Releases
Releases
Posted By Gregory

Cerber Security 7.0


English version: Cerber Security 7.0


Met trots kondigen we een nieuwe versie van de plug-in aan met een nieuwe beveiligingstool: Cerber Security Scanner .

Sommige mensen zeggen misschien: "Hé jongens, jullie maken deze handige plug-in omvangrijk". Geen zorgen, we houden beveiligingsalgoritmen goed geoptimaliseerd en zo snel mogelijk. Alle aankomende en nieuwe functies zullen uw websites niet vertragen. Het is onze inzet.

We zijn dus al een tijdje bezig met het ontwikkelen van de beveiligingsscanner en nu is hij klaar om hard te werken om websites te beschermen tegen hacking en sabotage. Je vindt het onder het Site Integrity admin-menu. Het belangrijkste doel van de scanner is om een handig diagnostisch hulpmiddel te bieden om alle bestanden op een website te controleren, de integriteit van WordPress, plug-ins, thema's te verifiëren en malware te detecteren en te verwijderen. We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van een gimmickvrije beveiligingsoplossing, zodat u er geen nutteloze functies in aantreft.

De scanner is een complete oplossing voor het monitoren van bestandswijzigingen, het detecteren en verwijderen van kwaadaardige code en virussen voor WordPress.

Lees meer: De scanner gebruiken en malware verwijderen

Opmerking: de scanner is nog niet beschikbaar voor WP-installaties op meerdere locaties.

Andere veranderingen

  • Er is een nieuwe instelling toegevoegd voor Traffic Inspector: White IP Access List gebruiken. Indien ingeschakeld, kunnen verzoeken van IP-adressen in de White IP-toegangslijst alle veiligheidsregels van Traffic Inspector omzeilen. Meestal hoeft u dit niet in te schakelen. Het is standaard uitgeschakeld.
  • Sinds v 7.0 wordt de omleiding van /wp-admin/ naar de inlogpagina niet geblokkeerd als een niet-ingelogde gebruiker al een keer eerder is ingelogd. De betreffende instelling: Automatische omleiding naar de inlogpagina uitschakelen wanneer /wp-admin/ wordt aangevraagd door een niet-geautoriseerd verzoek.

Bugs gefixed

De limiet voor het aantal nieuwe gebruikersregistraties wordt berekend op de manier waarop binnen een bepaalde periode één extra registratie boven de limiet is toegestaan.

Wat is de Cerber-beveiliging eigenlijk? Het is een robuuste en complete beveiligingsoplossing voor WordPress die is ontwikkeld door beveiligingsprofessionals van Cerber Tech Inc. Dit stuk software is ontwikkeld met het oog op efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.