Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 9.5.8


English version: WP Cerber Security 9.5.8


Een nieuwe toevoeging aan het beveiligingsarsenaal van WP Cerber: beperking van overmatig gebruik van het WordPress-wachtwoordresetformulier. Telkens wanneer WP Cerber meerdere pogingen detecteert om wachtwoorden opnieuw in te stellen voor niet-bestaande gebruikers vanaf een specifiek IP-adres, wordt dat IP-adres geblokkeerd. Deze functie is bedoeld om het raden van gebruikersaccounts te voorkomen. Hoewel het geen veelgebruikte techniek is, kunnen kwaadwillenden deze gebruiken om gebruikersnamen en e-mailadressen te ontdekken die op de website zijn geregistreerd.

In het activiteitenlogboek worden dergelijke gebeurtenissen gelabeld als 'Het toegestane aantal pogingen om het wachtwoord opnieuw in te stellen is overschreden'.

Verpletterde insecten

  • Foutieve gebeurtenissen "Verzoek om wachtwoord opnieuw in te stellen geweigerd" worden vastgelegd in het activiteitenlogboek wanneer u de profielpagina van een geblokkeerde gebruiker bekijkt of door de beheerderspagina "Gebruikers" in het WordPress-dashboard bladert die geblokkeerde gebruikers bevat.
  • Als WP Cerber er niet in slaagt zijn diagnostische log aan te maken, produceert het de softwarefout "PHP Fatal error: Uncaught ValueError: Path can be empty in".
  • Wanneer u door plug-in-updates bladert op de pagina Dashboard / Updates, worden er geen details over de laatste release van WP Cerber weergegeven in het pop-upvenster.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.