Development versions

Ontwikkeling versie 7.9.9 Ketelvorstbewaking


English version: Development version 7.9.9


Het beheren van meerdere WP Cerber-exemplaren vanaf één gecentraliseerd dashboard is geen saaie taak meer. Hoewel de 8,0-versie van WP Cerber met een nieuwe remote management-technologie momenteel in de maak is, kunt u er nu al vroeg toegang toe krijgen. We horen graag uw feedback!

Wat is nieuw in deze versie

We introduceren een nieuwe functie die je niet kunt missen. Met de functie Cerber.Hub kunt u de WP Cerber-plug-in beheren en activiteiten op een onbeperkt aantal websites controleren. Meer informatie: Beheer meerdere WP Cerber-exemplaren vanuit één dashboard .

We hebben de exportroutine voor het activiteitenlogboek en Live Traffic aanzienlijk verbeterd. Het is nu in staat om meer dan 500.000 rijen in een enkel CSV-bestand te exporteren.

Gebruik deze link om de ontwikkelaarsversie te downloaden:

https://my.wpcerber.com/downloads/wp-cerber.zip

Zie ook: De ontwikkelingsversie installeren

Wat is een ontwikkelingsversie?

Hoewel het een ontwikkelingsversie is, is deze stabiel en veilig in gebruik. De plug-in is voortdurend aan het evolueren. Elke week voegen we een nieuwe functie toe of repareren we een aantal bugs. Sommige van deze updates zullen worden opgenomen in de volgende versie van de plug-in, sommige zullen na een tijdje beschikbaar zijn. U kunt ze nu meteen gaan gebruiken en evalueren. Download deze versie via de bovenstaande link. Een update van de pugin-documentatie is later beschikbaar, zodra de productieversie is vrijgegeven.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.