Help
Posted By Gregory

Problemen met malwarescanners oplossen


English version: Troubleshooting malware scanner issues


Als u een probleem tegenkomt met de malwarescanner, is uw go-to-tool diagnostische logboekregistratie. Normaal en standaard is het uitgeschakeld.

1. Schakel diagnostische logboekregistratie in de scannerinstellingen in

Klik hiervoor op het menu "Site-integriteit" en klik vervolgens op het tabblad "Instellingen", schakel "Diagnostische logboekregistratie inschakelen" in en sla de instellingen op.

2. Begin nu met scannen

Handmatig of door het schema voor de automatische scans te configureren .

3. Controleer het diagnoselogboek

Klik op "Extra" in het admin-menu van de plug-in en klik vervolgens op het tabblad "Diagnostisch logboek". Controleer het logboek op foutmeldingen.

Als je hulp nodig hebt van onze klantenservice, maak dan een screenshot en/of exporteer het logboek naar een bestand door op de link "Downloaden als bestand" te klikken en voeg het toe aan een ondersteuningsticket via de ondersteuningsdesk: https://my .wpcerber.com

Tip: U kunt scannervermeldingen in het logboek eenvoudig herkennen aan de [Scanner] -markering in een regel.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.