Help
Posted By Gregory

Het oplossen van problemen met onjuist IP-adres detectie

Het is cruciaal voor de plug-in om alle IP-adressen correct te detecteren.


English version: Solving problem with incorrect IP address detection


In sommige zeldzame gevallen kan Cerber IP-adressen niet automatisch verkrijgen vanwege hostingbeperkingen of een niet-standaard serverconfiguratie. Dat betekent dat Cerber uw website niet op de juiste manier kan beschermen en u zelfs kan afsluiten van uw WordPress-dashboard. Gebruik allereerst de handleiding Aan de slag om ervoor te zorgen dat de plug-in IP-adressen correct detecteert.

Als u nog steeds niet in staat bent om de plug-in IP-adressen correct te laten krijgen, kunt u de constante CERBER_IP_KEY PHP in het bestand wp-config.php definiƫren en de plug-in gebruikt het als een sleutel om IP-adressen te verkrijgen uit de variabele $_SERVER .

De stapsgewijze instructie

  1. Krijg uw huidige IP-adres op de pagina Wat is mijn IP-adres
  2. Ga naar de pagina Beheer van hulpprogramma's plug-in en klik op het tabblad Diagnostiek
  3. Blader naar beneden naar het gedeelte Serverinfo
  4. Zoek uw IP-adres op in een van die reeksen die in de sectie worden weergegeven
  5. In het linkerdeel van de string met uw IP-adres ziet u een sleutel in de vierkante haken. Het kan bijvoorbeeld zijn: [HTTP_X_REAL_IP] => 292.168.1.1.
  6. Nu neem je deze sleutel HTTP_X_REAL_IP en voeg je de volgende string met je sleutel toe aan het bestand wp-config.php
     define ('CERBER_IP_KEY', 'HTTP_X_REAL_IP'); 

Opmerking: HTTP_X_REAL_IP wordt als voorbeeld getoond, u moet erachter komen en uw eigen sleutel gebruiken.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.