Development versions
Posted By Gregory

Development version 6.9


English version: Development version 6.9


We hebben goed nieuws om te delen! Cerber Security staat bekend als een constant evoluerende beveiligingsoplossing en elke nieuwe versie van de plug-in levert meer waarde op. Nu zijn we verheugd om een nieuwe ontwikkelingsversie aan te kondigen met een nieuwe beveiligingstool: Cerber Security Scanner . U kunt deze stabiele versie downloaden via onderstaande link. Als alternatief zal deze versie binnen een week beschikbaar zijn in de repository van wordpress.org als versie 7.

https://my.wpcerber.com/downloads/wp-cerber.zip

Cerber-beveiligingsscanner

Sommige mensen zeggen misschien "Hé jongens, jullie maken deze handige plug-in omvangrijk". Geen zorgen, we houden beveiligingsalgoritmen goed geoptimaliseerd en zo snel mogelijk. Alle aankomende en nieuwe functies zullen uw websites niet vertragen. Het is onze inzet.

We zijn dus al een tijdje bezig met het ontwikkelen van de beveiligingsscanner en nu is hij klaar werk hard vlieg. Je vindt het onder het Site Integrity admin-menu. Het belangrijkste doel van de scanner is om een handige beveiligingstool te bieden om alle bestanden op een website te controleren, de integriteit van WordPress-bestanden, plug-ins en thema's te verifiëren en om malware te detecteren en te verwijderen. We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van een beveiligingsoplossing zonder gimmicks, zodat u er geen nutteloze functies in aantreft zoals sommige plug-ins.

Voor meer informatie klikt u op het tabblad Help op de scannerbeheerpagina.

Andere veranderingen

Er is een nieuwe instelling toegevoegd voor Traffic Inspector: White IP Access List gebruiken. Indien ingeschakeld, kunnen verzoeken van IP-adressen in de White IP-toegangslijst alle beveiligingsregels van Traffic Inspector omzeilen. Meestal hoeft u dit niet in te schakelen. Het is standaard uitgeschakeld.

Bugs gefixed

De limiet voor het aantal nieuwe gebruikersregistraties wordt berekend op de manier die één extra registratie binnen een bepaalde periode mogelijk maakt.

Gebruik deze link om de ontwikkelingsversie van de plug-in te downloaden:

https://my.wpcerber.com/downloads/wp-cerber.zip

Wat is de Cerber-beveiliging eigenlijk? Het is een complete beveiligingsoplossing voor WordPress die is voortgekomen uit een eenvoudige maar effectieve plug-in voor het beperken van inlogpogingen .


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.