WordPress Security How To
WordPress Security How To
Posted By Gregory

Hoe om spam gebruiker registraties stoppen op je WordPress

Cerber Security heeft vijf antispam- en antibot-opties die tegelijkertijd kunnen worden ingeschakeld om de nachtmerrie van de registratie-spam te stoppen.


English version: How to stop spam user registrations on your WordPress


Schakel een antispam-engine in voor het registratieformulier

De snelste manier om spammers te stoppen, is door de antispam-engine in te schakelen voor het WordPress-registratieformulier. Om bescherming in te schakelen:

 1. Ga naar de beheerpagina van de antispam- plug-in
 2. Schakel het registratieformulier beveiligen met botdetectie- engine in het gedeelte Cerber-antispam-engine in
 3. Als je een apart, niet-standaard registratieformulier of een lidmaatschapsplug-in hebt, schakel dan Bescherm alle formulieren op de website met botdetectie-engine in
 4. Klik op de knop Wijzigingen opslaan

Wijzig de standaard registratie- en aanmeldings-URL

Het volgende dat u moet doen, is de standaard WordPress-registratie-URL wijzigen in een aangepaste URL. Hiermee kunt u geautomatiseerde spamaanvallen blokkeren. Volg deze handleiding: Aangepaste login- en registratie-URL voor WordPress .

Stel de limiet in voor gebruikersregistraties vanaf één IP-adres

De derde stap is om de limiet in te stellen voor het aantal gebruikersregistraties vanaf één IP-adres. Standaard mogen drie gebruikersaccounts binnen één uur vanaf één IP-adres worden geregistreerd. Deze functie is beschikbaar in Cerber Security Pro .

 1. Ga naar het plugin admin Dashboard
 2. Klik op het tabblad Gebruikers
 3. Voer de juiste waarden in de velden Registratielimiet in

Blokkeer nieuwe gebruikersregistraties uit specifieke landen met GEO-regels

Met de landgebaseerde GEO-regels kunt u een lijst met landen instellen van waaruit gebruikers zich op uw WordPress mogen registreren. Als u alleen nieuwe gebruikers uit uw land wilt krijgen, is dit de juiste manier. GEO-regels zijn beschikbaar in Cerber Security Pro . Om de lijst met landen te maken:

 1. Ga naar de beheerpagina Beveiligingsregels en klik op het tabblad Landen
 2. Klik op Registreren op de website.
 3. Maak een lijst met landen door op de landnaam in het linkervenster te klikken. Geselecteerde landen worden in het rechtervenster weergegeven.
 4. Nadat u de lijst heeft gemaakt, stelt u het type in. Als u nieuwe gebruikersregistraties uit de geselecteerde lijst met landen wilt toestaan, klikt u op Geselecteerde landen mogen zich registreren op de website, andere landen zijn niet toegestaan . Anders, als u registraties wilt blokkeren, klikt u op de tweede optie. Geselecteerde landen mogen zich niet registreren op de website, andere landen wel .
 5. Klik op de knop Alle regels opslaan .
Block user registrations on WordPress from specific countries with GEO rules

Block user registrations on WordPress from specific countries with GEO rules

Schakel reCAPTCHA in voor het WordPress-registratieformulier

De laatste maar niet de minste optie is om reCAPTCHA in te schakelen voor het WordPress-registratieformulier. Voordat u reCAPTCHA op de website kunt gaan gebruiken, moet u een sitesleutel en een geheime sleutel op de Google-website verkrijgen. Om de sleutels te krijgen, moet u een Google-account hebben. Registreer uw website en verkrijg beide sleutels hier: https://www.google.com/recaptcha/admin

Lees meer: Hoe reCAPTCHA in te stellen voor WordPress- en WooCommerce-registratie, wachtwoord opnieuw instellen en inlogformulieren .

Hoe u een contactformulier op uw WordPress beveiligt

De antispam- en botdetectie-engine van Cerber is in staat om vrijwel alle contactformulieren op een website te beschermen. Het is getest met Caldera Forms, Gravity Forms, Contact Form 7, Ninja Forms, Formidable Forms, Fast Secure Contact Form, Contact Form by WPForms and WooCommerce Forms.

Volg deze handleiding: Hoe u het indienen van spamformulieren op uw WordPress kunt stoppen .


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.