Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 8.1


English version: WP Cerber Security 8.1


Door te reageren op nieuwe bedreigingen en risico's op het gebied van cyberbeveiliging blijven we WP Cerber Security verbeteren. Dit is wat je in deze versie krijgt.

Nieuwe functies in Cerber.Hub

  • Met een enkele klik krijgt u een lijst met actieve plug-ins en beschikbare plug-in-updates op een beheerde website. Klik op een nummer in de kolom Updates op de pagina Mijn websites. Lees meer: Beheer meerdere WP Cerber-instanties vanuit één dashboard .
  • Als er een nieuwere versie van Cerber of WordPress beschikbaar is om te installeren op een beheerde website, wordt er een rood uitroepteken weergegeven op de pagina Mijn websites.
  • Op een hoofdwebsite kunt u selecteren welke taal moet worden gebruikt wanneer een beheerde beheerpagina wordt weergegeven. Standaard worden alle beheerpagina's op een beheerde website weergegeven in de taal van de beheerde website. Om alle pagina's weer te geven in de taal die u op de hoofdwebsite gebruikt, schakelt u "Gebruik mijn taal" in de instellingen van de hoofdwebsite in.

Verbeteringen

 • Lange URL's op de Live Traffic-pagina worden nu ingekort en netter weergegeven.
 • Het verwijderingsproces van plug-ins is verbeterd en ruimt nu de database volledig op.
 • Meerdere vertalingen zijn bijgewerkt. Met dank aan: Maxime, Jos Knippen, Fredrik Näslund, Francesco.

Bugs gefixed

 • De knop "Toevoegen aan de zwarte lijst" op de activiteitenlogpagina werkt niet.
 • Wanneer op de knop "Alle verdachte activiteiten" op de Dashboard-beheerpagina wordt geklikt, werkt de link "Abonneren" op de activiteitenpagina niet correct.
 • Wanneer u een e-mailrapport opent, werkt de koppeling naar de lijst met verwijderde bestanden tijdens een malwarescan niet zoals verwacht. In plaats van bestanden weer te geven die tijdens de laatste scan zijn verwijderd, worden alle bestanden in quarantaine weergegeven.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.