Releases
Releases

WP Cerber Security 9.5


English version: WP Cerber Security 9.5


Als het om WordPress-beveiliging gaat, is er niets belangrijker dan een beveiligingsleverancier die zijn oplossingen voortdurend bijwerkt. We blijven nieuwe functies ontwikkelen, WP Cerber-algoritmen verbeteren en bugs oplossen. Download de volgende versie van de professioneel ontwikkelde beveiligingsplug-in.

Schakel automatische updates in of installeer WP Cerber als u dit niet op uw website heeft staan.

Blijf op de hoogte wanneer uw plug-ins updates hebben

Blijf op de hoogte van updates van plug-ins door een gedetailleerde e-mailmelding te ontvangen wanneer er een nieuwe versie van een plug-in beschikbaar is. Om meldingen te activeren, gaat u naar de meldingsinstellingen van WP Cerber en schakelt u deze in. Voor dit type melding is geen verbinding met cloudservers vereist. Alle gegevens worden lokaal op uw website verwerkt, ongeacht de integriteitsscan. Je moet het inschakelen in de instellingen.

Meldingen bevatten informatie over geïnstalleerde en nieuwe versies van plug-ins, compatibiliteit met geïnstalleerde WordPress en minimaal vereiste versies van PHP en WordPress. WP Cerber waarschuwt u als een plug-in incompatibel is met uw WordPress of PHP. Standaard worden meldingen verzonden naar het e-mailadres van de websitebeheerder dat is geconfigureerd in de algemene WordPress-instelling.

De professionele versie van WP Cerber biedt u extra functies en stelt u in staat geavanceerde parameters te configureren en SMTP te gebruiken. U kunt afzonderlijke e-mailadressen opgeven voor meldingen over plug-inupdates. Als u geïnstalleerde versies en URL's als gevoelige gegevens beschouwt, kunt u deze uit e-mails verwijderen door een kort notificatieformaat te selecteren. U kunt de updatecontroles met een gewenst interval configureren.

Updatemeldingen voor WordPress-plug-ins door WP Cerber

Het up-to-date houden van uw plug-ins is belangrijk voor de veiligheid van uw WordPress. Gebruik deze meldingen samen met de automatische WP Cerber-malwarescanner en integriteitscontrole . Om uw WP Cerber up-to-date te houden, schakelt u automatische updates voor WP Cerber in .

Verleen toegang tot gebruikersgegevens via REST API voor geselecteerde gebruikersrollen

Een extra optie voor het verlenen van toegang tot gebruikersgegevens via WordPress REST API voor geselecteerde gebruikersrollen. Standaard blokkeert WP Cerber de toegang tot gebruikersgegevens om gebruikersopsomming te voorkomen. Als u wilt dat gebruikers met een specifieke rol toegang hebben tot de gegevens van gebruikers, voegt u de rol toe aan de lijst. Houd er rekening mee dat alle websitebeheerders en superbeheerders op een WordPress-installatie met meerdere sites toegang hebben tot alle gebruikersgegevens.

Extra optie voor het verzenden van activiteitswaarschuwingen

De activiteitswaarschuwingen van WP Cerber kunnen worden verzonden naar een e-mailadres dat u in uw WordPress-account heeft. U hoeft zich geen zorgen te maken over het wijzigen van de e-mail. Als u het e-mailadres heeft bijgewerkt, ontvangt u steeds meldingen over een nieuw adres.

E-mailwaarschuwingen en mobiele meldingen voor de WordPress-plug-in

Andere verbeteringen

  • WP Cerber slaat permanent de laatste inloggegevens van gebruikers (IP-adres, tijd, land van de gebruiker) op voor alle gebruikers. De gegevens worden gewist wanneer de persoonlijke gegevens van de gebruiker worden gewist door de websitebeheerder. Zie meer: https://wpcerber.com/delete-personal-data/
  • Om een onveilige plug-inconfiguratie te voorkomen, valideert WP Cerber de vereiste HTTP-headers voordat de achter-een-proxy-modus wordt ingeschakeld in de WP Cerber-instellingen. Standaard haalt WP Cerber geen IP-adressen uit HTTP-headers. U kunt er eenvoudig voor zorgen dat WP Cerber IP-adressen correct detecteert door deze instructie te gebruiken: https://wpcerber.com/wordpress-ip-address-detection/

Kleine veranderingen

  • Het detecteren van IP-adressen van externe clients als de website zich achter een proxyserver bevindt, is verbeterd.
  • De formulering van nieuwe versiemeldingen en e-mails is verbeterd.
  • Het leidende “Hallo!” is verwijderd uit de e-mails met meldingen over de nieuwe versie.

Fouten oplossen

  • Een speciaal opgemaakt verzoek kan de uitgeschakelde omleiding van een /wp-admin/locations naar de aangepaste inlogpagina omzeilen.
  • Deintegriteitsscanner labelt een bestand als 'Bestand ontbreekt' als een map met het bestand op de lijst 'Uit te sluiten mappen' staat. De bug is van invloed op geldige WordPress-bestanden, bestanden van plug-ins en thema's met geldige controlesommen.
  • Nadat u op "Toepassen" hebt geklikt en de "Schermopties" op de Cerber.Hub- pagina hebt opgeslagen, wordt een lege pagina weergegeven. Dit probleem wordt veroorzaakt door een bug (snelkoppeling?) in een WordPress-omleidingsfunctie die afhankelijk is van de optionele Referer-header die door de browser van de gebruiker wordt verzonden. Als een browser de verzoekparameters uit de Referer-header verwijdert of de header helemaal niet verzendt, vindt er geen goede omleiding plaats en wordt de lege pagina weergegeven.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.