Posted By Gregory

Over Cerber Laboratory


English version: About Cerber Laboratory


Cerber Laboratory is een forensisch team bij het Cerber Tech- bedrijf dat is opgericht door ontwikkelaars van de plug-in WP Cerber Security. Het team bestudeert en analyseert patronen van hacker- en botnetaanvallen, malware, kwetsbaarheden in belangrijke plug-ins en hoe deze kunnen worden misbruikt op WordPress-websites.

Wij van Cerber Lab zijn van mening dat een succesvolle verdediging en bescherming tegen kogels mogelijk is door alleen coöperatieve inspanningen te leveren. Hacker-teams aan de donkere kant van het web zijn goed georganiseerd en gebruiken geautomatiseerde inventaris, wij ook!

Om deze reden hebben we een cloudgebaseerde database met kwaadaardige IP-adressen en malware ontwikkeld en onderhouden. Dat is de reden waarom WP Cerber Security met succes hackeraanvallen en pogingen om in te breken in WordPress onmogelijk maakt om succesvolle aanvallen uit te voeren.

Cerber Tech heeft een aantal openbaar beschikbare webservers (knooppunten) die over de hele wereld worden verspreid in verschillende internetzones. Deze servers verzamelen pogingen om in real time in te breken op WordPress-websites van tienduizenden kwaadaardige IP-adressen, botnets, geïnfecteerde websites en gehackte apparaten over de hele wereld. Dat helpt het team om nieuwe algoritmen te ontwikkelen voor het verdedigen van websites tegen nieuwe bedreigingen die elke dag verschijnen.

# Plaats IP adres Protocollen ondersteund Operationele status
1 Frankfurt, Duitsland 108.61.190.127 HTTP / HTTPS Actief
2 New York, VS. 204.48.16.53 HTTP / HTTPS Actief
3 Los Angeles, VS. 45.76.68.27 HTTP / HTTPS Actief
4 Londen, Engeland 178.62.68.142 HTTP / HTTPS Actief
5 Singapore 45.76.162.74 HTTP / HTTPS Actief
6 Sydney, Australië 45.77.233.161 HTTP / HTTPS Actief
7 Toronto Canada 159.203.18.45 HTTP / HTTPS Actief

Controleer de uptime-prestaties: https://stats.uptimerobot.com/D9Z5QF0JN

Privégegevens blijven privé

Wij van Cerber Tech nemen uw privacy en onze reputatie zeer serieus. De servers verzamelen geen persoonlijke, gevoelige of websitegebruiksgegevens in welke vorm dan ook. De servers verzamelen en bewaren alleen kwaadaardige IP-adressen en hun kwaadaardige activiteit (zoals weergegeven op de Lockouts-beheerderspagina).

"Hoe
Om een of andere reden wil je je afmelden. Geen probleem, dat kan door een vinkje te zetten bij het enkele selectievakje in de instellingen van de plug-in. Ga naar de WP Cerber-beheerderspagina -> Hoofdinstellingen-tab en schakel het selectievakje Cerber Lab-verbinding uit. [/ Ecko_toggle]

Het Cerber Lab is opgericht in december 2016 en is in januari 2017 van start gegaan.

Wil je nieuws ontvangen van het team? Abonneer u op Cerber's nieuwsbrief .

Een vraag hebben?

Neem gerust contact op met het team


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.