Posted By Gregory

WP Cerber Veiligheid & Antispam

Professionele WordPress-beveiliging en anti-spam plug-in die wordt vertrouwd door meer dan 100.000 klanten. Beschermt websites tegen hackers en brute force-aanvallen. Beperkt toegang met een Black IP Access List en een White IP Access List. Voert geautomatiseerde scans uit voor malware en virussen. Houdt gebruikers- en indringeractiviteit bij met krachtige e-mail en mobiele meldingen.


English version: WP Cerber Security


Een gigantisch pakket met vijfsterrenfuncties waar je dol op bent

Bekijk de volledige lijst met beveiligingsfuncties

Malware detectie en verwijdering tool

Malware scanner & integriteitschecker is een geavanceerd beveiligingshulpmiddel dat elk bestand en elke map op uw website grondig scant op sporen van malware, Trojaanse paarden en virussen, gewijzigde en nieuwe verdachte bestanden. De scanner verifieert de integriteit van WordPress, plug-ins en thema's en voorkomt dat deze worden geïnfecteerd met onvoorziene malware. Maak uw schema voor geautomatiseerde scans op uur- en dagbasis met e-mailmeldingen en rapporten.

Wat Cerber Security Scanner scant en detecteert

Constant beveiligingsoplossing verbeteren

WP Cerber Security is een altijd verbeterende WordPress-beveiligingsplug-in die elke week nieuwe functies en verbeteringen krijgt. De auteur met zijn technische ervaring van wereldklasse herhaalt zich voortdurend op elk onderdeel van de beveiligingsalgoritmen van de plug-in, waardoor de plug-in bij elke nieuwe release slimmer en betrouwbaarder wordt. Abonneer u op Cerber's nieuwsbrief om vroegtijdig toegang te krijgen tot de nieuwste technologieën.

[Gears_posts]

Hoe beschermt WP Cerber Security websites?

WordPress staat standaard onbeperkte inlogpogingen toe via het inlogformulier, XML-RPC of door speciale cookies te verzenden. Hierdoor kunnen wachtwoorden relatief eenvoudig worden gekraakt via een brute-kracht aanval .

De plug-in blokkeert indringers door IP of subnet van het maken van verdere pogingen nadat een gespecificeerde limiet op pogingen is bereikt, het maken van brute force-aanvallen of verspreide brute force-aanvallen van botnets onmogelijk.

Met de plug-in kunt u een Black IP Access List en White IP Access List maken om logins van een bepaald IP-adres, subnet of IP-bereik te beperken.

Bovendien kunt u uw aanmeldingspagina voor C ustom maken en geautomatiseerde aanvallen vergeten, die constante aandacht vereisen en aanzienlijke serverbronnen gebruiken. Als een aanvaller probeert toegang te krijgen tot wp-login.php, krijgen ze een 404-foutreactie en worden ze optioneel geblokkeerd gedurende een geconfigureerde periode.

WP Cerber Security houdt de tijd, IP-adressen en gebruikersnamen bij voor succesvolle en mislukte inlogpogingen, aanmeldingen, log-outs, wachtwoordwijzigingen, geblokkeerde IP's en acties die ze zelf hebben uitgevoerd.

U kunt het WordPress-dashboard (/ wp-admin /) verbergen wanneer een gebruiker niet is aangemeld. Als de gebruiker niet is aangemeld en zij proberen toegang te krijgen tot het dashboard door / wp-admin / aan te vragen, retourneert de plug-in een 404-fout pagina.

Een gigantische botnet brute force-aanval zoals CVE-2018-6389 ? Dat is niet langer een probleem. De plug-in activeert automatisch de Citadel-modus na verschillende onsuccesvolle inlogpogingen en voorkomt dat uw site verdere pogingen onderneemt om in te breken met elke gebruikersnaam.

Wat betekent "Cerber"?

Cerber is afgeleid van de naam Cerberus . In de Griekse en Romeinse mythologie is Cerberus een veelkoppige hond met een slangenstaart, een manen van slangen en een leeuwenklauw. Niemand kan deze boze hond omzeilen. Nu kunt u WP Cerber ook bestellen om de toegang tot uw site te bewaken.

Bekijk beoordelingen van mensen over de hele wereld [/ ecko_button]

Plug-in downloaden van WordPress.org [/ ecko_button]

Heb jij een idee voor een coole nieuwe functie die je graag zou zien in WP Cerber? Voel je vrij om je idee hier in te dienen: New Feature Request [/ ecko_alert]


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.