Development versions
Posted By Gregory

Development version 6.3


English version: Development version 6.3


Gebruik deze link om de ontwikkelingsversie van de plug-in te downloaden:

https://my.wpcerber.com/downloads/wp-cerber.zip

Deze versie brengt een nieuwe, geavanceerde en effectievere manier om plugin-modules en de plugin-beveiligingsengine te laden. Standaard laadt Cerber Security zichzelf in een verouderde, oude modus. Maar vanaf versie 6.3 is de geavanceerde manier een standaardmodus voor het laden en initialiseren van de plug-in. In deze modus start de plug-in zichzelf op onmiddellijk nadat de WordPress-kern is geïnitialiseerd, maar voordat een andere plug-in of thema wordt geladen. Hierdoor kan Cerber Security verdachte verzoeken effectiever onderscheppen en inspecteren en WordPress beschermen tegen aanvallen die misbruik proberen te maken van een kwetsbaarheid in een plug-in of een thema en de kwetsbare code wordt uitgevoerd wanneer WordPress de plug-in of het thema laadt.

Het wordt aangeraden om laden in de standaardmodus in te schakelen.

Om deze nieuwe modus in te schakelen, gaat u naar de beheerpagina van de plug-in Hoofdinstellingen en stelt u de instelling Beveiligingsengine laden in op Standaardmodus . Zodra je dit hebt gedaan, wordt een speciale opstartmodule (aaa-wp-cerber.php) gekopieerd van de map met plug-ins naar de map WordPress moet plug-ins gebruiken. Als het kopiëren niet lukt, ziet u een waarschuwingsbericht en wordt de modusinstelling ongedaan gemaakt.

Verbeteringen

  • Een nieuwe instelling om e-mailmeldingen over nieuwe versies van de plug-in uit te schakelen. Het bevindt zich op de beheerpagina Meldingen in het gedeelte E-mailmeldingen.
  • De prestaties van het logboeksubsysteem zijn verbeterd: de DB-query is bijgewerkt.

Updates

  • Als een gebruiker in de Smart-modus niet is ingelogd, worden alle verzoeken aan het beheerdersdashboard geregistreerd.
  • PHP-versies ouder dan 5.4 worden niet meer ondersteund. De code zelf is nog steeds compatibel en kan worden geïnstalleerd op PHP 5.3.

Lees meer over eerdere versies van de plug-in: https://wpcerber.com/wp-cerber-security-6-2/


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.