WordPress Security How To
WordPress Security How To
Posted By Gregory

Hoe om spam gebruiker registraties stoppen op je WordPress

Cerber Security heeft vijf antispam- en antibot-opties die tegelijkertijd kunnen worden ingeschakeld om de nachtmerrie van de registratie-spam te stoppen.


English version: How to stop spam user registrations on your WordPress


Schakel antispam-engine in voor het registratieformulier

De snelste manier om spammers te stoppen is om een Cerber antispam-engine in te schakelen voor het registratieformulier van WordPress. Om bescherming in te schakelen:

 1. Ga naar de beheerderspagina van Antispam- plug-in
 2. Activeer het registratieformulier voor registratie met botdetectiemotor in het gedeelte Cerber-antispammotor
 3. Als u een apart, niet-standaard registratieformulier of een lidmaatschapsplug-in hebt, schakel dan alle formulieren op de website in met botdetectiemotor
 4. Klik op de knop Wijzigingen opslaan

Wijzig de standaardregistratie en aanmeldings-URL

Het volgende dat u moet doen is de standaard WordPress registratie-URL wijzigen in een aangepaste. Hiermee kunt u automatische spamaanvallen blokkeren. Volg deze gids: Aangepaste login en registratie-URL voor WordPress .

Stel de limiet in voor gebruikersregistraties vanaf één IP-adres

De derde stap is om de limiet in te stellen op het aantal gebruikersregistraties vanaf één IP-adres. Standaard mogen drie gebruikersaccounts binnen één uur vanaf één IP-adres worden geregistreerd. Deze functie is beschikbaar in Cerber Security Pro .

 1. Ga naar het dashboard van de pluginbeheerder
 2. Klik op het tabblad Gebruikers
 3. Voer de juiste waarden in de velden Registratielimiet in

Blokkeer gebruikersregistraties uit specifieke landen met GEO-regels

De GEO-regels staan nieuwe gebruikersregistraties van specifieke landen toe of blokkeren deze. Als u alleen gebruikers uit uw land wilt hebben, is dit de juiste manier. GEO-regels zijn beschikbaar in de Cerber Security Pro- versie. Om de lijst met landen te maken:

 1. Ga naar de beheerpagina Beveiligingsregels en klik op het tabblad Landen
 2. Klik op Registreren op de website.
 3. Maak een lijst met landen door in het linkervenster op de naam van het land te klikken. Geselecteerde landen worden weergegeven in het rechtervenster.
 4. Nadat u de lijst hebt gemaakt, stelt u het type in. Als u nieuwe gebruikersregistraties uit de geselecteerde lijst met landen wilt blokkeren, klikt u op Geselecteerde landen mogen zich registreren op de website, andere landen zijn niet toegestaan . Als u registraties wilt toestaan, klikt u op de tweede optie Geselecteerde landen mogen zich niet registreren op de website, andere landen zijn toegestaan .
 5. Klik op de knop Alle regels opslaan .
Block user registrations on WordPress from specific countries with GEO rules

Block user registrations on WordPress from specific countries with GEO rules

Schakel reCAPTCHA in voor het registratieformulier van WordPress

De laatste maar niet de minste optie is om reCAPTCHA in te schakelen voor het registratieformulier van WordPress. Voordat u reCAPTCHA op de website kunt gebruiken, moet u een sitesleutel en een geheime sleutel op de website van Google verkrijgen. Om de sleutels te krijgen, moet je een Google-account hebben. Registreer uw website en ontvang beide sleutels hier: https://www.google.com/recaptcha/admin

Lees meer: Hoe reCAPTCHA in te stellen voor WordPress- en WooCommerce-registratie, wachtwoord en aanmeldingsformulieren opnieuw instellen .

Hoe een contactformulier op uw WordPress te beschermen

De antispam- en botdetectiemotor van Cerber is in staat om vrijwel alle contactformulieren op een website te beschermen. Het is getest met Caldera-formulieren, zwaartekrachtformulieren, contactformulier 7, Ninja-formulieren, formidabele formulieren, snel beveiligd contactformulier, contactformulier door WPForms en WooCommerce-formulieren.

Volg deze gids: Hoe spamformulieren op uw WordPress stoppen .


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.