Releases

WP Cerber Security 7.7


English version: WP Cerber Security 7.7


We blijven de plug-in en de uitgebreide beveiligingsalgoritmen verbeteren.

Nieuw. Automatische opschoning van malware en verdachte bestanden. Deze krachtige functie verwijdert automatisch trojans, virussen, backdoors en andere malware. Cerber Security Professional scant de website elk uur en verwijdert malware onmiddellijk. Automatisch verwijderen is standaard uitgeschakeld. Het wordt aangeraden om het in te schakelen. Lees meer: Automatisch opschonen van malware en verdachte bestanden .

Update. E-mailrapporten voor geplande malwarescans zijn uitgebreid met nuttige prestatiecijfers en een lijst met automatisch verwijderde schadelijke bestanden als u automatische verwijdering van malware hebt ingeschakeld en sommige bestanden zijn verwijderd. Deze bestanden kunnen worden hersteld door een link in het rapport te gebruiken. Klik op de koppeling om een quarantainepagina te openen met gefilterde resultaten van de laatste scan.

Bijwerken . De algoritmen van de malwarescanner zijn verbeterd om versluierde malwarecode nauwkeuriger te detecteren voor alle soorten bestanden. Dit geldt voor de snelle en volledige scan. Evenals voor geautomatiseerde terugkerende scans .

Mogelijke problemen zijn geëlimineerd

Een mogelijk probleem met het uploaden van grote JSON- en CSV-bestanden. Wanneer Traffic Inspector geüploade bestanden scant op malware, kunnen sommige JSON- en CSV-bestanden ten onrechte worden geïdentificeerd als schadelijke payload. Een algoritme voor het verwerken van die bestanden is verbeterd om dit probleem te voorkomen.

Een mogelijk Divi-thema vormt onverenigbaarheid. Als je het Divi-thema (van Elegant Themes) gebruikt, kun je een probleem tegenkomen bij het indienen van sommige formulieren. Een formulier werkt gewoon niet en u kunt het helemaal niet indienen.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.