Releases

WP Cerber Security 8.5.3


English version: WP Cerber Security 8.5.3


Wat maakt een betrouwbare en effectieve beveiligingsoplossing? Altijd verbeteren en vooruitgaan. Altijd het spel voorblijven.

Deze release brengt verschillende verbeteringen, bugfixes en code-optimalisaties. Het brengt ook compatibiliteit met de komende WordPress 5.3 .

Integriteitscontrole en malwarescanner

Het scannervenster heeft een nieuw filter waarmee u snel kunt filteren en naar specifieke problemen kunt navigeren. Lees meer over de integriteitscontrole en het verwijderen van malware .

WordPress Integriteitscontrole

Cerber.Hub voor het beheren van meerdere websites

We hebben nieuwe kolommen en filters toegevoegd aan de lijst met slavenwebsites. De nieuwe kolommen tonen IP-adressen van servers, hostnamen en landen waar servers zich bevinden (technisch gezien zijn dat het land waartoe het IP-adres behoort). Alle waarden in de nieuwe kolommen worden opgehaald en automatisch bijgewerkt. Om ruimte vrij te maken voor nieuwe kolommen, kunt u de lay-out wijzigen door URL's van de website-startpagina naar de kolom met de sitenaam te verplaatsen. We hebben nieuwe landen- en serverfilters geïmplementeerd waarmee u snel honderden websites kunt navigeren en beheren. Meer weten over Cerber.Hub .

WordPress website beveiliging

Kleine updates

  • Cerber.Hub: bij het bekijken van de lijst met actieve plug-ins op een slave wordt de lijstwebsite in alfabetische volgorde gesorteerd.
  • Cerber.Hub: PHP 5.6 of nieuwer is vereist om de slave-modus te activeren.
  • Opgelost: op een WordPress 5.3-RC3 installatie op meerdere locaties bij het inschakelen van instellingen op het tabblad Hardening: Uncaught Error: Oproep naar een lidfunctie switch_to_locale () op null in /sandbox/sandbox3/wp-includes/l10n.php

Bugfixes

  • Cerber.Hub: als een WordPress-plug-in op meerdere slave-websites is geïnstalleerd en de plug-in op sommige van de slave-websites moet worden bijgewerkt, wordt de plug-in weergegeven als moet deze op alle slave-websites worden bijgewerkt.
  • Toegangslijsten : Afhankelijk van het aantal items in de toegangslijsten, kan het IP-adres 0.0.0.0 ten onrechte worden gemarkeerd als op de witte lijst of op de zwarte lijst.

Heb je een vraag? Laat hieronder een reactie achter.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.