WordPress Security How To
WordPress Security How To
Posted By Gregory

Hoe u spam-gebruikersregistraties op uw WordPress kunt stoppen

Cerber Security heeft verschillende antispam- en antibotfuncties die tegelijkertijd kunnen worden ingeschakeld om de nachtmerrie van registratiespam te stoppen.


English version: How to stop spam user registrations on your WordPress


Schakel een antispam-engine in voor het registratieformulier

De snelste manier om spammers tegen te houden is door de antispam-engine voor het WordPress-registratieformulier in te schakelen. Beveiliging inschakelen:

 1. Ga naar de beheerderspagina van de Antispam- plug-in
 2. Schakel het Protect-registratieformulier met botdetectie-engine in de sectie Cerber-antispam-engine in
 3. Als je een apart, niet-standaard registratieformulier of een lidmaatschapsplug-in hebt, schakel dan Alle formulieren op de website beveiligen met botdetectie-engine in
 4. Klik op de knop Wijzigingen opslaan

Wijzig de standaardregistratie- en inlog-URL

Het volgende dat u hoeft te doen, is de standaard WordPress-registratie-URL wijzigen in een aangepaste URL. Hiermee kunt u geautomatiseerde spamaanvallen blokkeren. Volg deze handleiding: Aangepaste login- en registratie-URL voor WordPress .

Stel de limiet in voor gebruikersregistraties vanaf één IP-adres

De derde stap is het instellen van de limiet op het aantal gebruikersregistraties vanaf één IP-adres. Standaard mogen er binnen één uur drie gebruikersaccounts vanaf één IP-adres worden geregistreerd. Deze functie is beschikbaar in Cerber Security Pro .

 1. Ga naar het plug-inbeheerdersdashboard
 2. Klik op het tabblad Gebruikers
 3. Voer de juiste waarden in de velden Registratielimiet in

Blokkeer nieuwe gebruikersregistraties uit specifieke landen met GEO-regels

Met de op landen gebaseerde GEO-regels kunt u een lijst instellen met landen waaruit gebruikers zich mogen registreren op uw WordPress. Als u alleen nieuwe gebruikers uit uw land wilt werven, is dit de juiste manier. GEO-regels zijn beschikbaar in Cerber Security Pro . Om de lijst met landen aan te maken:

 1. Ga naar de beheerderspagina Beveiligingsregels en klik op het tabblad Landen
 2. Klik op Registreren op de website.
 3. Maak een lijst met landen door op de landnaam in het linkervenster te klikken. Geselecteerde landen worden weergegeven in het rechtervenster.
 4. Nadat u de lijst heeft gemaakt, stelt u het type in. Als u nieuwe gebruikersregistraties uit de geselecteerde lijst met landen wilt toestaan, klikt u op Geselecteerde landen mogen zich registreren op de website, andere landen mogen zich niet registreren . Als u registraties wilt blokkeren, klikt u anders op de tweede optie . Geselecteerde landen mogen zich niet registreren op de website, andere landen mogen dat wel .
 5. Klik op de knop Alle regels opslaan .
Block user registrations on WordPress from specific countries with GEO rules

Block user registrations on WordPress from specific countries with GEO rules

Schakel reCAPTCHA in voor het WordPress-registratieformulier

De laatste maar niet de minste optie is om reCAPTCHA in te schakelen voor het WordPress-registratieformulier. Voordat u reCAPTCHA op de website kunt gaan gebruiken, moet u een sitesleutel en een geheime sleutel verkrijgen op de website van Google. Om de sleutels te krijgen, heeft u een Google-account nodig. Registreer uw website en ontvang beide sleutels hier: https://www.google.com/recaptcha/admin

Lees meer: Hoe reCAPTCHA in te stellen voor WordPress- en WooCommerce-registratie, wachtwoord opnieuw in te stellen en inlogformulieren .

Hoe u een contactformulier op uw WordPress kunt beveiligen

De antispam- en botdetectie-engine van Cerber kan vrijwel alle contactformulieren op een website beschermen. Het is getest met Caldera Forms, Gravity Forms, Contact Form 7, Ninja Forms, Formidable Forms, Fast Secure Contact Form, Contact Form by WPForms en WooCommerce-formulieren.

Volg deze handleiding: Hoe u spamformulierinzendingen op uw WordPress kunt stoppen .


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.