Help
Help

Hoe te voorkomen dat legitieme verzoeken worden geblokkeerd


English version: How to avoid blocking of legitimate requests


WP Cerber beschermt uw website tijdens de normale werking en inspecteert alle inkomende verzoeken naar uw website en blokkeert verdachte en schadelijke verzoeken. In zeldzame gevallen kan WP Cerber ten onrechte legitieme verzoeken blokkeren en voorkomen dat de website correct functioneert.

Als u legitieme verzoeken ziet die zijn geweigerd als "Probing forkwetsbare code", volgt u deze stappen: Verzoeken uitsluiten van inspectie door de Traffic Inspector-firewall .

Welk deel van WP Cerber die verzoeken kan blokkeren

WP Cerber heeft twee beveiligingssubsystemen die alle inkomende verzoeken screenen en filteren: de eerste is een webapplicatie-firewall genaamd Traffic Inspector en de tweede is de Anti-spam-engine .

Hoe te identificeren welke van hen

Om de oorzaak van het probleem te achterhalen, schakelt u verkeersinspectie uit in de instellingen van Verkeersinspecteur en controleert u of WP Cerber die verzoeken nog steeds blokkeert. Als verzoeken niet meer worden geblokkeerd, moet u Verkeersinspectie inschakelen en de Verkeersinspecteur-instellingen aanpassen zoals hier beschreven: Verzoeken uitsluiten van inspectie door Verkeersinspecteur .

Als verzoeken nog steeds worden geblokkeerd, schakelt u verkeersinspectie in en schakelt u " Beveilig registratieformulier met botdetectie-engine " en " Beveilig alle formulieren op de website met botdetectie-engine " uit op de Anti-spam instellingenpagina. Probeer het probleem te reproduceren en controleer of WP Cerber die verzoeken nog steeds blokkeert. Als verzoeken niet meer worden geblokkeerd, past u de antispaminstellingen aan zoals hier beschreven: Uitzonderingen configureren voor de antispam-engine .

Een alternatieve manier

Schakel allereerst verkeersregistratie in op de instellingenpagina van Traffic Inspector. Reproduceer vervolgens het probleem en open de Live Traffic-logpagina. Vind legitieme verzoeken die zijn geblokkeerd. Zodra je ze hebt gevonden, controleer je de reden waarom ze zijn geblokkeerd. Je zou een van deze moeten zien:

Als u Zoeken naar kwetsbare code ziet, volgt u deze stappen: Verzoeken uitsluiten van inspectie door Traffic Inspector

Als u ziet dat het indienen van spamformulieren is geweigerd , volgt u deze stappen: Uitzonderingen configureren voor de antispam-engine


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.