Releases
Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 8.3


English version: WP Cerber Security 8.3


Door te reageren op nieuwe cyberbeveiligingsbedreigingen en -risico's blijven we de intelligentie van WP Cerber Security-algoritmen verbeteren. Volg ons op Twitter voor het laatste beveiligingsnieuws. Dit is wat we in deze versie hebben geïmplementeerd.

Twee-factorenauthenticatie

Twee-factor-authenticatie of 2FA biedt een extra beveiligingslaag waarvoor een tweede identificatiefactor nodig is die verder gaat dan alleen een gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer 2FA is ingeschakeld op een website, moet de gebruiker een extra verificatiecode opgeven bij het inloggen op de website. Meer lezen: Hoe authenticatie met twee factoren voor WordPress in te schakelen .

Blokkeer registraties met ongewenste e-mailadressen

Een aantal nieuwe instellingen voor het beperken van e-mailadressen die mogen worden gebruikt wanneer een gebruiker zich registreert op de website. U kunt e-mailadressen, jokertekens of REGEX-patronen opgeven. Als u een domein wilt opgeven, gebruikt u het jokerteken zoals *@domein.com om een domeinzone op te geven: * .net . De nieuwe instellingen bevinden zich op de Global tabblad die op de gebruiker Policies admin pagina.

Block registrations with unwanted email addresses

Block registrations with unwanted email addresses

Blokkeer de toegang tot het WordPress Dashboard op een per-role basis

Een nieuwe set op rollen gebaseerde instellingen brengt meer gedetailleerde controle naar gebruikersspecifieke instellingen.

Per-role settings for WordPress

New per-role settings for WordPress

Kleine wijzigingen en updates

  1. Het tabblad Gebruikers is nu onder de nieuwe User Policies admin menu.
  2. Omgaan met licentiecodes is verbeterd om conflicten met cacheplug-ins en caching-engines met agressieve en onhandelbare caching te voorkomen.

Bugs verholpen

  1. Overschakelen naar de Engelse taal in de beheerdersinterface van Cerber heeft geen effect als WordPress een taalpakket gebruikt dat automatisch is geïnstalleerd vanaf wordpress.org.
  2. Tijdens het gebruik van Cerber.Hub op een hoofdwebsite : gebruikersrollen op een slaafwebsite worden niet weergegeven op het activiteitenlogboek en de live verkeerspagina.
  3. Meerdere meldingen over een nieuwe versie van de plug-in in het WordPress-dashboard.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.