Posted By Gregory

WP Cerber-beveiliging

Professioneel beveiligingsplatform voor WordPress vertrouwd door meer dan 200.000 klanten. Beschermt websites tegen cyberaanvallen, bots, slechte actoren, spam en malware met geavanceerde firewall en antispam.


English version: WP Cerber Security


Bescherm uw website met een enorm pakket geavanceerde beveiligingsfuncties

Bekijk de volledige lijst met beveiligingsfuncties

Hulpprogramma voor het opsporen en verwijderen van malware

Malwarescanner en integriteitscontrole is een geavanceerd beveiligingshulpmiddel dat elk bestand en elke map op uw website grondig scant op sporen van malware, trojaanse paarden en virussen, gewijzigde en nieuwe verdachte bestanden. De scanner verifieert de integriteit van WordPress, plug-ins en thema's en voorkomt dat ze worden geïnfecteerd met onvoorziene malware. Maak uw schema voor geautomatiseerde scans op uur- en dagbasis met e-mailwaarschuwingen en rapporten.

Wat Cerber Security Scanner scant en detecteert

Voortdurend verbeterende beveiligingsoplossing

WP Cerber Security is een altijd verbeterende WordPress-beveiligingsplug-in die elke week nieuwe functies en verbeteringen krijgt. De auteur met zijn technische ervaring van wereldklasse herhaalt voortdurend elk onderdeel van de beveiligingsalgoritmen van de plug-in, waardoor de plug-in bij elke nieuwe release slimmer en betrouwbaarder wordt. Abonneer u op de Cerber-nieuwsbrief om als eerste toegang te krijgen tot de nieuwste technologieën.

[versnellingspalen]

Hoe beschermt WP Cerber Security websites?

Standaard staat WordPress onbeperkte inlogpogingen toe via het inlogformulier, XML-RPC of door het versturen van speciale cookies. Hierdoor kunnen wachtwoorden relatief gemakkelijk worden gekraakt via een brute-force-aanval .

De plug-in voorkomt dat indringers via IP of subnet verdere pogingen ondernemen nadat een opgegeven limiet voor nieuwe pogingen is bereikt, waardoor brute force-aanvallen of gedistribueerde brute force-aanvallen van botnets onmogelijk worden.

Met de plug-in kunt u een zwarte IP-toegangslijst en een witte IP-toegangslijst maken om aanmeldingen vanaf een bepaald IP-adres, subnet of IP-bereik te beperken.

Bovendien kunt u uw aangepaste inlogpagina maken en geautomatiseerde aanvallen vergeten, die constante aandacht vereisen en aanzienlijke serverbronnen verbruiken. Als een aanvaller toegang probeert te krijgen tot wp-login.php, krijgen ze een 404-foutreactie en worden ze optioneel uitgesloten voor een geconfigureerde periode.

WP Cerber Security houdt tijd, IP-adressen en gebruikersnamen bij voor geslaagde en mislukte inlogpogingen, logins, logouts, wachtwoordwijzigingen, geblokkeerde IP's en acties die door zichzelf zijn ondernomen.

U kunt het WordPress-dashboard (/wp-admin/) verbergen wanneer een gebruiker niet is ingelogd. Als de gebruiker niet is ingelogd en probeert toegang te krijgen tot het dashboard door /wp-admin/ aan te vragen, retourneert de plug-in een 404-fout bladzijde.

Een massale botnet brute force-aanval zoals CVE-2018-6389 ? Dat is geen probleem meer. De plug-in activeert automatisch de Citadel-modus na verschillende mislukte inlogpogingen en voorkomt dat uw site verdere pogingen doet om in te breken met welke gebruikersnaam dan ook.

Wat betekent "Cerber"?

Cerber is afgeleid van de naam Cerberus . In de Griekse en Romeinse mythologie is Cerberus een meerkoppige hond met een slangenstaart, slangenmanen en leeuwenklauwen. Niemand kan om deze boze hond heen. Nu kunt u WP Cerber bestellen om ook de ingang van uw terrein te bewaken.

Bekijk beoordelingen van mensen van over de hele wereld Download plugin van WordPress.org
Heb je een idee voor een coole nieuwe functie die je graag zou zien in WP Cerber? Voel je vrij om je idee hier in te dienen: New Feature Request

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.