Releases

WP Cerber Security 8.5.5


English version: WP Cerber Security 8.5.5


Om de bescherming van WordPress sterker te maken, moeten we Cerber's algoritmen regelmatig versterken. Deze versie van WP Cerber brengt heel wat kleine verbeteringen en optimalisaties van de plug-incode; meest opvallende zijn hieronder vermeld.

Nieuwe functies

IP-toegangslijsten ondersteunen nu IPv6-netwerken, bereiken en jokertekens. Voeg zoveel vermeldingen toe aan de toegangslijsten als u nodig hebt en raak onder de indruk van de prestaties van de ACL-engine van de Cerber. Bekijk hieronder welke formaten worden ondersteund in de tabel met voorbeelden.

All formats in access lists for WordPress

WordPress access control: supported formats for the access lists

Verbeteringen aangebracht aan Cerber's beveiligingsalgoritmen

 • Het algoritme voor het verwerken van opeenvolgende IP-adresuitsluitingen is verbeterd: de reden voor een bestaande blokkering is bijgewerkt en de duur ervan wordt nu in realtime herberekend
 • Verkeersinspectie-algoritmen werden geoptimaliseerd om valse positieven te verminderen en algoritmen mensvriendelijker te maken
 • Verbeterde compatibiliteit met WooCommerce: het opnieuw instellen van het wachtwoord en aanmeldingsformulieren worden niet meer geblokkeerd als het IP-adres van een gebruiker wordt geblokkeerd door per ongeluk een niet-bestaande gebruikersnaam te gebruiken, een verboden gebruikersnaam te gebruiken of als een gebruiker het aantal toegestane aanmeldpogingen heeft overschreden

Diverse verbeteringen

 • De lay-out van de tabel op de pagina Live Traffic is geoptimaliseerd om kolommen weer te geven en details op een handiger manier op te vragen
 • Verbeterde compatibiliteit met geplande cron-taken van WordPress als een website wordt uitgevoerd op een server met PHP-FPM (FastCGI Process Manager)
 • De vervolgkeuzelijsten "Activiteit" zijn nu alfabetisch gesorteerd
 • Versterkte sanering van URL-parameters voor admin-koppelingen van plug-ins
 • Zeer lange URL's op de pagina Live verkeer worden nu volledig weergegeven als u op de link 'Details' achter elkaar klikt
 • De Cerber.Hub multi-site manager: de serverkolom op de slave-websites lijstpagina bevat nu een link om websites op dezelfde server snel uit te filteren.
 • De Cerber.Hub multi-site manager: nu onthoudt het de gefilterde lijst met slave-websites terwijl u schakelt tussen deze en de master.
 • Het beheerdersgedeelte van de plug-incode is geoptimaliseerd om de beheerpagina's van plug-ins te versnellen

Bugs verholpen

 • Als de beveiligingsfunctie van Data Shield actief is, werkt de pagina voor het opnieuw instellen van het wachtwoord op WordPress 5.3 niet correct en wordt weergegeven: "De koppeling voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord lijkt ongeldig te zijn. Vraag hieronder een nieuwe link aan. "
 • Als de aangepaste aanmeldings-URL is ingeschakeld in een submap van WordPress, genereert de gebruikersomleiding na uitloggen de HTTP 404-foutpagina.
 • Zeer lange HTTP-verwijzers en aanvraag-URL's worden in afgekorte vorm weergegeven op de pagina Live Traffic vanwege CSS-bug.

BTW

Weet u dat u de plug-in op een willekeurig aantal websites op afstand kunt bedienen en configureren? Schakel een Cerber.Hub- mastermodus op de hoofdwebsite en een slaafmodus op uw andere websites in om alle WP Cerber-exemplaren vanuit één WordPress-dashboard te beheren door met één klik tussen uw websites te schakelen.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.