Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 8.1


English version: WP Cerber Security 8.1


Door te reageren op nieuwe bedreigingen en risico's op het gebied van cyberveiligheid blijven we WP Cerber Security verbeteren. Dit is wat je krijgt in deze versie.

Nieuwe functies in Cerber.Hub

  • Met één enkele klik krijgt u een lijst met actieve plug-ins en beschikbare plug-in-updates op een beheerde website. Klik op een getal in de kolom Updates op de pagina Mijn websites. Lees meer: Beheer meerdere WP Cerber-instanties vanaf één dashboard .
  • Als er een nieuwere versie van Cerber of WordPress beschikbaar is om op een beheerde website te installeren, wordt er een rood uitroepteken weergegeven op de pagina Mijn websites.
  • Op een hoofdwebsite kunt u selecteren welke taal u wilt gebruiken wanneer een beheerde beheerderspagina wordt weergegeven. Standaard worden alle beheerderspagina's op een beheerde website weergegeven in de taal van de beheerde website. Om alle pagina's weer te geven in de taal die u op de hoofdwebsite gebruikt, schakelt u "Gebruik mijn taal" in de hoofdwebsite-instellingen in.

Verbeteringen

 • Lange URL's op de Live Traffic-pagina worden nu ingekort en netjes weergegeven.
 • Het verwijderingsproces van de plug-in is verbeterd en ruimt nu de database volledig op.
 • Meerdere vertalingen zijn bijgewerkt. Met dank aan: Maxime, Jos Knippen, Fredrik Näslund, Francesco.

Bugs gefixed

 • De knop 'Toevoegen aan de zwarte lijst' op de activiteitenlogpagina werkt niet.
 • Wanneer op de Dashboard-beheerpagina op de knop 'Alle verdachte activiteiten' wordt geklikt, werkt de link 'Abonneren' op de activiteitenpagina niet correct.
 • Wanneer u een e-mailrapport opent, werkt de link naar de lijst met verwijderde bestanden tijdens een malwarescan niet zoals verwacht. In plaats van bestanden weer te geven die tijdens de laatste scan zijn verwijderd, worden alle bestanden in quarantaine weergegeven.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.