Development versions
Posted By Gregory

Ontwikkeling versie 6.3


English version: Development version 6.3


Gebruik deze link om de ontwikkelingsversie van de plug-in te downloaden:

https://my.wpcerber.com/downloads/wp-cerber.zip

Deze versie biedt een nieuwe, geavanceerde en effectievere manier om plug-in modules en de plug-in beveiligingsengine te laden. Standaard laadt Cerber Security zichzelf in een oude, oude modus. Maar vanaf de versie 6.3 is de geavanceerde manier een standaardmodus voor het laden en initialiseren van de plug-in. In deze modus start de plug-in zichzelf op nadat de WordPress-kern is geïnitialiseerd, maar voordat een andere plug-in of thema wordt geladen. Hierdoor kan Cerber Security verdachte verzoeken beter onderscheppen en inspecteren en WordPress beschermen tegen aanvallen die een kwetsbaarheid in een plug-in of een thema proberen te misbruiken en de kwetsbare code wordt uitgevoerd wanneer WordPress de plug-in of het thema laadt.

Het is aangeraden om laden in de standaardmodus in te schakelen.

Als u deze nieuwe modus wilt inschakelen, gaat u naar de hoofdpagina van de beheerdersinvoegtoepassing en stelt u de instelling Beveiliging beveiligingsengine in op de standaardmodus . Zodra je dit hebt gedaan, zal een speciale opstartmodule (aaa-wp-cerber.php) worden gekopieerd van de plugin-map naar de map WordPress moet plug-in gebruiken. Als het kopiëren niet lukt, ziet u een waarschuwingsbericht en wordt de modusinstelling teruggedraaid.

verbeteringen

  • Een nieuwe instelling om e-mailmeldingen over nieuwe versies van de plug-in uit te schakelen. Deze bevindt zich op de pagina Kennisgevingbeheerder in het gedeelte E-mailmeldingen.
  • De prestaties van het logboek-subsysteem zijn verbeterd: de DB-query is bijgewerkt.

updates

  • In de Smart-modus als een gebruiker niet is aangemeld, worden alle aanvragen bij het beheerdersdashboard vastgelegd.
  • PHP-versies ouder dan 5.4 worden niet langer ondersteund. De code zelf is nog steeds compatibel en kan worden geïnstalleerd op PHP 5.3.

Lees meer over de vorige versie van de plug-in: https://wpcerber.com/wp-cerber-security-6-2/


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.