Releases

WP Cerber Security 8.5.8


English version: WP Cerber Security 8.5.8


De minimaal ondersteunde PHP-versie is nu 5.5. Later dit jaar wordt dit ingesteld op 5,6. Als je nog steeds de 5.x-versie van PHP gebruikt, raden we je ten zeerste aan om PHP te updaten naar minimaal PHP 7.2. Waarom moet je dat doen? Webservers met oudere versies van PHP kunnen worden blootgesteld aan niet-gepatchte beveiligingsproblemen in de PHP-kern of geïnstalleerde PHP-modules. We raden u aan PHP te gebruiken dat hier groen is gemarkeerd: https://www.php.net/supported-versions.php

Wat is er nieuw

Een functie voor het exporteren en wissen van persoonlijke gegevens die kan worden gebruikt via de WordPress-tool voor het exporteren en wissen van persoonlijke gegevens. Deze functie geeft u volledige controle over persoonlijke gegevens die zijn vastgelegd door WP Cerber en helpt uw organisatie te voldoen aan wetten op gegevensprivacy, zoals GDPR in Europa of CCPA in Californië. Persoonlijke gegevens verzameld in WP Cerber-logboeken kunnen eenvoudig worden geëxporteerd of gewist door een gebruikersverzoek vanuit het WordPress-dashboard, er zijn geen databasetools nodig. Lees meer uit deze artikelen: Persoonlijke gegevens uit logs exporteren en Persoonlijke gegevens verwijderen .

WP Cerber en persoonlijke gegevensfuncties voor WordPress AVG

Verbeteringen

  • De prestaties van het algoritme dat de export van rijen uit het activiteitenlogboek en het live verkeerslogboek naar een CSV-bestand afhandelt, zijn verbeterd, waardoor grotere datasets kunnen worden geëxporteerd. We verwachten dat het op de meeste serverconfiguraties soepeler zal werken. Je kunt het ook verfijnen met de CERBER_EXPORT_CHUNK constante .
  • Wanneer u een gebruiker blokkeert, kunt u nu een optionele beheerdersnotitie toevoegen. U kunt bijvoorbeeld een reden voor de blokkering opgeven. Het wordt nergens getoond, alleen websitebeheerders kunnen het zien op de gebruikersbewerkingspagina.

Fout is opgelost

  • Als een gebruiker is geblokkeerd, is het niet mogelijk om het gebruikersbericht bij te werken.
  • Afhankelijk van de loginstellingen worden de links "Details" in het Live Traffic-logboek in sommige rijen niet weergegeven.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.