Posted By Gregory

WP Cerber-beveiliging

Professioneel beveiligingsplatform voor WordPress, vertrouwd door meer dan 200.000 klanten. Beschermt websites tegen cyberaanvallen, bots, kwaadwillenden, spam en malware met geavanceerde firewall en antispam.


English version: WP Cerber Security


Bescherm uw website met een enorm pakket geavanceerde beveiligingsfuncties

Bekijk de volledige lijst met beveiligingsfuncties

Hulpprogramma voor het detecteren en verwijderen van malware

Malwarescanner en integriteitscontrole is een geavanceerde beveiligingstool die elk bestand en elke map op uw website grondig scant op sporen van malware, Trojaanse paarden en virussen, gewijzigde en nieuwe verdachte bestanden. De scanner verifieert de integriteit van WordPress, plug-ins en thema’s en voorkomt dat ze worden geïnfecteerd met onvoorziene malware. Maak uw planning voor geautomatiseerde scans op uur- en dagbasis met e-mailwaarschuwingen en rapporten.

Wat Cerber Security Scanner scant en detecteert

Voortdurend verbeterende beveiligingsoplossing

WP Cerber Security is een steeds verbeterende WordPress-beveiligingsplug-in die elke week nieuwe functies en verbeteringen krijgt. De auteur met zijn technische ervaring van wereldklasse herhaalt voortdurend elk onderdeel van de beveiligingsalgoritmen van de plug-in, waardoor de plug-in bij elke nieuwe release slimmer en betrouwbaarder wordt. Abonneer u op de nieuwsbrief van Cerber om vroegtijdig toegang te krijgen tot de nieuwste technologieën.

Hoe beschermt WP Cerber Security websites?

Standaard staat WordPress onbeperkte inlogpogingen toe via het inlogformulier, XML-RPC of door het verzenden van speciale cookies. Hierdoor kunnen wachtwoorden relatief eenvoudig worden gekraakt via een brute-force-aanval .

De plug-in blokkeert indringers via IP of subnet om verdere pogingen te ondernemen nadat een gespecificeerde limiet voor nieuwe pogingen is bereikt, waardoor brute force-aanvallen of gedistribueerde brute force-aanvallen van botnets onmogelijk worden.

Met de plug-in kunt u een Black IP Access List en White IP Access List maken om logins vanaf een bepaald IP-adres, subnet of IP-bereik te beperken.

Bovendien kunt u uw aangepaste inlogpagina maken en automatische aanvallen vergeten, die constante aandacht vergen en aanzienlijke serverbronnen in beslag nemen. Als een aanvaller toegang probeert te krijgen tot wp-login.php, krijgt hij een 404-foutreactie en wordt hij optioneel voor een geconfigureerde periode geblokkeerd.

WP Cerber Security houdt tijd, IP-adressen en gebruikersnamen bij voor succesvolle en mislukte inlogpogingen, logins, uitlogingen, wachtwoordwijzigingen, geblokkeerde IP's en zelf ondernomen acties.

U kunt het WordPress-dashboard (/wp-admin/) verbergen wanneer een gebruiker niet is ingelogd. Als de gebruiker niet is ingelogd en probeert toegang te krijgen tot het dashboard door /wp-admin/ aan te vragen, retourneert de plug-in een 404-fout bladzijde.

Een enorme botnet brute force-aanval zoals CVE-2018-6389 ? Dat is niet langer een probleem. De plug-in activeert automatisch de Citadel-modus na verschillende mislukte inlogpogingen en voorkomt dat uw site verdere pogingen onderneemt om in te breken met een gebruikersnaam.

Wat betekent ‘Cerber’?

Cerber is afgeleid van de naam Cerberus . In de Griekse en Romeinse mythologie is Cerberus een meerkoppige hond met een slangenstaart, manen van slangen en leeuwenklauwen. Niemand kan deze boze hond omzeilen. Nu kunt u WP Cerber opdracht geven om ook de ingang van uw terrein te bewaken.

Bekijk beoordelingen van mensen van over de hele wereld Download plug-in van WordPress.org
Heb je een idee voor een coole nieuwe functie die je graag zou zien in WP Cerber? Voel je vrij om hier je idee in te dienen: Verzoek om nieuwe functionaliteit

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.