Releases
Releases
Posted By Gregory

Cerber Security 7.0


English version: Cerber Security 7.0


Met trots kondigen we een nieuwe versie van de plug-in aan met een nieuwe beveiligingstool: Cerber Security Scanner .

Sommige mensen zullen misschien zeggen: "Hé jongens, jullie maken deze leuke plug-in omvangrijk". Geen zorgen, we houden de beveiligingsalgoritmen goed geoptimaliseerd en zo snel als ze kunnen. Alle aankomende en nieuwe functies zullen uw websites niet vertragen. Het is onze toewijding.

We zijn dus al een tijdje bezig met het ontwikkelen van de beveiligingsscanner en nu is hij klaar om hard te werken om websites te beschermen tegen hacking en manipulatie. Je kunt het vinden onder het beheerdersmenu Site-integriteit . Het belangrijkste doel van de scanner is om een handig diagnostisch hulpmiddel te bieden om alle bestanden op een website te monitoren, de integriteit van WordPress, plug-ins en thema’s te verifiëren en om malware te detecteren en te verwijderen. We streven ernaar een beveiligingsoplossing zonder gimmicks te ontwikkelen, zodat u er geen nutteloze functies in aantreft.

De scanner is een complete oplossing om bestandswijzigingen te monitoren, kwaadaardige code en virussen voor WordPress te detecteren en te verwijderen.

Lees meer: Hoe gebruik je de scanner en verwijder je malware?

Let op: de scanner is nog niet beschikbaar voor multisite WP-installaties.

Andere wijzigingen

  • Er is een nieuwe instelling toegevoegd voor Traffic Inspector: Use White IP Access List. Wanneer deze optie is ingeschakeld, kunnen alle verzoeken van IP-adressen in de White IP-toegangslijst alle Traffic Inspector-beveiligingsregels omzeilen. Meestal hoeft u dit niet in te schakelen. Het is standaard uitgeschakeld.
  • Sinds v 7.0 wordt de doorverwijzing van /wp-admin/ naar de inlogpagina niet meer geblokkeerd als er al eens eerder een niet-ingelogde gebruiker is ingelogd. De getroffen instelling: Schakel automatische omleiding naar de inlogpagina uit wanneer /wp-admin/ wordt opgevraagd door een ongeautoriseerd verzoek.

Bugs gefixed

De limiet voor het aantal nieuwe gebruikersregistraties wordt zo berekend dat binnen een bepaalde periode één extra registratie boven de limiet mogelijk is.

Wat is de Cerber-beveiliging eigenlijk? Het is een robuuste en complete beveiligingsoplossing voor WordPress die is ontwikkeld door beveiligingsprofessionals van Cerber Tech Inc. Dit stukje software is ontwikkeld met efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid in gedachten.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.