Releases
Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 9.5.3


English version: WP Cerber Security 9.5.3


Nu AI-coderingstools zoals ChatGPT een revolutie teweegbrengen in het technische landschap en alomtegenwoordig worden, wordt het handhaven van robuuste WordPress-beveiliging steeds belangrijker. Om je te verdedigen tegen opkomende bedreigingen die voortkomen uit het wijdverbreide gebruik van door AI gegenereerde malware, is het essentieel om je WordPress-beveiligingsarsenaal up-to-date te houden.

We streven ernaar om de WP Cerber-algoritmen voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren, zodat ze opkomende bedreigingen effectief kunnen detecteren en neutraliseren. Eerder deze maand hebben we het eerste bugbountyprogramma in zijn soort aangekondigd in het ecosysteem van WordPress-plug-ins, dat een beveiligingsonderzoeker beloont met een bonus van $ 1000 als hij een kwetsbaarheid in WP Cerber vindt. Wij dagen andere leveranciers uit om ons voorbeeld te volgen.

Schakel automatische updates in of installeer WP Cerber als u dit niet op uw website heeft staan.

Verbeteringen aan de integriteitsscanner

WP Cerber gebruikt zijn eigen map om in quarantaine geplaatste bestanden, diagnostische logs en tijdelijke bestanden op te slaan die zijn gemaakt en verwijderd door de integriteits- en malwarescanner . Standaard wordt deze map aangemaakt als een verborgen submap binnen de WordPress-uploadmap en wordt beschermd door een .htaccess-bestand. U kunt desgewenst de locatie wijzigen en naar een veiligere plaats verplaatsen door een PHP-constante CERBER_FOLDER_PATH te gebruiken.

Lees meer: De locatie van de WP Cerber-map wijzigen .

Verbeteringen in het registreren van verkeer en activiteiten

  • Wanneer het opslaan van aanvraagvelden is ingeschakeld in de Traffic Inspector- instellingen, wordt de JSON-payload van REST API en andere verzoeken gedecodeerd en ook opgeslagen in het Live Traffic- logboek. Deze gegevens zijn doorzoekbaar via Geavanceerd zoeken.
  • Het filter Formulierinzendingen , gelegen op het tabblad Live verkeer , filtert conventionele formulierinzendingen eruit en omvat niet langer REST API-verzoeken. Als u formulieren wilt bekijken die zijn ingediend via de REST API, gebruikt u in plaats daarvan het REST API-filter.
  • Het activiteitenexportbestand bevat nu een nieuwe kolom, 'Per gebruiker', die de gebruikers-ID bevat van de gebruiker die de rijgebeurtenis heeft gestart.
  • De namen van de door WP Cerber gegenereerde exportbestanden zijn nu verenigd en bevatten de website-URL, waardoor het gemakkelijker wordt om te identificeren van welke website het bestand is gedownload.

Kleine verbeteringen

  • Meerdere optimalisaties en verbeteringen aan CSS-stijlen en de lay-out van WP Cerber-beheerpagina's.
  • Voorkom dat Jetpack's Asset CDN de lay-out en stijl van WP Cerber-beheerpagina's vernietigt.
  • Compatibel met PHP 8 verbeterd.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.