Releases
Releases

WP Cerber Security 9.6.1


English version: WP Cerber Security 9.6.1


Nu de feestdagen dichterbij komen, brengen we u graag een tijdige update over WP Cerber. Omdat we het belang van soepele, bugvrije ervaringen begrepen, vooral tijdens deze feestelijke tijd, konden we onze WP Cerber-gebruikers de vakantie niet laten ingaan met twee vervelende softwarebugs. Deze nieuwste release is in de eerste plaats een bugfixversie, die twee cruciale bugfixes en verschillende prestatieverbeteringen bevat.

Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen en de steun van onze klanten gedurende het afgelopen jaar. Ik wens jullie allemaal een warm en vredig vakantieseizoen!

We hebben een gloednieuwe website gelanceerd voor de gebruikers van WP Cerber

Sluit u aan bij de community en word ondersteund door leden en medegebruikers over de hele wereld

Fouten oplossen

  • Er is een probleem opgelost waarbij u de modus van tweefactorauthenticatie ( 2FA ) voor een gebruiker niet kon wijzigen als 2FA eerder was ingeschakeld of volledig was uitgeschakeld op de gebruikersprofielpagina. Dit gebeurde alleen als de licentiesleutel voor de professionele versie van WP Cerber was verlopen of van een website was verwijderd. Het configureren van de 2FA-modus (ingeschakeld of uitgeschakeld) voor de rol van de gebruiker heeft geen effect, aangezien instellingen per gebruiker de hoogste prioriteit hebben.
  • Een bug gerepareerd die een fatale PHP-fout veroorzaakte: Uncaught TypeError: array_merge(): Argument #1 moet van het type array zijn, bool opgegeven in …/wp-cerber/cerber-settings.php:1037

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.