Releases
Releases

WP Cerber Security 9.5


English version: WP Cerber Security 9.5


Als het gaat om WordPress-beveiliging, is er niets belangrijker dan een beveiligingsleverancier die zijn oplossingen voortdurend bijwerkt. We blijven nieuwe functies ontwikkelen, de algoritmen van WP Cerber verbeteren en bugs oplossen. Download de volgende versie van de professioneel ontwikkelde beveiligingsplug-in.

Schakel automatische updates in of installeer WP Cerber als je deze niet op je website hebt staan.

Blijf op de hoogte wanneer uw plug-ins updates hebben

Blijf op de hoogte van plug-inupdates door een gedetailleerde e-mailmelding te ontvangen wanneer er een nieuwe versie van een plug-in beschikbaar is. Om meldingen te activeren, gaat u naar de meldingsinstellingen van WP Cerber en schakelt u deze in. Voor dit type melding is geen verbinding met cloudservers vereist. Alle gegevens worden lokaal op uw website verwerkt en staan los van de integriteitsscan. Je moet het inschakelen in de instellingen.

Meldingen bevatten informatie over geïnstalleerde en nieuwe versies van plug-ins, compatibiliteit met geïnstalleerde WordPress en minimaal vereiste versies van PHP en WordPress. WP Cerber waarschuwt u als een plug-in niet compatibel is met uw WordPress of PHP. Standaard worden meldingen verzonden naar het e-mailadres van de websitebeheerder dat is geconfigureerd in de algemene WordPress-instelling.

De professionele versie van WP Cerber biedt u extra functies en stelt u in staat om geavanceerde parameters te configureren en SMTP te gebruiken. U kunt afzonderlijke e-mailadressen opgeven voor meldingen over plug-insupdates. Als u geïnstalleerde versies en URL's als gevoelige gegevens beschouwt, kunt u deze uit e-mails verwijderen door een korte indeling van meldingen te selecteren. U kunt de updatecontroles configureren met een gewenst interval.

Updatemeldingen voor WordPress-plug-ins door WP Cerber

Het up-to-date houden van uw plug-ins is belangrijk voor de veiligheid van uw WordPress. Gebruik deze meldingen samen met de automatische WP Cerber-malwarescanner en integriteitscontrole . Schakel automatische updates voor WP Cerber in om uw WP Cerber up-to-date te houden.

Verleen toegang tot gebruikersgegevens via REST API voor geselecteerde gebruikersrollen

Een extra optie voor het verlenen van toegang tot gebruikersgegevens via WordPress REST API voor geselecteerde gebruikersrollen. Standaard blokkeert WP Cerber de toegang tot gebruikersgegevens om gebruikersopsomming te voorkomen. Als u wilt dat gebruikers met een specifieke rol toegang hebben tot de gegevens van gebruikers, voegt u de rol toe aan de lijst. Merk op dat alle websitebeheerders en superbeheerders op een multisite WordPress-installatie toegang hebben tot alle gebruikersgegevens.

Extra optie voor het verzenden van activiteitswaarschuwingen

De activiteitswaarschuwingen van WP Cerber kunnen worden verzonden naar een e-mailadres dat u op uw WordPress-account hebt. U hoeft zich geen zorgen te maken over het wijzigen van de e-mail. Als je het e-mailadres hebt bijgewerkt, blijf je meldingen ontvangen over een nieuw adres.

E-mailwaarschuwingen en mobiele meldingen voor de WordPress-plug-in

Andere verbeteringen

  • WP Cerber slaat permanent de laatste inloggegevens van gebruikers (IP-adres, tijd, land van gebruiker) op voor alle gebruikers. De gegevens worden gewist wanneer de persoonlijke gegevens van de gebruiker worden gewist door de websitebeheerder. Zie meer: https://wpcerber.com/delete-personal-data/
  • Om onveilige plug-inconfiguratie te voorkomen, valideert WP Cerber de vereiste HTTP-headers voordat de achter een proxy-modus wordt ingeschakeld in de WP Cerber-instellingen. WP Cerber haalt standaard geen IP-adressen uit HTTP-headers. U kunt er eenvoudig voor zorgen dat WP Cerber IP-adressen correct detecteert door deze instructie te gebruiken: https://wpcerber.com/wordpress-ip-address-detection/

Kleine veranderingen

  • Het detecteren van IP-adressen van externe clients als de website zich achter een proxyserver bevindt, is verbeterd.
  • De formulering van nieuwe versiemeldingen en e-mails is verbeterd.
  • De leidende "Hallo!" is verwijderd uit de e-mailmeldingen van de nieuwe versie.

Fouten oplossen

  • Een speciaal opgemaakt verzoek kan de uitgeschakelde omleiding van een /wp-admin/-locatie naar de aangepaste inlogpagina omzeilen.
  • Deintegriteitsscanner labelt een bestand als "Bestand ontbreekt" als een map met het bestand op de lijst "Directories om uit te sluiten" staat. De bug treft geldige WordPress-bestanden, bestanden van plug-ins en thema's met geldige checksums.
  • Nadat u op "Toepassen" hebt geklikt en de "Schermopties" op de Cerber.Hub- pagina hebt opgeslagen, wordt een lege pagina weergegeven. Dit probleem wordt veroorzaakt door een bug (snelkoppeling?) in een omleidingsfunctie van WordPress die afhankelijk is van de optionele Referer-header die door de gebruikersbrowser wordt verzonden. Als een browser verzoekparameters uit de verwijzende kop haalt of de kop helemaal niet verzendt, vindt er geen juiste omleiding plaats en wordt de blanco pagina weergegeven.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.