Security Blog
Security Blog

CloudFlare add-on voor WP Cerber


English version: Cloudflare add-on for WP Cerber


Deze optionele add-on zorgt voor een extra beveiligingsmaatregel voor uw WordPress door integratie met de Cloudflare cloudgebaseerde firewall. Indien ingeschakeld, worden IP-adressen die door WP Cerber zijn geblokkeerd, continu toegevoegd aan en verwijderd van de Cloudflare IP-toegangsregels. Dit voorkomt dat kwaadwillende IP-adressen toegang krijgen tot de volledige website op netwerkniveau. Om de add-on te gebruiken, moet u een gratis of betaald Cloudflare-account hebben en WP Cerber 8.6 of nieuwer.

Wanneer u de Cloudflare-add-on gebruikt

 • Als je al een Cloudflare-account hebt en de Cloudflare-firewall gebruikt om je website te beschermen
 • Als uw website permanent te maken krijgt met talloze cyberaanvallen en u de belasting van de server wilt verminderen

Vergeet de volgende nadelen niet: de noodzaak om het domein te delegeren aan de naamservers van Cloudflare en uw SSL-certificaat aan de webservers van Cloudflare; Bovendien moet u de noodzaak accepteren om uw privégegevens en persoonlijke gegevens van uw klanten op de webservers van Cloudflare in niet-versleutelde vorm te verwerken.

Waarschuwing: deze add-on wordt niet aanbevolen voor beginners. U kunt uzelf gemakkelijk buitensluiten of uw gebruikers blokkeren.

Hoe de add-on te installeren

De add-on is een standaard WordPress-plug-in en kan gratis worden gedownload van onze website. Volg de instructies aan het einde van deze pagina. Nadat je de plug-in hebt geactiveerd, krijg je de volgende instellingenpagina. Standaard zijn alle bewerkingen uitgeschakeld. Opmerking: de add-on vereist de WP Cerber-instelling "Load security engine" ingesteld op "Standard mode."

Cloudflare WordPress Add-on-instellingen

Synchronisatie van IP-adressen die zijn geblokkeerd door WP Cerber

Indien ingeschakeld, wordt de lijst met vergrendelde IP-adressen continu gecontroleerd en worden Cloudflare IP-toegangsregels gesynchroniseerd met de lijst. Zodra een IP-adres is vergrendeld, wordt de toegang tot een hele website volledig geblokkeerd omdat het is toegevoegd aan de Cloudflare-firewall. Zonder de add-on te gebruiken, heeft een geblokkeerd IP-adres alleen-lezen toegang tot de website. Raadpleeg de onderstaande instructie als u per ongeluk uw IP-adres blokkeert.

Sommige uitsluitingen worden niet gesynchroniseerd

In de volgende gevallen worden geblokkeerde IP-adressen niet gesynchroniseerd en niet geblokkeerd door de Cloudflare-firewall: een gebruiker is ingelogd, een externe host produceert foutieve verzoeken zoals 404 Page Not Found, de limiet voor inlogpogingen is bereikt voor de eerste keer dat Googlebot-verzoeken afkomstig zijn van het domein googlebot.com.

Opmerking: we implementeren opzettelijk geen synchronisatie van subnetvergrendelingen. Als u de add-on gebruikt om de uitsluitingen van Cerber te synchroniseren, moet de instelling " Blokkeer subnetBlokkeer altijd het volledige subnet Klasse C van indringers IP" van de WP Cerber worden uitgeschakeld.

IP-toegangslijsten synchroniseren

Indien ingeschakeld, worden alle wijzigingen in de IP-toegangslijsten van WP Cerber in één richting gesynchroniseerd met Cloudflare IP-toegangsregels . Als u bijvoorbeeld het 192.168.1.0/24-netwerk toevoegt aan de Black IP Access List, hebben geen computers uit dit netwerk toegang tot uw website. Raadpleeg de onderstaande instructie als u per ongeluk uw IP-adres blokkeert.

