Development versions
Posted By Gregory

Ontwikkeling versie 6.9


English version: Development version 6.9


We hebben goed nieuws om te delen! Cerber Security staat bekend als een voortdurend evoluerende beveiligingsoplossing en elke nieuwe versie van de plug-in levert meerwaarde op. Nu zijn we genaaid om een nieuwe ontwikkelingsversie aan te kondigen met een nieuwe beveiligingshulpprogramma: Cerber Security Scanner . U kunt deze stabiele versie downloaden via de onderstaande link. Als alternatief is deze versie binnen een week beschikbaar als een versie 7 op de repository van wordpress.org.

https://my.wpcerber.com/downloads/wp-cerber.zip

Cerber Security Scanner

Sommige mensen zeggen misschien: "Hé jongens, je maakt deze nette plugin omvangrijk". Geen zorgen, we houden beveiligingsalgoritmen goed geoptimaliseerd en zo snel als ze kunnen zijn. Alle aankomende en nieuwe functies zullen uw websites niet vertragen. Het is onze inzet.

Dus we hebben de beveiligingsscanner al een tijdje ontwikkeld en nu is hij klaar voor gebruik werk hard vlieg. U vindt het onder het menu Site Integrity admin. Het belangrijkste doel van de scanner is om een handige beveiligingshulp te bieden om alle bestanden op een website te controleren, de integriteit van WordPress-bestanden, plug-ins, thema's te controleren en om malware te detecteren en te verwijderen. We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van een gimmick-vrije beveiligingsoplossing, dus je vindt er geen nutteloze functies zoals sommige plug-ins.

Klik voor meer informatie op het tabblad Help op de beheerpagina van de scanner.

Andere wijzigingen

Er is een nieuwe instelling toegevoegd voor Traffic Inspector: White IP Access List gebruiken. Indien ingeschakeld, staat het alle verzoeken van IP-adressen in de White IP-toegangslijst toe om alle beveiligingsinspecties van Traffic Inspector te omzeilen. Meestal hoeft u het niet in te schakelen. Het is standaard uitgeschakeld.

Bugs verholpen

De limiet voor het aantal nieuwe gebruikersregistraties wordt berekend op de manier waarop één extra registratie binnen een bepaalde periode mogelijk is.

Gebruik deze link om de ontwikkelingsversie van de plug-in te downloaden:

https://my.wpcerber.com/downloads/wp-cerber.zip

Wat is de Cerber-beveiliging eigenlijk? Het is een complete beveiligingsoplossing voor WordPress, die is geëvolueerd van een eenvoudige maar effectieve plug-in voor limietinlogpogingen .


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.