Security Blog
Security Blog

Hoe verborgen inlogpagina op WordPress te vinden

Gemakkelijke manier om verborgen inlogpagina en dashboard te vinden op een door WordPress aangedreven website


English version: How to find hidden login page on WordPress


Laten we aannemen dat je hebt besloten om je WordPress-inlogpagina en wp-admin-dashboard voor hackers te verbergen door deze pagina's te verbergen met een eenvoudige plug-in of een truc. Denk je dat het werkt en kent niemand je geheimen? Wees niet zo naïef.

Iedereen kan eenvoudig login- en dashboardpagina's vinden met de volgende eenvoudige trucs. Probeer ze gewoon uit op uw "beveiligde" website. Het is veilig en toch informatief!

Om de URL van een verborgen WordPress-inlogpagina te achterhalen, voert u de volgende URL in de adresbalk van de browser in:

  • www.website.com/login

Gebruik de volgende URL's om de URL van het WordPress-beheerdersdashboard te achterhalen:

  • www.website.com/admin
  • www.website.com/dashboard

Proost! Zo ontdekken hackers snel en krijgen ze toegang tot uw verborgen spullen. En dit is waarom ze gemakkelijk duizenden WordPress-websites over de hele wereld overnemen.

Hoe dat beveiligingsprobleem op te lossen? Bescherm uw website met WP Cerber Security. Het heeft alle benodigde tools om uw aangepaste inlogpagina en WordPress-dashboard te maken en te beschermen tegen kwaadwillenden.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.