Releases

WP Cerber Security 9.2


English version: WP Cerber Security 9.2


Dit is een belangrijke beveiligingsupdate die een kwetsbaarheidsoplossing bevat. Installeer het zo snel mogelijk door de nieuwe versie van WP Cerber te downloaden van onze website of de plug-in wordpress.org repository. Gebruik de onderstaande downloadlink voor plug-ins.

Nieuwe instellingen

  1.  Aangepast login-foutbericht. Als het weergeven van het standaard WordPress-aanmeldingsfoutbericht is uitgeschakeld, kunt u optioneel uw eigen aanmeldingsfoutbericht opgeven. Verkrijgbaar in de professionele versie.
  2. Aangepast foutbericht voor wachtwoordherstel. Als het standaard foutbericht voor het opnieuw instellen van het WordPress-wachtwoord is uitgeschakeld, kunt u optioneel uw eigen foutbericht voor het opnieuw instellen van het wachtwoord opgeven. Verkrijgbaar in de professionele versie.

 Verbeteringen

  1. Content-Security-Policy HTTP-header geïmplementeerd als extra beschermingslaag voor de WP Cerber-beheerderspagina's. Dit betekent ook geen ondersteuning meer voor onveilige HTTP-verbindingen met WP Cerber-beheerpagina's.
  2. Ondersteuning geïmplementeerd voor een nieuwe WP Cerber-softwarerepository . De softwarerepository is onze speciale website waar we updates voor onze plug-ins en add-ons publiceren, zodat u, onze klanten, ze kunnen bijwerken vanuit het WordPress-dashboard. Het gebruik van de repository kan worden uitgeschakeld in de instellingen.

Fouten oplossen

  1. Bug opgelost "Oproep naar een lidfunctie is_block_editor() op null" die optreedt wanneer wordt geprobeerd een beheerderspagina te laden (beginnend met /wp-admin/) door een ongeautoriseerd verzoek. De bug treedt alleen op als de twee volgende instellingen zijn geconfigureerd als: "Dashboard-omleiding uitschakelen" is ingeschakeld en "404-pagina weergeven" is ingesteld op "Gebruik 404-sjabloon van het actieve thema".
  2. Kleine bug opgelost: er worden geen landvlaggen weergegeven in sommige logboekrijen tijdens het bekijken van WP Cerber-logboeken op de beheerde website via Cerber.Hub.
  3. Kleine bug opgelost: de bestandsviewer toont niet de inhoud van een bestand tijdens het bekijken van de resultaten van een scan op de beheerde website via Cerber.Hub.

Hoe deze versie installeren?

Als de plug-in nog niet beschikbaar is om te updaten vanaf uw WordPress-dashboard, gebruik dan deze link om WP Cerber 9.2 te downloaden en handmatig te installeren: https://downloads.wpcerber.com/plugin/wp-cerber.9.2.zip

Als alternatief kunt u deze link gebruiken: https://downloads.wordpress.org/plugin/wp-cerber.9.2.zip

Volg deze eenvoudige stappen om de plug-in handmatig te installeren: https://wpcerber.com/installation/


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.