Posted By admin

FAQ


English version: FAQ


Hoe zit het met eisen?

WP Cerber Security vereist minimaal WordPress 4.9 en PHP 5.5. Opmerking: om de aangepaste inlogpagina te gebruiken, moet u permalinks inschakelen in de WordPress-instellingen.

Is de plug-in compatibel met de Multisite-modus?

Ja. Alle instellingen gelden tegelijkertijd voor alle locaties in een netwerk. U moet de plug-in activeren in het gebied Netwerkbeheer op de pagina Plug-ins. Klik gewoon op de link Netwerk activeren.

Is de plug-in compatibel met WooCommerce?

Ja. Opmerkingen over compatibiliteit .

Is de plug-in compatibel met bbPress?

Ja. Als je hebt besloten om bbPress Login Widget te gebruiken en als je Custom login URL hebt ingesteld in de instellingen van WP Cerber, moet je de widget-URL's op deze manier configureren:

 Registreer URI: /waarde van het veld Aangepaste aanmeldings-URL/?action=register
Verloren wachtwoord-URI: /value of Custom login URL field/?action=lostpassword

Kan ik de inlog-URL wijzigen (hernoem wp-login.php)?

Ja, gemakkelijk. Lees dit: Hoe hernoem je wp-login.php

Kan ik de map wp-admin verbergen?

Ja, gemakkelijk. Lees meer: Hoe wp-admin en wp-login.php te verbergen voor mogelijke aanvallen .

Kan ik de map wp-admin hernoemen?

Nee. Het is niet mogelijk en wordt niet aanbevolen vanwege compatibiliteitsredenen.

Kan ik verbergen dat ik WordPress gebruik?

Nee. We raden u ten zeerste aan geen plug-in te gebruiken die de map wp-admin hernoemt om een website te beschermen. Pas op voor alle plug-ins die WordPress-mappen of andere delen van een website verbergen en dit claimen als beveiligingsfunctie. Ze zijn niet in staat om uw website te beschermen. Doe niet zo gek, het verbergen van sommige dingen maakt je site niet veiliger. Als u van plan bent uw site veiliger te maken, installeert u de plug-in en leest u deze handleiding: Verander uw WordPress in Fort Knox

Kan WP Cerber Security een website beschermen tegen DDoS-aanvallen?

Nee. De plug-in beschermt WordPress tegen brute force-aanvallen of gedistribueerde brute force-aanvallen . WordPress staat standaard onbeperkte inlogpogingen toe met elk van deze methoden: inlogformulier, XML-RPC-verzoek of door speciale cookies te verzenden. Hierdoor kunnen wachtwoorden relatief gemakkelijk worden gekraakt via een brute force-aanval.

Is er een WordPress-plug-in die een website kan beschermen tegen DDoS-aanvallen?

Nee. Deze complexe taak kan niet worden uitgevoerd met behulp van een WordPress-plug-in of andere software die op een webserver is geïnstalleerd. U kunt uw website beschermen tegen DDoS-aanvallen door gebruik te maken van speciale hardware of speciale service van een hostingprovider. Lees meer:Brute-force-, DoS- en DDoS-aanvallen – wat is het verschil?

Is de plug-in gratis?

Ja, WP Cerber Security voor WordPress is een gratis, open-source beveiligingsoplossing en u kunt deze gebruiken onder de voorwaarden van de GNU General Public License (GPL) versie 2. U kunt deze eenvoudig installeren vanuit de WordPress-repository. Volg deze instructie .

Wat betekent "Cerber"?

Dit is een samentrekking van Cerberus . In de Griekse en Romeinse mythologie is Cerberus een meerkoppige hond met een slangenstaart, slangenmanen en leeuwenklauwen. Niemand kan om die boze hond heen. Nu kunt u WP Cerber Security bestellen om uw WordPress te bewaken.

Welke online tools gebruikt u om de plug-in te ontwikkelen en te testen?

We gebruiken BrowserStack en POEditor .

BrowserStack-testen


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.