Posted By admin

FAQ


English version: FAQ


Hoe zit het met de vereisten?

WP Cerber Security vereist minstens WordPress 4.4 en PHP 5.3. Opmerking: om Custom-aanmeldingspagina te gebruiken, moet u Permalinks inschakelen in de WordPress-instellingen.

Is de plug-in compatibel met de multisite-modus?

Ja. Alle instellingen zijn tegelijkertijd van toepassing op alle sites in een netwerk. U moet de plug-in activeren in het gedeelte Netwerkbeheerder op de pagina Plug-ins. Klik gewoon op de link Netwerk activeren.

Is de plug-in compatibel met WooCommerce?

Ja. Compatibiliteitsopmerkingen .

Is de plug-in compatibel met bbPress?

Ja. Als u hebt besloten om bbPress Login Widget te gebruiken en als u aangepaste aanmeldings-URL hebt ingesteld in de instellingen van WP Cerber, moet u de widget-URL's op deze manier configureren:

 Registreer URI: / waarde van Aangepast login URL veld /? Action = registreer 
Wachtwoord vergeten URI: / waarde van veld Aangepaste inlog-URL /? Action = lostpassword

Kan ik de inlog-URL wijzigen (hernoem wp-login.php)?

Ja, gemakkelijk. Lees dit: Hoe hernoem je wp-login.php

Kan ik de map wp-admin verbergen?

Ja, gemakkelijk. Meer lezen: Hoe wp-admin en wp-login.php te verbergen voor mogelijke aanvallen .

Kan ik de map wp-admin hernoemen?

Nee. Het is niet mogelijk en wordt om compatibiliteitsredenen niet aanbevolen.

Kan ik het feit dat ik WordPress gebruik verbergen?

Nee. We raden u ten zeerste aan geen enkele plug-in te gebruiken die de map wp-admin hernoemt om een website te beschermen. Pas op voor alle plug-ins die WordPress-mappen of andere delen van een website verbergen en claimen dit als een beveiligingsfunctie. Ze zijn niet in staat om uw website te beschermen. Doe niet zo raar, als u bepaalde dingen verbergt, wordt uw site niet veiliger. Als u van plan bent uw site veiliger te maken, installeer dan de plug-in en lees deze gids: Verander uw WordPress in Fort Knox

Kan WP Cerber Security een website beschermen tegen DDoS-aanvallen?

Nee. De plug-in beschermt WordPress tegen brute force-aanvallen of verspreide brute force-aanvallen . WordPress staat standaard onbeperkte inlogpogingen toe met een van deze methoden: aanmeldingsformulier, XML-RPC-aanvraag of door speciale cookies te verzenden. Hierdoor kunnen wachtwoorden relatief gemakkelijk worden gekraakt via brute force-aanvallen.

Is er een WordPress-plug-in die een website kan beschermen tegen DDoS-aanvallen?

Nee. Deze complexe taak kan niet worden uitgevoerd met een WordPress-plug-in of andere software die op een webserver is geïnstalleerd. U kunt uw website beschermen tegen DDoS-aanvallen door speciale hardware of een speciale service van een hostingprovider te gebruiken. Meer lezen: Brute-force, DoS en DDoS-aanvallen – wat is het verschil?

Is de plug-in gratis?

Ja, WP Cerber Security voor WordPress is een gratis, open source-software en u kunt het gebruiken onder de voorwaarden van de GNU General Public License (GPL) versie 2. U kunt het gemakkelijk installeren vanuit de WordPress-repository. Volg deze instructie .

Wat betekent "Cerber"?

Dit is een samentrekking van Cerberus . In de Griekse en Romeinse mythologie is Cerberus een veelkoppige hond met een slangenstaart, een manen van slangen en een leeuwenklauw. Niemand kan die boze hond omzeilen. Nu kunt u WP Cerber Security bestellen om uw WordPress te bewaken.

Welke online tools gebruikt u om de plug-in te ontwikkelen en te testen?

We gebruiken BrowserStack en POEditor .

BrowserStack-testen


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.