Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 9.5.4


English version: WP Cerber Security 9.5.4


Dit is een bugfix en een release met kleine verbeteringen. De antispam-engine van WP Cerber is bijgewerkt voor compatibiliteit met de nieuwste versie van WooCommerce. De belangrijkste wijzigingen die in WooCommerce 7.5.1 zijn geïntroduceerd, verstoorden onze antispam-engine wanneer deze was ingeschakeld, waardoor problemen ontstonden met op AJAX gebaseerde functionaliteit in WooCommerce. Met deze update hebben we compatibiliteitsproblemen opgelost om een naadloze integratie te garanderen.

Deze update wordt automatisch geïnstalleerd als automatische updates zijn ingeschakeld . Als WP Cerber uw website nog niet beveiligt, kunt u deze als volgt installeren .

Fouten oplossen

  • Overmatige waarschuwingen in het WordPress-dashboard: een bug opgelost die ervoor zorgde dat er meerdere beheerdersmeldingen verschenen wanneer een nieuwe versie van WP Cerber beschikbaar is maar niet is geïnstalleerd.
  • Een foutmelding bij het bekijken van WP Cerber-logboeken: een bug opgelost die een PHP-foutmelding kon veroorzaken bij het bekijken van loggegevens gefilterd door een IP-adres.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.