Releases
Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 8.6.3


English version: WP Cerber Security 8.6.3


Terwijl artsen over de hele wereld vechten tegen COVID-19, blijven we WP Cerber ontwikkelen, zodat u uw WordPress effectiever kunt beschermen. Deze update brengt de volgende verbeteringen aan uw website.

  • Nieuw: een bulklading van items op de toegangslijst . Gebruik een nieuw tekstveld op de beheerderspagina Tools. Voer nieuwe items in de toegangslijst in, één item per regel. Om optionele opmerkingen toe te voegen, gebruikt u de CSV-indeling met een komma achter een IP-adres, bijvoorbeeld 192.168.11.*, Mijn thuisnetwerk .
  • Verbetering: met een nieuwe instelling voor de malwarescanner kunt u de scanner toestemming geven om de machtigingen van mappen en bestanden te wijzigen wanneer dit nodig is om verdachte en schadelijke code te verwijderen. Normaal gesproken zou het ingeschakeld moeten zijn.
  • Bug opgelost: de toegangslijst IPv4 wildcard *.*.*.* werkt niet (heeft geen effect). Als u een dergelijk item in uw toegangslijst heeft, hoeft u niets te doen; de plug-in lost het zelf op.
  • Bug opgelost: als de witte lijst met antispamquery's meer dan één item bevat, werken ze niet zoals verwacht. Lees meer: Uitzonderingen configureren voor de antispam-engine
  • Kleine bug verholpen: verschillende instellingsvelden zijn niet correct ge-escaped voor weergave op de instellingenpagina's van de plug-in
  • Kleine bug verholpen: het opslaan van de instellingen van de plug-in veroorzaakt PHP-waarschuwing: gebruik van een niet-gedefinieerde constante CRB_NX_SLAVE in het foutenlogboek

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.