Help
Posted By Gregory

Probleem oplossen met onjuiste IP-adresdetectie

Het is cruciaal voor WP Cerber om alle IP-adressen correct te detecteren.


English version: Solving problem with incorrect IP address detection


Op sommige webservers kan WP Cerber IP-adressen niet automatisch detecteren vanwege een niet-standaard serverconfiguratie. Dat betekent dat WP Cerber uw website niet kan beschermen en u zelfs de toegang tot uw WordPress-dashboard kan ontzeggen.

Hoogstwaarschijnlijk bevindt uw website zich achter een proxy

Probeer eerst Mijn site bevindt zich achter een reverse proxy in te schakelen in de hoofdinstellingen van de plug-in en controleer hoe de plug-in IP-adressen detecteert, zoals hieronder beschreven.

Zorg ervoor dat WP Cerber IP-adressen correct detecteert

 1. Open de pagina Wat is mijn IP-adres in een browsertabblad (venster) en de beheerpagina Toegangslijsten op uw website in een ander browsertabblad.
 2. Vergelijk het IP-adres op de pagina Wat is mijn IP-adres met het IP-adres onder het label Uw IP op de beheerpagina Toegangslijsten.
 3. U zou twee identieke IP-adressen moeten zien. Als dat zo is, werkt WP Cerber correct. Volg anders de volgende stappen hieronder.

Wat is het volgende?

Als het je nog steeds niet lukt om WP Cerber IP-adressen correct te laten detecteren, moet je een speciale CERBER_IP_KEY -constante definiëren in het bestand wp-config.php . De plug-in zal het gebruiken als een sleutel om IP-adressen te verkrijgen van de variabele $_SERVER . Zie onderstaande instructie.

De constante CERBER_IP_KEY configureren

 1. Vraag uw huidige IP-adres op de pagina Wat is mijn IP-adres
 2. Ga naar de Tools -beheerderspagina onder het WP Cerber-beheerdersmenu en klik op het tabblad Diagnostiek
 3. Scrol omlaag naar het gedeelte Serveromgevingsvariabelen
 4. Zoek uw IP-adres in een van de rijen die in de sectie worden weergegeven
 5. In de eerste cel van de rij met uw IP-adres ziet u een sleutel. In het onderstaande voorbeeld is de sleutel HTTP_X_REAL_IP
 6. Neem die sleutel en voeg de volgende regel met uw sleutel toe aan het begin van het bestand wp-config.php (na de regel met <?php)
   definiëren('CERBER_IP_KEY', 'HTTP_X_REAL_IP'); 

Server Environment Variables

The Server Environment Variables section on the Diagnostic tab

Opmerking: de HTTP_X_REAL_IP wordt als voorbeeld weergegeven, u moet uw eigen sleutel uitzoeken en gebruiken.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.