Development versions
Posted By Gregory

Development version 6.9


English version: Development version 6.9


We hebben goed nieuws om te delen! Cerber Security staat bekend als een voortdurend evoluerende beveiligingsoplossing en elke nieuwe versie van de plug-in levert meer waarde op. Nu zijn we enthousiast om een nieuwe ontwikkelingsversie aan te kondigen met een nieuwe beveiligingstool: Cerber Security Scanner . U kunt deze stabiele versie downloaden via onderstaande link. Als alternatief zal deze versie binnen een week beschikbaar zijn in de wordpress.org-repository als versie 7.

https://my.wpcerber.com/downloads/wp-cerber.zip

Cerber-beveiligingsscanner

Sommige mensen zouden kunnen zeggen: "Hé jongens, jullie maken deze leuke plug-in omvangrijk". Geen zorgen, we houden de beveiligingsalgoritmen goed geoptimaliseerd en zo snel als ze kunnen. Alle aankomende en nieuwe functies zullen uw websites niet vertragen. Het is onze toewijding.

We zijn dus al een tijdje bezig met het ontwikkelen van de beveiligingsscanner en nu is hij er klaar voor werk hard vlieg. Je kunt het vinden onder het beheerdersmenu Site-integriteit. Het belangrijkste doel van de scanner is om een handig beveiligingshulpmiddel te bieden om alle bestanden op een website te monitoren, de integriteit van WordPress-bestanden, plug-ins en thema’s te verifiëren en om malware te detecteren en te verwijderen. We streven ernaar een beveiligingsoplossing te ontwikkelen zonder gimmicks, zodat u er geen nutteloze functies in aantreft, zoals bij sommige plug-ins het geval is.

Voor meer informatie klikt u op het tabblad Help op de beheerpagina van de scanner.

Andere veranderingen

Er is een nieuwe instelling toegevoegd voor Traffic Inspector: Use White IP Access List. Indien ingeschakeld kunnen alle verzoeken van IP-adressen in de White IP-toegangslijst alle Traffic Inspector-beveiligingsregels omzeilen. Meestal hoeft u dit niet in te schakelen. Het is standaard uitgeschakeld.

Bugs gefixed

De limiet voor het aantal nieuwe gebruikersregistraties wordt berekend op een manier die één extra registratie binnen een bepaalde periode mogelijk maakt.

Gebruik deze link om de ontwikkelingsversie van de plug-in te downloaden:

https://my.wpcerber.com/downloads/wp-cerber.zip

Wat is de Cerber-beveiliging eigenlijk? Het is een complete beveiligingsoplossing voor WordPress die is voortgekomen uit een eenvoudige maar effectieve plug-in voor het beperken van inlogpogingen .


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.