WordPress Security How To

Hoe automatische updates voor WP Cerber in te schakelen


English version: How to enable automatic updates for WP Cerber


Vanaf WP Cerber 9.2 kunt u met een paar klikken automatische plug-in-updates inschakelen. Als u nog steeds een oudere versie van WP Cerber gebruikt, volgt u deze eenvoudige stappen om deze bij te werken: https://wpcerber.com/installation/

Om automatische updates voor WP Cerber in te schakelen, moet u twee instellingen inschakelen. Meer gedetailleerde informatie staat op de onderstaande pagina.

  1. Schakel "Gebruik WP Cerber's plugin-repository" in op het tabblad "Hoofdinstellingen" en sla de instellingen op.
  2. Ga naar de beheerpagina "Plugins" en klik op de link "Automatische updates inschakelen" in de rij WP Cerber naast de beschrijving van de plug-in.

Stap 1. Schakel in met behulp van de WP Cerber-plug-inrepository

Klik op "WP Cerber" in het admin-menu van uw WordPress-dashboard. Ga naar het tabblad "Hoofdinstellingen". Scrol omlaag naar het gedeelte 'Sitespecifieke instellingen'. Schakel "Use WP Cerber's plugin repository" in en sla de instellingen op. Als er nu een nieuwere versie van WP Cerber beschikbaar is om te installeren, zie je een prompt die deze versie aankondigt op de beheerpagina "Plug-ins". U kunt op de link "Nu bijwerken" klikken om de plug-in bij te werken. Het is belangrijk op te merken dat als er een nieuwe versie beschikbaar is om te installeren vanuit de plugin-repository van wordpress.org, deze daarvan wordt geïnstalleerd. Dit betekent dat de versie van de plug-in uit de plugin-repository van wordpress.org voorrang heeft op de versie uit de WP Cerber-repository .

Schakel WP Cerber plugin-repository in

Stap 2. Schakel automatische updates in voor WP Cerber

Zodra u het gebruik van de plug-inrepository van WP Cerber hebt ingeschakeld, kunt u automatische updates voor WP Cerber inschakelen op de beheerpagina "Plug-ins". Om ze in te schakelen, klikt u op "Automatische updates inschakelen" in de WP Cerber-rij naast de plug-inbeschrijving.

Automatische updates inschakelen voor de WP Cerber WordPress-plug-in


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.