Releases

WP Cerber Security 7.7


English version: WP Cerber Security 7.7


We blijven de plug-in en de uitgebreide beveiligingsalgoritmen verbeteren.

Nieuwe. Automatische opschoning van malware en verdachte bestanden. Deze krachtige functie verwijdert trojans, virussen, backdoors en andere malware automatisch. Cerber Security Professional scant de website elk uur en verwijdert malware onmiddellijk. Standaard is automatisch verwijderen uitgeschakeld. Het is aangeraden om het in te schakelen. Meer lezen: Automatische opruiming van malware en verdachte bestanden .

Bijwerken. E-mail rapporten voor geplande malware scans zijn uitgebreid met nuttige prestatie nummers en een lijst van automatisch verwijderd kwaadaardige bestanden als je hebt ingeschakeld automatisch verwijderen van malware en sommige bestanden zijn verwijderd. Deze bestanden kunnen worden hersteld met behulp van een koppeling in het rapport. Klik op de koppeling om een quarantainepagina te openen met gefilterde resultaten van de laatste scan.

Update . Algoritmen van de malwarescanne r zijn verbeterd om verduisterde malwarecode nauwkeuriger te detecteren voor alle typen bestanden. Dit geldt voor de snelle en volledige scans. Evenals voor geautomatiseerde terugkerende scans .

Mogelijke problemen zijn geëlimineerd

Een mogelijk probleem met het uploaden van grote JSON- en CSV-bestanden. Wanneer Traffic Inspector geüploade bestanden scant op malware-payload, kunnen sommige JSON- en CSV-bestanden per abuis worden geïdentificeerd als een schadelijke payload. Een algoritme voor het omgaan met die bestanden is verbeterd om dit probleem te voorkomen.

Een mogelijk Divi-thema vormt incompatibiliteit. Als u het Divi-thema gebruikt (door Elegant Themes), kunt u een probleem tegenkomen bij het indienen van sommige formulieren. Een formulier werkt gewoon niet en u kunt het helemaal niet indienen.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.