Releases
Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 9.5.6


English version: WP Cerber Security 9.5.6


Grote verbeteringen

  • We hebben de mogelijkheid geïntroduceerd om 2FA- verificatiecodes via SMTP te verzenden. Wanneer een SMTP-server is ingesteld in de WP Cerber-instellingen, zal dit de voorkeursmethode zijn voor het verzenden van deze codes. Houd er rekening mee dat de SMTP-e-mailfunctie beschikbaar is in de professionele versie van WP Cerber .
  • Als back-up: als er een probleem is met het verzenden van e-mails via de geconfigureerde SMTP-server, zal WP Cerber overschakelen naar het gebruik van de standaard WordPress-mailer.
  • Daarnaast hebben we e-mailfoutrapportage toegevoegd. Als er een fout optreedt terwijl WP Cerber een e-mail verzendt, worden de foutdetails vastgelegd en als waarschuwing weergegeven op het WP Cerber-dashboard.

Kleine verbeteringen

  • WP Cerber vangt nu fatale PHP-fouten op die worden beheerd door WordPress en registreert deze. Als uw website crasht en het WordPress-bericht 'Er is een kritieke fout op deze website opgetreden' wordt weergegeven, en als het loggen van softwarefouten is ingeschakeld, worden de foutdetails opgeslagen en zijn ze toegankelijk in het Traffic Inspector-logboek.
  • WP Cerber identificeert en toont nu de naam, versie en auteur van een plug-in of een thema dat PHP-fouten veroorzaakte. De informatie is beschikbaar in het Verkeersinspecteurlogboek.
  • Alle gebruikers met verboden gebruikersnamen (logins) zijn gemarkeerd met het rode label "VERBODEN" op de beheerderspagina van Gebruikers. Het label heeft nu een passende vertaling.
  • Als een gebruiker wordt geblokkeerd door de websitebeheerder , wordt het rode label 'Gebruiker is geblokkeerd' weergegeven op de gebruikersprofielpagina naast de gebruikersnaam.
  • De limieten voor de maximale lengte van SMTP-instellingsvelden zijn verhoogd van 28 tekens naar 64 tekens.
  • Vertalingen in de taalbestanden van de plug-in zijn bijgewerkt.

Fouten oplossen

  • Als HTTP-omleiding is ingesteld om pogingen om toegang te krijgen tot beschermde gebieden af te handelen, en WP Cerber het IP-adres van een indringer blokkeert, worden er geen e-mailwaarschuwingen verzonden, zelfs niet als de uitsluitingswaarschuwing is ingeschakeld.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.