Releases

WP Cerber Security 8.5.8


English version: WP Cerber Security 8.5.8


De minimaal ondersteunde PHP-versie is nu 5.5. Later dit jaar wordt deze ingesteld op 5.6. Als je nog steeds 5.x-versies van PHP gebruikt, raden we je sterk aan om PHP bij te werken naar minimaal PHP 7.2. Waarom moet je dat doen? Webservers met oudere versies van PHP kunnen worden blootgesteld aan niet-gepatchte beveiligingsproblemen in de PHP-kern of geïnstalleerde PHP-modules. We raden aan om hier met groen gemarkeerde PHP te gebruiken: https://www.php.net/supported-versions.php

Wat is er nieuw

Een functie voor het exporteren en wissen van persoonlijke gegevens die kan worden gebruikt via de WordPress-tool voor het exporteren en wissen van persoonlijke gegevens. Deze functie geeft u volledige controle over persoonlijke gegevens die door WP Cerber zijn geregistreerd en helpt uw organisatie om te voldoen aan wetten inzake gegevensprivacy, zoals GDPR in Europa of CCPA in Californië. Persoonlijke gegevens die zijn verzameld in WP Cerber-logboeken kunnen eenvoudig worden geëxporteerd of gewist door een gebruikersverzoek vanuit het WordPress-dashboard, er zijn geen databasetools nodig. Lees meer uit deze artikelen: Persoonlijke gegevens exporteren uit logboeken en Persoonlijke gegevens verwijderen .

WP Cerber en persoonlijke gegevensfuncties voor WordPress GDPR

Verbeteringen

  • De prestaties van het algoritme dat zorgt voor het exporteren van rijen uit het activiteitenlogboek en het live verkeerslogboek naar een CSV-bestand is verbeterd, waardoor het mogelijk is om grotere datasets te exporteren. We verwachten dat het op de meeste serverconfiguraties soepeler zal werken. U kunt het ook verfijnen met behulp van de constante CERBER_EXPORT_CHUNK .
  • Wanneer u een gebruiker blokkeert , kunt u nu een optionele beheerdersnotitie toevoegen. U kunt bijvoorbeeld een reden voor de blokkering opgeven. Het wordt nergens getoond, alleen websitebeheerders kunnen het zien op de gebruikersbewerkingspagina.

Fout is opgelost

  • Als een gebruiker is geblokkeerd, is het niet mogelijk om het gebruikersbericht bij te werken.
  • Afhankelijk van de logboekinstellingen worden de koppelingen "Details" in het Live Traffic-logboek in sommige rijen niet weergegeven.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.