WordPress Security How To
WordPress Security How To
Posted By Gregory

Hoe u spam-gebruikersregistraties op uw WordPress kunt stoppen

Cerber Security heeft verschillende anti-spam- en anti-bot-functies die tegelijkertijd kunnen worden ingeschakeld om de registratie-spamnachtmerrie te stoppen.


English version: How to stop spam user registrations on your WordPress


Schakel een antispam-engine in voor het registratieformulier

De snelste manier om spammers te stoppen, is door de antispam-engine in te schakelen voor het WordPress-registratieformulier. Bescherming inschakelen:

 1. Ga naar de beheerpagina van de Antispam -plug-in
 2. Activeer Registratieformulier beveiligen met botdetectie-engine in het gedeelte Cerber antispam-engine
 3. Als je een apart, niet-standaard registratieformulier of een lidmaatschapsplug-in hebt, schakel dan Bescherm alle formulieren op de website in met botdetectie-engine
 4. Klik op de knop Wijzigingen opslaan

Wijzig de standaard registratie- en aanmeldings-URL

Het volgende dat u moet doen, is de standaard WordPress-registratie-URL wijzigen in een aangepaste URL. Hiermee kunt u geautomatiseerde spamaanvallen blokkeren. Volg deze gids: Aangepaste aanmeldings- en registratie-URL voor WordPress .

Stel de limiet in voor gebruikersregistraties vanaf één IP-adres

De derde stap is het instellen van de limiet voor het aantal gebruikersregistraties vanaf één IP-adres. Standaard mogen drie gebruikersaccounts binnen een uur vanaf één IP-adres worden geregistreerd. Deze functie is beschikbaar in Cerber Security Pro .

 1. Ga naar het plugin-beheerdersdashboard
 2. Klik op het tabblad Gebruikers
 3. Voer de juiste waarden in de velden Registratielimiet in

Blokkeer nieuwe gebruikersregistraties uit specifieke landen met GEO-regels

Met de op het land gebaseerde GEO-regels kunt u een lijst instellen met landen waaruit gebruikers zich mogen registreren op uw WordPress. Als u alleen nieuwe gebruikers uit uw land wilt krijgen, is dit de juiste manier. GEO-regels zijn beschikbaar in Cerber Security Pro . De lijst met landen maken:

 1. Ga naar de beheerpagina Beveiligingsregels en klik op het tabblad Landen
 2. Klik op Registreren op de website.
 3. Maak een lijst met landen door op de landnaam in het linkervenster te klikken. Geselecteerde landen worden weergegeven in het rechtervenster.
 4. Nadat u de lijst hebt gemaakt, stelt u het type in. Als u nieuwe gebruikersregistraties uit de geselecteerde lijst met landen wilt toestaan, klikt u op Geselecteerde landen mogen zich registreren op de website, andere landen mogen dit niet . Anders, als u registraties wilt blokkeren, klikt u op de tweede optie Geselecteerde landen mogen zich niet registreren op de website, andere landen mogen wel .
 5. Klik op de knop Alle regels opslaan .
Block user registrations on WordPress from specific countries with GEO rules

Block user registrations on WordPress from specific countries with GEO rules

Schakel reCAPTCHA in voor het WordPress-registratieformulier

De laatste maar niet de minste optie is om reCAPTCHA in te schakelen voor het WordPress-registratieformulier. Voordat u reCAPTCHA op de website kunt gaan gebruiken, moet u een Site-sleutel en een Geheime sleutel op de Google-website verkrijgen. Om de sleutels te krijgen, moet u een Google-account hebben. Registreer uw website en ontvang beide sleutels hier: https://www.google.com/recaptcha/admin

Lees meer: Hoe reCAPTCHA in te stellen voor WordPress- en WooCommerce-registratie, wachtwoord resetten en inlogformulieren .

Hoe een contactformulier op uw WordPress te beschermen

De antispam- en botdetectie-engine van Cerber is in staat om vrijwel alle contactformulieren op een website te beschermen. Het is getest met Caldera Forms, Gravity Forms, Contact Form 7, Ninja Forms, Formidable Forms, Fast Secure Contact Form, Contact Form by WPForms en WooCommerce-formulieren.

Volg deze gids: Hoe u het indienen van spamformulieren op uw WordPress kunt stoppen .


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.