Releases
Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 9.5.5


English version: WP Cerber Security 9.5.5


Terwijl we werken aan de volgende grote release van WP Cerber, brengt deze update verschillende kleine verbeteringen, updates en bugfixes met zich mee. We gaan ook door met het opschonen van de plug-incode door ongebruikte oude code te verwijderen, waardoor de plug-inalgoritmen stabieler worden.

Even een herinnering: WP Cerber heeft, in tegenstelling tot andere plug-ins, een bugbounty-programma . Als u een kwetsbaarheid ontdekt, wacht er een beloning van $ 1.000 op u. Kan iemand hem eindelijk pakken?

Proxyserver voor uitgaande verbindingen

WP Cerber ondersteunt nu het tot stand brengen van uitgaande netwerkverbindingen via een proxyserver die is geconfigureerd voor WordPress. Standaard is dit proxyservergebruik uitgeschakeld in de WP Cerber-instellingen. U kunt de relevante proxy-instellingen vinden op het tabblad Hoofdinstellingen onder het gedeelte 'Sitespecifieke instellingen'. Dit geldt voor alle verbindingen behalve Cerber.Hub , die een aparte proxy-instelling heeft.

Voordat u de proxyserver inschakelt, moet u ervoor zorgen dat u de WordPress-constanten WP_PROXY_HOST en WP_PROXY_PORT hebt gedefinieerd. Indien nodig kunt u ook een proxy-gebruikersnaam en -wachtwoord instellen met behulp van de constanten WP_PROXY_USERNAME en WP_PROXY_PASSWORD .

Naast de WordPress-constanten is er een specifieke WP Cerber-constante, CERBER_PROXY_TYPE , waarmee u uw proxytype kunt specificeren. Voor mogelijke gehele waarden voor CURLOPT_PROXYTYPE raadpleegt u de PHP-documentatie.

De scanner kreeg een stabielere code

  • Bestandsbewerkingen en foutafhandeling in de WP Cerber-scanner zijn verbeterd. Als voor bestandsherstel ontbrekende mappen moeten worden aangemaakt, worden deze aangemaakt.
  • Om te voorkomen dat de bronbestanden worden gewijzigd, worden de herstelmappen van de scanner geleegd voordat een scan wordt gestart.
  • Eventuele mislukte bestandsherstelbewerkingen worden weergegeven in de scanresultaten.

Kleine verbeteringen

  • Wanneer e-mailmeldingen voor nieuwe versies van geïnstalleerde plug-ins zijn ingeschakeld, ontvangt u een waarschuwing zodra WP Cerber of WordPress een update detecteert, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.
  • U kunt nu automatische updates voor WP Cerber inschakelen in de hoofdplug-ininstellingen.

Fouten oplossen

  • Als een bestand ontbreekt, herstelt de scanner dit niet.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.