Development versions
Posted By Gregory

Development version 6.3


English version: Development version 6.3


Gebruik deze link om de ontwikkelingsversie van de plug-in te downloaden:

https://my.wpcerber.com/downloads/wp-cerber.zip

Deze versie biedt een nieuwe, geavanceerde en effectievere manier om plug-inmodules en de plug-in-beveiligingsengine te laden. Standaard laadt Cerber Security zichzelf in een Legacy, oude modus. Maar vanaf versie 6.3 is de geavanceerde manier een standaardmodus voor het laden en initialiseren van de plug-in. In deze modus start de plug-in zichzelf onmiddellijk op nadat de WordPress-kern is geïnitialiseerd, maar voordat een andere plug-in of thema wordt geladen. Hierdoor kan Cerber Security verdachte verzoeken effectiever onderscheppen en inspecteren en WordPress beschermen tegen aanvallen die proberen misbruik te maken van een kwetsbaarheid in een plug-in of een thema en de kwetsbare code wordt uitgevoerd wanneer WordPress de plug-in of het thema laadt.

Het wordt geadviseerd om laden in de standaardmodus in te schakelen.

Om deze nieuwe modus in te schakelen, gaat u naar de beheerderspagina van de plug-in Hoofdinstellingen en stelt u de instelling Beveiligingsengine laden in op Standaardmodus . Zodra je dit hebt gedaan, wordt een speciale opstartmodule (aaa-wp-cerber.php) gekopieerd van de plug-inmap naar de WordPress-map met plug-ins. Als het kopiëren niet lukt, ziet u een waarschuwingsbericht en wordt de modusinstelling teruggedraaid.

Verbeteringen

  • Een nieuwe instelling om e-mailmeldingen over nieuwe versies van de plug-in uit te schakelen. Deze bevindt zich op de beheerderspagina voor meldingen in het gedeelte E-mailmeldingen.
  • De prestaties van het logboeksubsysteem zijn verbeterd: de DB-query is bijgewerkt.

Updates

  • Als in de Smart-modus een gebruiker niet is ingelogd, worden alle verzoeken aan het beheerdersdashboard geregistreerd.
  • PHP-versies ouder dan 5.4 worden niet langer ondersteund. De code zelf is nog steeds compatibel en kan op PHP 5.3 worden geïnstalleerd.

Lees meer over de vorige versie van de plug-in: https://wpcerber.com/wp-cerber-security-6-2/


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.