Posted By Gregory

Compatibiliteit


English version: Compatibility


WP Cerber voldoet aan de coderingsnormen en -richtlijnen van WordPress en gebruikt geen enkele vorm van codetrucs. Dat maakt het mogelijk om de plug-in te gebruiken in elke hostingomgeving die voldoet aan de WordPress-vereisten. Desondanks is er een lijst met compatibele en incompatibele plug-ins gemaakt.

Plug-in / software
Compatibiliteit opmerking
Wordfence Verenigbaar
Sucuri-scanner Verenigbaar
WooCommerce Verenigbaar
Contactformulier 7 Compatibel, je moet een naamruimte-uitzondering contact-form-7 toevoegen of REST API inschakelen op het tabblad Hardening (schakel het vinkje uit Blokkeer toegang tot de WordPress REST API )

Lees meer: Beperk de toegang tot WordPress REST API

Jetpack Compatibel, je moet XML-RPC inschakelen op het tabblad Hardening (schakel het vinkje uit XML-RPC uitschakelen ) en voeg een naamruimte-uitzonderingsjetpack toe in de sectie REST API uitschakelen als je REST API hebt uitgeschakeld op het tabblad Hardening ( Toegang tot de WordPress REST API blokkeren )
Divi-thema van Elegant Themes In de hoofdinstellingen van WP Cerber moet de instelling Display 404-pagina zijn ingesteld op "Display eenvoudige 404-pagina"
bbDruk Verenigbaar
WP Multisite-modus Alle Cerber-instellingen zijn qua ontwerp compatibel en zijn globaal voor alle sites in het netwerk
Ultiem lid Niet compatibel. De Ultimate Member-plug-in doorbreekt het proces van gebruikersauthenticatie.

Incompatibele plug-ins

De volgende plug-ins kunnen een probleem veroorzaken of de oorzaak zijn van een plug-inconflict: Ultimate Member, WPBruiser {no-Captcha anti-Spam}, Plugin Organizer, WP-SpamShield, Limit Login Attempts Reloaded. Als u een van deze plug-ins gebruikt en een probleem of plug-inconflict tegenkomt, moet u beslissen om de WP Cerber-plug-in of een van deze plug-ins te deïnstalleren. De WP Cerber-plug-in wordt niet bijgewerkt om problemen of conflicten met betrekking tot de incompatibele plug-ins op te lossen.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.