Help
Posted By Gregory

Problemen met malware scanner problemen


English version: Troubleshooting malware scanner issues


Als u een probleem met de malwarescanner tegenkomt, is uw go-to-tool diagnostische logboekregistratie. Normaal en standaard is het uitgeschakeld.

1. Schakel eerst de diagnostische logboekregistratie in de scannerinstellingen in

Klik hiervoor op het menu "Site-integriteit" en klik vervolgens op het tabblad "Instellingen", schakel "Diagnostische logboekregistratie inschakelen" in en sla de instellingen op.

2. Begin nu met scannen

Handmatig of door het schema voor automatische scans te configureren.

3. Controleer het diagnoselogboek

Klik op "Extra" in het menu van de plug-in en klik vervolgens op het tabblad "Logboek". Controleer het logboek op foutmeldingen.

Als u hulp nodig hebt van onze klantenservice, maak dan een screenshot of / en exporteer het logboek naar een bestand door op de link "Downloaden als bestand" te klikken en voeg het toe aan een supportticket via de support desk: https: // my .wpcerber.com

Hint: u kunt scannerinvoer in het logboek gemakkelijk identificeren door de markering [Scanner] in een lijn.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.