Releases

WP Cerber Security 7.9.3


English version: WP Cerber Security 7.9.3


We blijven de algoritmen van WP Cerber Security verbeteren om te reageren op nieuwe cyberbeveiligingsbedreigingen en -risico's. In deze versie heeft de plug-in verschillende codeverbeteringen en prestatie-optimalisaties. We hebben er ook voor gezorgd dat de plug-in compatibel is met WordPress 5.0.

Verbeteringen

  • Met nieuwe instellingen voor de Traffic Inspector-firewall kunt u het gedrag ervan verfijnen. U kunt minder of meer beperkende firewallregels inschakelen. U kunt minder agressieve verkeersscreening en -filtering gebruiken als u onervaren gebruikers heeft zoals op lidmaatschapswebsites of als u meerdere valse positieven krijgt vanwege een conflict met een andere plug-in.
  • Het oplossen van mogelijke problemen met geplande onderhoudstaken is verbeterd. De plug-in slaat nu prestatie-informatie op over recent uitgevoerde taken. De resultaten worden weergegeven op de pagina Tools / Diagnostiek.
  • Om het oplossen van problemen gemakkelijker te maken, registreert de plug-in niet alleen een vergrendelingsgebeurtenis, maar ook de reden voor de vergrendeling en geeft deze weer op de activiteitenpagina en in een exportbestand.
  • Compatibiliteit met ManageWP is verbeterd.
  • De compatibiliteit met de Gravity Forms-formuliervoorbeeldmodus is verbeterd.
  • De lay-out van de pagina's Activiteit en Live verkeer is verbeterd zodat lange URL's en domeinnamen gemakkelijker passen.

Bugs gefixed

  • De malwarescanner voorkomt ten onrechte dat PHP-bestanden met weinig specifieke namen op een bepaalde locatie worden verwijderd na een handmatige scan of tijdens het automatisch verwijderen van malware .
  • Het aantal e-mailmeldingen is mogelijk ten onrechte beperkt tot één e-mail per uur.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.