WordPress Security How To
Posted By Gregory

Hoe u inzendingen van spamformulieren kunt bekijken


English version: How to view spam form submissions


Als u de antispambescherming van WP Cerber hebt ingeschakeld, beschermt de engine alle of geselecteerde formulieren op uw WordPress-website en weigert pogingen om spam in te dienen. Maar hoe kunnen we verzonden formuliergegevens zien als een formulierinzending als spam is geïdentificeerd? Dit is mogelijk door gebruik te maken van de logmogelijkheden van Traffic Inspector .

Schakel de logboekregistratie in

Zorg er allereerst voor dat verkeersregistratie correct is ingeschakeld in de Traffic Inspector-instellingen.

  1. "Logboekmodus" is niet ingesteld op "Logboekregistratie uitgeschakeld"
  2. "Aanvraagvelden opslaan" is ingeschakeld

Wanneer een formulier nu wordt ingediend, worden alle formuliervelden opgeslagen in het Traffic Inspector-logboek en kunnen ze worden bekeken op de Live Traffic-logboekpagina door op "Details" in de juiste rij te klikken.

Bekijk ingediende formulieren

Om alle ingediende formulieren te bekijken, gaat u naar de Live Traffic-logpagina en klikt u op de kleine knop 'Formulierinzendingen'. Om de ingediende formuliervelden te bekijken, beweegt u de muis over de rij en klikt u op de link "Details". Houd er rekening mee dat het alle formulierinzendingen toont, inclusief het WordPress-reactieformulier. Gebruik de geavanceerde zoekfunctie om formulieren te bekijken die zijn geweigerd als spam.

Viewing submitted form fields in the WordPress traffic log

Viewing submitted form fields in the Traffic Inspector log

Alleen spamformulierinzendingen bekijken

Om alle geweigerde spamformulierinzendingen te bekijken, klikt u op de knop 'Geavanceerd zoeken', selecteert u 'Spamformulierinzending geweigerd' in het veld 'Activiteit' en klikt u op de knop 'Zoeken' onder het zoekformulier. U ziet alle ingelogde en geweigerde spamformulierinzendingen.

Viewing spam form submissions

Filtering out spam form submissions using the advanced search

Voorkom dat gevoelige gegevens in het logboek worden opgeslagen

Als een formulierveld bedoeld is om gevoelige of persoonlijke gegevens in te dienen, kunt u het opslaan van gegevens uit een dergelijk veld uitschakelen door de naam van het formulierveld toe te voegen aan de lijst "Deze formuliervelden maskeren". Voordat formuliervelden in het logboek worden opgeslagen, worden echte veldwaarden vervangen door sterretjes. Tip: veldnamen worden weergegeven in de secties "Formuliervelden" in het Traffic Inspector-logboek.

Meer informatie over het omgaan met persoonlijke gegevens in de logs vindt u in deze artikelen: Persoonlijke gegevens uit de logs verwijderen en Persoonlijke gegevens uit de logs exporteren .


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.