Releases
Releases

WP Cerber Security 9.2


English version: WP Cerber Security 9.2


Dit is een belangrijke beveiligingsupdate die een oplossing voor de kwetsbaarheid bevat. Installeer het zo snel mogelijk door de nieuwe versie van WP Cerber te downloaden van onze website of de wordpress.org plugin-repository. Gebruik de onderstaande downloadlink voor de plug-in.

Nieuwe instellingen

  1. Een aangepast aanmeldingsfoutbericht. Als het weergeven van de standaard WordPress-inlogfoutmelding is uitgeschakeld, kunt u optioneel uw eigen inlogfoutmelding opgeven. Deze functie is beschikbaar in de professionele versie .
  2. Een aangepast foutbericht voor het opnieuw instellen van het wachtwoord. Als het weergeven van het standaard WordPress-foutbericht voor het opnieuw instellen van het wachtwoord is uitgeschakeld, kunt u optioneel uw eigen foutmelding voor het opnieuw instellen van het wachtwoord opgeven. Deze functie is beschikbaar in de professionele versie .

Verbeteringen

  1. Implementeerde de Content-Security-Policy HTTP-header als een extra beschermingslaag tegen Cross-Site Scripting (XSS)-aanvallen op WP Cerber-beheerpagina's. Onbeveiligde HTTP-verbindingen met WP Cerber-beheerpagina's worden niet langer ondersteund.
  2. Ondersteuning geïmplementeerd voor een nieuwe WP Cerber-softwarerepository . De softwarerepository is onze speciale website waar we updates voor onze plug-ins en add-ons publiceren, zodat onze klanten deze rechtstreeks vanuit het WordPress-dashboard kunnen updaten. Het gebruik van de repository kan worden uitgeschakeld in de instellingen.

Fouten oplossen

  1. Bug opgelost “Oproep naar een lidfunctie is_block_editor() op null” die optreedt wanneer wordt geprobeerd een beheerderspagina te laden (beginnend met /wp-admin/) door een ongeautoriseerd verzoek. De bug treedt alleen op als de twee volgende instellingen zijn geconfigureerd als: “Dashboard-omleiding uitschakelen” is ingeschakeld en “Toon 404-pagina” is ingesteld op “Gebruik 404-sjabloon van het actieve thema”.
  2. Kleine bug opgelost: in sommige logrijen worden geen landvlaggen weergegeven tijdens het bekijken van WP Cerber-logboeken op de beheerde website via Cerber.Hub.
  3. Kleine bug opgelost: de bestandsviewer toont de inhoud van een bestand niet tijdens het bekijken van de resultaten van een scan op de beheerde website via Cerber.Hub.

Hoe installeer ik deze versie?

Als de plug-in nog niet beschikbaar is om te updaten vanaf uw WordPress-dashboard, gebruik dan deze link om WP Cerber 9.2 te downloaden en handmatig te installeren: https://downloads.wpcerber.com/plugin/wp-cerber.9.2.zip

Als alternatief kunt u deze link gebruiken: https://downloads.wordpress.org/plugin/wp-cerber.9.2.zip

Om de plug-in handmatig te installeren, volgt u deze eenvoudige stappen: https://wpcerber.com/installation/


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.