelden of registreren met een verboden gebruikersnaam of een gebruikersnaam die overeenkomt met REGEX-patroon is niet toegestaan.
  • Pogingen om in te loggen met een verboden gebruikersnaam worden geweigerd en een IP-adres wordt geblokkeerd.

Het belangrijkste is dat het gebruik van de lijst met verboden aanmeldingen en de aangepaste aanmeldings-URL samen de plug-in helpt slim te zijn en bots en robots / hackers gemakkelijk te detecteren en te vangen.

Als je lijst nog steeds leeg is, moet je die lijst zeker toevoegen aan de volgende (vaak gebruikt door bots en hackers) gebruikersnamen: admin, beheerder, manager, editor, gebruiker, demo, test .

Sinds v. 5.8.6 kunt u reguliere expressies (REGEX) gebruiken in de lijst met verboden gebruikersnamen. Specificeer zoveel patronen als je nodig hebt. Om een REGEX-patroon te specificeren, wikkelt u een patroon in twee schuine strepen naar voren, zoals /admin.*/. Alle vergelijkingen zijn niet hoofdlettergevoelig.

Lees meer over hoe u een andere val creƫert met een aangepaste inlog-URL .


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments