Releases

WP Cerber Security 8.5.6


English version: WP Cerber Security 8.5.6


Wat is er nieuw

Nu kunt u het aantal dagen dat logboekrecords in de database worden bijgehouden voor geverifieerde (aangemelde) websitegebruikers en niet-geverifieerde (niet ingelogde) bezoekers afzonderlijk instellen. Deze instellingen worden ook afzonderlijk geconfigureerd voor zowel het activiteitenlogboek als het live verkeerslogboek.

Verbeteringen en updates

  • Je kunt de Citadel-modus nu volledig uitschakelen in de hoofdinstellingen
  • Wanneer u een ZIP-archief op de integriteitscannerpagina uploadt, verwerkt het nu geneste ZIP-archieven en schrijft het fouten in het diagnoselogboek als het is ingeschakeld
  • Het uiterlijk van het activiteitenlogboek heeft kleine visuele verbeteringen
  • Als het aantal dagen om logbestanden bij te houden niet is ingesteld of op nul is ingesteld, gebruikt de plug-in plaats daarvan de standaardinstelling. Voorheen kunt u deze op nul zetten en de logbestanden oneindig bijhouden.

Bugs verholpen

  • De zwarte lijstknoppen op het tabblad Activiteit werken niet met "Onjuist IP-adres of IP-bereik".
  • PHP-opmerking: probeert de eigenschap 'ID' van een niet-object in cerber-load.php op regel 1131 te krijgen

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.