Releases
Releases

WP Cerber Security 9.3


English version: WP Cerber Security 9.3


Dit is een versie voor bugfixes en code-optimalisatie. Als u een update uitvoert vanaf een oudere versie dan WP Cerber 9.2, volgt u deze stappen om deze versie te installeren: https://wpcerber.com/installation/

Kleine bugs opgelost

  1. Een websitebeheerder kan een geblokkeerd IP-netwerkklasse C (met een asterisk) niet handmatig verwijderen uit de lijst met uitgesloten IP-adressen door op de link "Verwijderen" op het tabblad Vergrendelingen te klikken.
  2. "Fatale fout: Uncaught Error: Kan object van het type WP_Error niet gebruiken als array in … /cerber-common.php op regel 4634". De bug doet zich voor bij het openen van de "Plugins"-beheerpagina als de WordPress-constante WP_ACCESSIBLE_HOSTS is gedefinieerd en deze niet 'downloads.wpcerber.com' bevat.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.