Releases
Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 8.3


English version: WP Cerber Security 8.3


Door te reageren op nieuwe cyberbeveiligingsbedreigingen en -risico's, blijven we de intelligentie van WP Cerber Security-algoritmen verbeteren. Dit is wat je krijgt met deze versie.

Twee-factor-authenticatie voor WordPress

U kunt met een paar klikken gebruikersaccounts beschermen met tweefactorauthenticatie (2FA). Deze functie biedt een extra beveiligingslaag die een tweede identificatiefactor vereist die verder gaat dan alleen een gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer 2FA is ingeschakeld op een website, moet een gebruiker een aanvullende verificatiecode opgeven bij het inloggen op de website. Lees meer: Tweefactorauthenticatie inschakelen voor WordPress .

Blokkeer registraties met ongewenste e-mailadressen

Een paar nieuwe instellingen voor het beperken van e-mailadressen die mogen worden gebruikt wanneer een gebruiker zich registreert op een door WordPress aangedreven website. U kunt e-mailadressen, wildcards of REGEX-patronen opgeven. Om een domein te specificeren, gebruikt u een jokerteken zoals *@domain.com , om een domeinzone te specificeren: *.net . De nieuwe instellingen bevinden zich op het tabblad Globaal op de beheerpagina Gebruikersbeleid .

Block registrations with unwanted email addresses

Block registrations with unwanted email addresses

Blokkeer de toegang tot het WordPress-dashboard per rol

Een nieuwe set op rollen gebaseerde instellingen zorgt voor meer gedetailleerde controle over gebruikersspecifieke instellingen.

Per-role settings for WordPress

New per-role settings for WordPress

Kleine wijzigingen en updates

  1. Het tabblad Gebruikers bevindt zich nu onder het nieuwe beheerdersmenu Gebruikersbeleid .
  2. De afhandeling van licentiesleutels is verbeterd om conflicten met caching-plug-ins en caching-engines met agressieve en onhandelbare caching te voorkomen.

Bugs gefixed

  1. Overschakelen naar de Engelse taal in de beheerinterface van Cerber heeft geen effect als WordPress een taalpakket gebruikt dat automatisch is geïnstalleerd vanaf wordpress.org.
  2. Tijdens het gebruik van Cerber.Hub op een hoofdwebsite: gebruikersrollen op een slaafwebsite worden niet weergegeven op het activiteitenlogboek en de Live Traffic-pagina.
  3. Meerdere meldingen over een nieuwe versie van de plug-in in het WordPress-dashboard.

Vergeet ons niet te volgen op Twitter voor het laatste nieuws over nieuwe functies.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.