Releases

WP Cerber Security 8.5.3


English version: WP Cerber Security 8.5.3


Wat maakt een betrouwbare en effectieve beveiligingsoplossing? Altijd verbeteren en vooruitgaan. Altijd voorop blijven lopen.

Deze release brengt verschillende verbeteringen, bugfixes en code-optimalisaties met zich mee. Het brengt ook compatibiliteit met de aankomende WordPress 5.3 .

Integriteitscontrole en malwarescanner

Het scannervenster heeft een nieuw filter waarmee u snel naar specifieke problemen kunt filteren en navigeren. Lees meer over de integriteitscontrole en het verwijderen van malware .

WordPress-integriteitscontrole

Cerber.Hub voor het beheren van meerdere websites

We hebben nieuwe kolommen en filters toegevoegd aan de lijst met beheerde websites. De nieuwe kolommen tonen server-IP-adressen, hostnamen en landen waar servers zich bevinden (technisch gezien zijn dit het land waartoe het IP-adres behoort). Alle waarden in de nieuwe kolommen worden automatisch opgehaald en bijgewerkt. Om ruimte vrij te maken voor nieuwe kolommen, kunt u de lay-out wijzigen door de URL's van de startpagina van websites naar de kolom met de sitenaam te verplaatsen. We hebben nieuwe land- en serverfilters geïmplementeerd waarmee u snel door honderden websites kunt navigeren en deze kunt beheren. Meer weten over Cerber.Hub .

Beveiliging van WordPress-websites

Kleine updates

  • Cerber.Hub: Bij het bekijken van de lijst met actieve plug-ins op een beheerde website wordt de lijstwebsite in alfabetische volgorde gesorteerd.
  • Cerber.Hub: PHP 5.6 of nieuwer is vereist om de beheerde modus te activeren.
  • Opgelost: bij een WordPress 5.3-RC3 multisite-installatie bij het inschakelen van instellingen op het tabblad Hardening: Niet-afgevangen fout: oproep naar een lidfunctie switch_to_locale() op null in /sandbox/sandbox3/wp-includes/l10n.php

Bugfixes

  • Cerber.Hub: als een WordPress-plug-in op meerdere beheerde websites is geïnstalleerd en de plug-in op sommige van de beheerde websites moet worden bijgewerkt, wordt weergegeven dat de plug-in op alle beheerde websites moet worden bijgewerkt.
  • Toegangslijsten : Afhankelijk van het aantal items in de toegangslijsten kan het IP-adres 0.0.0.0 ten onrechte worden gemarkeerd als op de witte lijst of op de zwarte lijst.

Heb je een vraag? Laat hieronder een reactie achter.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.