Development versions
Posted By Gregory

Ontwikkeling versie 7.7.2


English version: Development version 7.7.2


Hoewel een nieuwe versie van Cerber Security voor WordPress in de maak is, kunt u nu al vroeg toegang krijgen tot enkele nieuwe functies, codeverbeteringen en bugfixes.

  • Nieuw: nu kunt u Engels inschakelen voor de plug-in-beheerdersinterface. De nieuwe schakelaar bevindt zich in de hoofdinstellingen recht boven de verzendknop.
  • Nieuw: diagnostische logboeken voor de malwarescanner . Het kan worden ingeschakeld in de scannerinstellingen. Als dit nodig is, kunt u ook een specifieke locatie van het logbestand opgeven met de constante CERBER_DIAG_DIR . Het logboekbestand bevindt zich standaard in de map met uploads zonder toegang vanaf internet. Ga naar de pagina Beheer tools / logboek om het logboek te bekijken.
  • Update: de prestaties van het scannen van malware op een trage webserver met duizenden problemen en tienduizenden bestanden zijn verbeterd.
  • Update: PHP 5.3 wordt niet meer ondersteund. De plug-in kan worden geactiveerd en alleen op PHP 5.4 of hoger worden uitgevoerd.
  • Oplossing: als een kwaadaardig bestand wordt gedetecteerd op een trage gedeelde hosting, kan het bestand twee keer worden getoond in de resultaten van de scan.
  • Fix: een mogelijk probleem met de korte PHP-syntaxis op oude PHP-versies in /wp-content/plugins/wp-cerber/common.php op regel 1970.

Gebruik deze link om de ontwikkelversie te downloaden:

https://my.wpcerber.com/downloads/wp-cerber.zip

Meer lezen: Hoe de ontwikkelingsversie te installeren


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.