WordPress Security How To
Posted By Gregory

Hoe automatische updates voor WP Cerber in te schakelen


English version: How to enable automatic updates for WP Cerber


Vanaf WP Cerber 9.2 kunt u met slechts een paar klikken automatische plug-in-updates inschakelen. Als u een oudere versie van WP Cerber gebruikt, volgt u deze eenvoudige stappen om de plug-in bij te werken: https://wpcerber.com/installation/

Om automatische updates voor WP Cerber in te schakelen, moet u twee instellingen inschakelen. Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen wij u naar de onderstaande informatie.

  1. Schakel "Gebruik de plug-inrepository van WP Cerber" in op het tabblad "Hoofdinstellingen" en sla de instellingen op.
  2. Ga naar de beheerderspagina "Plug-ins" en klik op de link "Automatische updates inschakelen" in de WP Cerber-rij naast de beschrijving van de plug-in.

Stap 1. Schakel het gebruik van de WP Cerber-plug-inrepository in

Klik op "WP Cerber" in het beheerdersmenu van uw WordPress-dashboard. Ga naar het tabblad "Hoofdinstellingen". Scrol omlaag naar het gedeelte 'Sitespecifieke instellingen'. Schakel "Gebruik de plug-inrepository van WP Cerber" in en sla de instellingen op. Als er nu een nieuwere versie van WP Cerber beschikbaar is om te installeren, ziet u een prompt waarin deze versie wordt aangekondigd op de beheerderspagina "Plug-ins". U kunt op de link "Nu bijwerken" klikken om de plug-in bij te werken. Het is belangrijk op te merken dat als er een nieuwe versie beschikbaar is om te installeren vanuit de WordPress.org-plug-inrepository, deze daarvandaan wordt geïnstalleerd. Het betekent dat de plug-inversie uit de WordPress.org-plug-inrepository voorrang heeft op de versie uit de WP Cerber-repository .

Schakel de WP Cerber-plug-inrepository in

Stap 2. Schakel automatische updates voor WP Cerber in

Zodra u het gebruik van de plug-inrepository van WP Cerber hebt ingeschakeld, kunt u automatische updates voor WP Cerber inschakelen op de beheerderspagina "Plug-ins". Om ze in te schakelen, klikt u op "Automatische updates inschakelen" in de WP Cerber-rij naast de beschrijving van de plug-in.

Automatische updates inschakelen voor de WP Cerber WordPress-plug-in


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.