Releases
Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 8.6.6


English version: WP Cerber Security 8.6.6


We hopen dat u en uw gezin veilig en gezond zijn. De afgelopen maanden waren voor ons allemaal ongekend. Ondanks de pandemie blijven we WP Cerber Security ontwikkelen en verbeteren, zodat u uw WordPress effectiever kunt beschermen.

Een verbetering van de lay-out van het Live Traffic-logboek

Nu worden alle gebeurtenissen die tijdens een bepaald verzoek worden geregistreerd, weergegeven als een lijst met gebeurtenissen die in omgekeerde volgorde is gesorteerd, zoals logboekvermeldingen. Sommige rijen zien er nu misschien wat lomp uit, maar ze bieden meer details voor analyse en probleemoplossing, zodat u de firewallacties van WP Cerber of formulierinzendingen die door de antispam-module worden geweigerd, niet zult missen.

Op een onderstaande schermafbeelding zien we bijvoorbeeld dat WP Cerber ten eerste een poging identificeerde om een kwaadaardig bestand te uploaden via een contactformulier. Toen vergrendelde WP Cerber het IP-adres en weigerde uiteindelijk de poging om het formulier in te dienen.

De WordPress-viewer voor logboekactiviteiten

Nieuwe instellingen voor verkeersregistratie

  • Er is een nieuwe, minimale logmodus geĆÆntroduceerd. Als het is ingesteld, worden alleen HTTP-verzoeken met betrekking tot bekende activiteiten gelogd. Het is nu de standaardmodus. Gebruik het om de serverbelasting en de databasegrootte te verminderen. U beschikt altijd over gegevens over kwaadwillende verzoeken en geblokkeerde IP-adressen zonder extra overhead.
  • Nu kunt u locaties (URL-paden) specificeren om verzoeken uit te sluiten van logboekregistratie. Dit kunnen exacte overeenkomsten zijn of reguliere expressies (REGEX). U moet het volledige pad van een URL specificeren zonder het websitedomein voor een exacte overeenkomst. Om een REGEX-patroon te specificeren, plaatst u een hele regel tussen twee accolades.
  • U kunt nu verzoeken uitsluiten van logboekregistratie op basis van de waarde van de User-Agent (UA) -header. Als de User-Agent header string een opgegeven string bevat, wordt de aanvraag niet geregistreerd.

Het beheer van gebruikerssessies is verbeterd

  • De pagina met gebruikerssessies is geoptimaliseerd voor prestaties en compatibiliteit en werkt nu razendsnel op websites met duizenden actieve WordPress-gebruikerssessies.
  • Op de pagina met gebruikerssessies kunt u nu sessies zoeken op gebruikersnaam, e-mailadres en het IP-adres waarmee een gebruiker zich heeft aangemeld.
  • Als uw WordPress zich achter een proxy bevindt (bijvoorbeeld Cloudflare), worden IP-adressen van gebruikerssessies nu nauwkeuriger gedetecteerd. Onjuiste gebruikersgegevens die door de WordPress-kern worden verstrekt, worden niet meer gebruikt.

Kleine updates

  • Wanneer u de witte lijst van aanvragen configureert in de instellingen van de Verkeersinspecteur , kunt u nu regels specificeren met of zonder slash. Voorheen mocht u geen regels specificeren zonder een slash achteraan.
  • Aangezien WP Cerber pogingen om te scannen op elke soort kwetsbare code op een website (achter de WordPress-code) detecteert en weigert, is het loglabel "Zoeken naar kwetsbare PHP-code" gewijzigd in "Zoeken naar kwetsbare code".
  • Het bestand cerber-news.php is niet meer het onderdeel van de plug-in. U kunt het veilig verwijderen.

Cloudflare-add-on voor WP Cerber

Een nieuwe versie van Cloudflare add-on voor WP Cerber is beschikbaar: de prestaties van de add-on zijn geoptimaliseerd.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.