Posted By admin

FAQ


English version: FAQ


Hoe zit het met vereisten?

WP Cerber Security vereist minimaal WordPress 4.9 en PHP 5.5. Opmerking: om de aangepaste inlogpagina te gebruiken, moet u Permalinks inschakelen in de WordPress-instellingen.

Is de plug-in compatibel met de Multisite-modus?

Ja. Alle instellingen zijn tegelijkertijd van toepassing op alle sites in een netwerk. U moet de plug-in activeren in het gebied Netwerkbeheer op de pagina Plug-ins. Klik gewoon op de link Netwerk activeren.

Is de plug-in compatibel met WooCommerce?

Ja. Compatibiliteitsopmerkingen .

Is de plug-in compatibel met bbPress?

Ja. Als je hebt besloten om bbPress Login Widget te gebruiken en als je een aangepaste login-URL hebt ingesteld in de instellingen van WP Cerber, moet je de widget-URL's op deze manier configureren:

 Register-URI: / waarde van het veld Aangepaste aanmeldings-URL /? Action = register
URI voor verloren wachtwoord: / waarde van het veld Aangepaste aanmeldings-URL /? Action = lostpassword

Kan ik de login-URL wijzigen (hernoemen wp-login.php)?

Ja, gemakkelijk. Lees dit: Hoe hernoem je wp-login.php

Kan ik de map wp-admin verbergen?

Ja, gemakkelijk. Lees meer: Hoe wp-admin en wp-login.php te verbergen voor mogelijke aanvallen .

Kan ik de map wp-admin hernoemen?

Nee. Het is niet mogelijk en wordt om compatibiliteitsredenen niet aanbevolen.

Kan ik het feit dat ik WordPress gebruik verbergen?

Nee. We raden u ten zeerste aan om geen plug-in te gebruiken die de map wp-admin hernoemt om een website te beschermen. Pas op voor alle plug-ins die WordPress-mappen of andere delen van een website verbergen en claim dit als een beveiligingsfunctie. Ze zijn niet in staat om uw website te beschermen. Doe niet zo gek, het verbergen van bepaalde dingen maakt uw site niet veiliger. Als u van plan bent uw site veiliger te maken, installeer dan de plug-in en lees deze handleiding: Verander uw WordPress in Fort Knox

Kan WP Cerber Security een website beschermen tegen DDoS-aanvallen?

Nee. De plug-in beschermt WordPress tegen brute force-aanvallen of gedistribueerde brute force-aanvallen . WordPress staat standaard onbeperkte inlogpogingen toe met een van deze methoden: inlogformulier, XML-RPC-verzoek of door speciale cookies te verzenden. Hierdoor kunnen wachtwoorden relatief gemakkelijk worden gekraakt via een brute force-aanval.

Is er een WordPress-plug-in die een website kan beschermen tegen DDoS-aanvallen?

Nee. Deze complexe taak kan niet worden uitgevoerd met een WordPress-plug-in of andere software die op een webserver is geĆÆnstalleerd. U kunt uw website beschermen tegen DDoS-aanvallen door speciale hardware of speciale service van een hostingprovider te gebruiken. Lees meer: Brute-force-, DoS- en DDoS-aanvallen – wat is het verschil?

Is de plug-in gratis?

Ja, WP Cerber Security voor WordPress is een gratis, open-source beveiligingsoplossing en u kunt het gebruiken onder de voorwaarden van de GNU General Public License (GPL) versie 2. U kunt het eenvoudig installeren vanuit de WordPress-repository. Volg deze instructie .

Wat betekent "Cerber"?

Dit is een samentrekking van Cerberus . In de Griekse en Romeinse mythologie is Cerberus een meerkoppige hond met een slangenstaart, een manen van slangen en een leeuwenklauw. Niemand kan die boze hond omzeilen. Nu kunt u WP Cerber Security bestellen om uw WordPress te bewaken.

Welke online tools gebruik je om de plug-in te ontwikkelen en te testen?

We gebruiken BrowserStack en POEditor .

BrowserStack testen


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.