Help
Posted By Gregory

Problemen met de malwarescanner oplossen


English version: Troubleshooting malware scanner issues


Als u een probleem tegenkomt met de malwarescanner, is diagnostisch loggen uw favoriete tool. Normaal gesproken en standaard is dit uitgeschakeld.

1. Schakel diagnostische registratie in de scannerinstellingen in

Om dit te doen, klikt u op het menu "Site-integriteit" en vervolgens op het tabblad "Instellingen", schakelt u "Diagnostische logboekregistratie inschakelen" in en slaat u de instellingen op.

2. Begin nu met scannen

Handmatig of door het schema voor de automatische scans te configureren .

3. Controleer het diagnoselogboek

Klik op "Extra" in het beheerdersmenu van de plug-in en klik vervolgens op het tabblad "Diagnostisch logboek". Controleer het logboek op foutmeldingen.

Indien u hulp nodig heeft van onze klantenservice, maak dan een screenshot en/of exporteer de log naar een bestand door op de link "Downloaden als bestand" te klikken en voeg deze toe aan een supportticket via de supportdesk: https://my .wpcerber.com

Tip: U kunt scannergegevens in het logboek eenvoudig herkennen aan de [Scanner] -markering op een regel.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.