Development versions
Posted By Gregory

Development version 7.7.2


English version: Development version 7.7.2


Terwijl er aan een nieuwe versie van Cerber Security voor WordPress wordt gewerkt, kun je nu al vroegtijdig toegang krijgen tot enkele nieuwe functies, codeverbeteringen en bugfixes.

  • Nieuw: Nu kunt u Engels inschakelen voor de beheerdersinterface van de plug-in. De nieuwe schakelaar bevindt zich in de Hoofdinstellingen, direct boven de knop Verzenden.
  • Nieuw: Diagnostische logging voor de malwarescanner . Het kan worden ingeschakeld in de scannerinstellingen. Indien nodig kunt u ook een bepaalde locatie van het logbestand opgeven met de constante CERBER_DIAG_DIR . Het logbestand bevindt zich standaard in de uploadmap zonder toegang vanaf internet. Om het logboek te bekijken, gaat u naar de beheerderspagina Extra / Logboek.
  • Update: De prestaties van het scannen op malware op een trage webserver met duizenden problemen en tienduizenden bestanden zijn verbeterd.
  • Update: PHP 5.3 wordt niet meer ondersteund. De plug-in kan alleen worden geactiveerd en uitgevoerd op PHP 5.4 of hoger.
  • Oplossing: Als een kwaadaardig bestand wordt gedetecteerd op een langzame gedeelde hosting, kan het bestand twee keer worden weergegeven in de resultaten van de scan.
  • Oplossing: een mogelijk probleem met de korte PHP-syntaxis op oude PHP-versies in /wp-content/plugins/wp-cerber/common.php online 1970.

Gebruik deze link om de ontwikkelingsversie te downloaden:

https://my.wpcerber.com/downloads/wp-cerber.zip

Lees meer: Hoe installeer ik de ontwikkelversie?


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.