Releases
Releases
Posted By Gregory

Cerber Security 7.0


English version: Cerber Security 7.0


Met trots kondigen wij een nieuwe versie van de plug-in aan met een nieuwe beveiligingshulpprogramma: Cerber Security Scanner .

Sommige mensen zeggen misschien: "Hé jongens, je maakt deze nette plugin omvangrijk". Geen zorgen, we houden beveiligingsalgoritmen goed geoptimaliseerd en zo snel als ze kunnen zijn. Alle aankomende en nieuwe functies zullen uw websites niet vertragen. Het is onze inzet.

Dus we hebben de beveiligingsscanner al een tijdje ontwikkeld en nu is hij klaar om hard te werken, zodat websites niet gehackt en gekraakt kunnen worden. U vindt het onder het menu Site Integrity admin. Het belangrijkste doel van de scanner is om een handig diagnostisch hulpmiddel te bieden om alle bestanden op een website te controleren, de integriteit van WordPress, plug-ins, thema's te controleren en om malware te detecteren en te verwijderen. We willen een gimmickvrije beveiligingsoplossing ontwikkelen, zodat u er geen nutteloze functies in aantreft.

De scanner is een complete oplossing voor het controleren van bestandswijzigingen, het detecteren en verwijderen van kwaadaardige code en virussen voor WordPress.

Meer lezen: De scanner gebruiken en malware verwijderen

Opmerking: de scanner is nog niet beschikbaar voor multi-site WP-installaties.

Andere wijzigingen

  • Er is een nieuwe instelling toegevoegd voor Traffic Inspector: White IP Access List gebruiken. Indien ingeschakeld, staat het alle verzoeken van IP-adressen in de White IP-toegangslijst toe om alle beveiligingsinspecties van Traffic Inspector te omzeilen. Meestal hoeft u het niet in te schakelen. Het is standaard uitgeschakeld.
  • Sinds v 7.0 wordt de omleiding van / wp-admin / naar de inlogpagina niet geblokkeerd als een niet-ingelogde gebruiker al een keer eerder is ingelogd. De betreffende instelling: schakel automatische omleiding uit naar de inlogpagina wanneer / wp-admin / wordt aangevraagd door een ongeautoriseerd verzoek.

Bugs verholpen

De limiet voor het aantal nieuwe gebruikersregistraties wordt berekend op de manier waarop een extra registratie over de limiet binnen een bepaalde periode mogelijk is.

Wat is de Cerber-beveiliging eigenlijk? Het is een robuuste en complete beveiligingsoplossing voor WordPress, ontwikkeld door beveiligingsprofessionals van Cerber Tech Inc. Dit softwarepakket is ontwikkeld met het oog op efficiëntie, betrouwbaarheid en beveiliging.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.