WordPress Security How To

Hoe automatische updates voor WP Cerber in te schakelen


English version: How to enable automatic updates for WP Cerber


Vanaf WP Cerber 9.2 kunt u met slechts een paar klikken automatische plug-in-updates inschakelen. Als u een oudere versie van WP Cerber gebruikt, volgt u deze eenvoudige stappen om de plug-in bij te werken naar de nieuwste versie: https://wpcerber.com/installation/

Om automatische updates voor WP Cerber in te schakelen, moet u de volgende twee instellingen inschakelen op het tabblad "Hoofdinstellingen":

  1. Schakel "Gebruik de plug-inrepository van WP Cerber" in
  2. Schakel "WP Cerber automatisch bijwerken" in
  3. Instellingen opslaan

Vanaf nu wordt elke keer dat er een nieuwe versie van WP Cerber beschikbaar is in onze officiële repository of in de plugin-repository van wordpress.org deze automatisch op uw website geïnstalleerd, zodat uw WordPress veilig blijft. Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen wij u naar de onderstaande informatie.

Schakel het gebruik van de WP Cerber-plug-inrepository in

Klik op "WP Cerber" in het beheerdersmenu van uw WordPress-dashboard. Ga naar het tabblad "Hoofdinstellingen". Scrol omlaag naar het gedeelte 'Sitespecifieke instellingen'. Schakel "Gebruik de plug-inrepository van WP Cerber" in en sla de instellingen op. Als er nu een nieuwere versie van WP Cerber beschikbaar is om te installeren, ziet u een prompt waarin deze versie wordt aangekondigd op de beheerderspagina "Plug-ins". U kunt op de link "Nu bijwerken" klikken om de plug-in bij te werken.

Het is belangrijk op te merken dat als er een nieuwe versie beschikbaar is om te installeren vanuit de WordPress.org-plug-inrepository, deze daarvandaan wordt geïnstalleerd. Het betekent dat de plug-inversie uit de WordPress.org-plug-inrepository voorrang heeft op de versie uit de WP Cerber-repository .

Schakel de WP Cerber-plug-inrepository in

Schakel automatische updates in voor WP Cerber

Zodra u het gebruik van de plug-inrepository van WP Cerber hebt ingeschakeld, kunt u automatische updates voor WP Cerber inschakelen op de beheerderspagina "Plug-ins". Om ze in te schakelen, klikt u op "Automatische updates inschakelen" in de WP Cerber-rij naast de beschrijving van de plug-in.

Automatische updates inschakelen voor de WP Cerber WordPress-plug-in


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.