Releases
Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 4.3


English version: WP Cerber Security 4.3


Wat is er nieuw

  • Wilt u specifieke activiteit op uw website in de gaten houden? Ik heb goed nieuws voor jou! Volg ze als een PRO. Gebruik krachtige abonnementen om e-mailmeldingen te ontvangen op basis van filters voor evenementen die u heeft ingesteld. Filter activiteiten die u wilt controleren en klik vervolgens op Abonneren. Gedaan. Meer lezen .
  • Filter ze uit. Zoek en / of filter activiteit op IP-adres, gebruikersnaam (login), specifieke gebeurtenis en een gebruiker. Je mag elke combinatie van hen gebruiken. Als u activiteiten wilt bekijken die zijn gefilterd op gebruiker, IP en specifieke activiteit, moet u op een gebruikersnaam in de kolom Lokale gebruiker klikken. Vervolgens kunt u een filter boven de activiteitentabel toepassen. Selecteer een activiteit in de vervolgkeuzelijst en voer het IP-adres (of slechts een deel van een IP) in het zoekveld in. Klik ten slotte op de knop Filter.
  • Exporteer ze. U kunt nu activiteiten van uw WordPress-website exporteren naar een CSV-bestand. U kunt alleen alle activiteiten of een reeks gefilterde activiteiten exporteren zoals hierboven beschreven. Wanneer u het CSV-bestand in uw spreadsheet-editor importeert, vergeet dan niet de UTF-8-tekenset te selecteren. Anders kunnen gebruikersnamen verkeerd worden weergegeven.

updates

  • Nu kunt u meerdere e-mailvakken voor meldingen opgeven (Hoofdinstellingen -> Meldingen -> E-mailadres). Gebruik een komma om verschillende adressen op te geven.
  • De Spaanse vertaling is bijgewerkt.
  • De prestaties zijn enigszins verbeterd door de code te optimaliseren.
  • reCAPTCHA-instellingen en de pagina's voor het beheren van hulpprogramma's zijn verplaatst onder de items van het linker submenu.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.