Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 8.6


English version: WP Cerber Security 8.6


De coronavirus pandemie is geen excuus; we blijven nieuwe versies van WP Cerber ontwikkelen en onze klanten ondersteunen.

Sinds WP Cerber 8.6 is de minimaal ondersteunde PHP-versie 5.6. Als je nog steeds 5.x-versies van PHP gebruikt, raden we je ten zeerste aan om PHP bij te werken naar versie 7.3.

Integratie met Cloudflare

WP Cerber 8.6 brengt integratie met de Cloudflare-firewall. Het is geïmplementeerd als een speciale WP Cerber-add-on en kan gratis worden gedownload van onze website. Meer informatie over de Cloudflare-add-on .

Updates en verbeteringen

De malwarescanner heeft verbeteringen aangebracht in de bewaking van nieuwe en gewijzigde bestanden. Nu kan het worden ingesteld op Uitschakelen, Uitvoerbare bestanden of Alle bestanden. De aanbevolen optie is "Uitvoerbare bestanden". Het is een standaardwaarde; geen acties nodig.

WordPress malwarescanner nieuwe instellingen

Extra zoekvelden voor het activiteitenlogboek. Ze stellen u in staat om een specifiek verzoek te vinden aan de hand van zijn verzoek-ID (RID) of / en om te zoeken naar een string in de verzoek-URL.

WordPress nieuwe WP Cerber-activiteitsfilters

Kleine updates

De formulering en de lay-out van de plugin-instellingenpagina's zijn verbeterd.

Het label Session ID (SID) is hernoemd naar Request ID (RID) om de echte betekenis weer te geven.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.