Releases

WP Cerber Security 7.9.3


English version: WP Cerber Security 7.9.3


We blijven de WP Cerber Security-algoritmen verbeteren bij het reageren op nieuwe cyberbeveiligingsbedreigingen en -risico's. In deze versie heeft de plug-in verschillende codeverbeteringen en prestatie-optimalisaties. We hebben er ook voor gezorgd dat de plug-in compatibel is met WordPress 5.0.

verbeteringen

  • Nieuwe instellingen voor de Traffic Inspector-firewall stellen u in staat het gedrag ervan aan te passen. U kunt minder of meer beperkende firewallregels inschakelen. U kunt minder agressieve verkeerscontrole en filtering gebruiken als u onervaren gebruikers heeft zoals op lidmaatschapswebsites of als u meerdere valse meldingen krijgt vanwege een conflict met een andere plug-in.
  • Probleemoplossing voor mogelijke problemen met geplande onderhoudstaken is verbeterd. De plug-in slaat nu uitvoeringsinformatie over recent uitgevoerde taken op. De resultaten worden weergegeven op de pagina Tools / Diagnostic.
  • Om het oplossen van problemen gemakkelijker te maken, logt de plug-in niet alleen een uitsluitingsgebeurtenis in, maar logt ook en toont de reden voor de uitsluiting op de activiteitspagina en in een exportbestand.
  • De compatibiliteit met ManageWP is verbeterd.
  • Compatibiliteit met de Gravity Forms-formuliervoorbeeldmodus is verbeterd.
  • De lay-out van de activiteits- en liveverkeerpagina's is op een handiger manier verbeterd zodat ze op lange URL's en domeinnamen passen.

Bugs verholpen

  • De malwarescanner voorkomt ten onrechte dat PHP-bestanden met een paar specifieke namen op een bepaalde locatie worden verwijderd na een handmatige scan of tijdens het automatisch verwijderen van malware .
  • Het aantal e-mailmeldingen is mogelijk ten onrechte beperkt tot één e-mail per uur.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.