Help
Posted By Gregory

Sommige legitieme HTTP-verzoeken worden geblokkeerd


English version: How to avoid blocking of legitimate requests


Als u een probleem tegenkomt met legitieme HTTP-verzoeken die door de plug-in worden geblokkeerd en dit gedrag van invloed is op bepaalde websitefunctionaliteit, volgt u onderstaande handleidingen.

Welke instellingen deze blokken kunnen veroorzaken

Er zijn twee beveiligingssubsystemen in de plug-in op dat scherm en filteren alle inkomende verkeer: Traffic Inspector en de Antispam-engine . Om de oorzaak van het probleem te isoleren, schakelt u Traffic Inspector uit en controleert u het gedrag van de plug-in met die verzoeken. Als verzoeken nog steeds worden geblokkeerd, schakelt u " Bescherm registratieformulier met botdetectiemotor " en " Bescherm alle formulieren op de website met botdetectiemotor " uit op de pagina Antispam-instellingen.

Als u Traffic Inspector als de oorzaak identificeert: Hoe verzoeken van inspecties door Traffic Inspector uit te sluiten .

Als u de antispam-engine als oorzaak ziet: HTTP-uitzonderingen configureren voor de antispam-engine .

Als het uitschakelen / inschakelen van bovenstaande instellingen niet helpt of niet geschikt voor u is

Stel allereerst verkeersregistratie in op de instellingenpagina van Traffic Inspector. Controleer vervolgens het tabblad Activiteit. U moet die legitieme verzoeken vinden die zijn geblokkeerd. U kunt een van de volgende statussen krijgen:

Als je Probing krijgt voor kwetsbare PHP-code

Hoe verzoeken van inspectie door Traffic Inspector uit te sluiten

Als u de inzending van Spam-formulier weigert

HTTP-verzoekuitzonderingen configureren voor de antispam-engine


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.