De Cloudflare-firewall heeft echter beperkte mogelijkheden. Houd er rekening mee dat Cloudflare, in tegenstelling tot WP Cerber, geen willekeurige IP-bereiken of CIDR-netwerken ondersteunt. Het ondersteunt alleen enkele IP-adressen en klassennetwerken zoals A, B, C.Dus als u een ander netwerk dan A-, B- of C-klassen aan een toegangslijst toevoegt, wordt het netwerk niet toegevoegd aan de Cloudflare-firewall en blijft het een lokale invoer volledig verwerkt door WP Cerber.

Merk op dat het een eenrichtingssynchronisatie is. Als u wijzigingen aanbrengt in toegangsregels op de Cloudflare-website, stuurt Cloudflare deze niet naar WP Cerber.

Houd er ook rekening mee dat de add-on momenteel geen bestaande items in de toegangslijsten synchroniseert die zijn toegevoegd / verwijderd voordat ACL-synchronisatie is ingeschakeld.

Andere instellingen

Uitgebreide synchronisatie

Het is een optionele privacygerelateerde functie die het opslaan van aanvullende informatie in of uitschakelt zoals Cloudflare opmerkt. Indien ingeschakeld, slaat de add-on uw opmerkingen op de toegangslijsten en de reden voor een IP-adresblokkering op in een Cloudflare-notitie. Schakel het in als u items nauwkeurig wilt identificeren of zoeken op trefwoord tussen de firewallregels op de Cloudflare-website. Vergeet niet dat die notities voor een onbekende tijd op Cloudflare-servers kunnen worden opgeslagen.

Verwijder Cloudflare-regels bij deactivering van plug-ins

Als de Cloudflare-add-on of de WP Cerber-plug-in wordt gedeactiveerd, worden alle regels die eerder aan de Cloudflare-firewall waren toegevoegd, verwijderd. Het is belangrijk om te begrijpen dat zodra de plug-ins opnieuw worden geactiveerd, de verwijderde items niet meer worden toegevoegd.

Ondersteuning krijgen

De professionele ondersteuning wordt alleen aan onze klanten geboden; zie plannen en prijzen hier . Als u de gratis versie van WP Cerber gebruikt, dient u uzelf te helpen met behulp van online documentatie en handleidingen . Als u een technisch probleem tegenkomt, schakel dan diagnostische logboekregistratie in en controleer het logboek van Cerber; het bevindt zich op het tabblad Tools / Log.

Hoe u uzelf kunt ontgrendelen

Als je per ongeluk het IP-adres van je computer blokkeert en dus geen toegang hebt tot de website, zijn er twee manieren om het IP-adres op Cloudflare te ontgrendelen:

 1. Gebruik uw mobiele apparaat dat verbinding heeft met internet met een ander IP-adres (een mobiel netwerk in plaats van Wi-Fi) om in te loggen op de website en een vergrendeling of een toegangslijst te verwijderen.
 2. Log in op uw account op de Cloudflare-website, zoek het item met uw IP-adres op de Firewall / Tools-pagina en verwijder het handmatig. Hint: verkrijg uw huidige IP-adres op deze pagina: https://wpcerber.com/what-is-my-ip/

Hoe alle gesynchroniseerde Cloudflare-regels te verwijderen

 1. Schakel Cloudflare-regels verwijderen in bij deactivering van plug-ins
 2. Deactiveer en activeer de Cloudflare for WP Cerber Security-plug-in op de pagina Plug-ins

Hoe u deze Cloudflare add-on installeert

De add-on is gratis te downloaden van onze website, niet van de wordpress.org plugin repository. De add-on is een standaard WordPress-plug-in. Zorg ervoor dat na het activeren van de add-on de WP Cerber-instelling "Load security engine" is ingesteld op "Standard mode".

 1. Download de add-on naar uw computer: https://my.wpcerber.com/downloads/wp-cerber-cloudflare-addon.1.1.zip
 2. Log in op uw WordPress-beheerdersdashboard
 3. Klik op het Add New submenu onder het Plugins admin menu
 4. Klik op de knop Plug-in uploaden die zich naast de paginatitel bevindt
 5. Selecteer het gedownloade ZIP-archief
 6. Klik op de knop Nu installeren
 7. Klik op de knop Plug-in activeren

Volgende stappen die uw WordPress-beveiliging versterken


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.