Development versions

Development version 7.8.3


English version: Development version 7.8.3


Terwijl er aan een nieuwe versie van Cerber Security voor WordPress wordt gewerkt, kun je nu al vroegtijdig toegang krijgen tot enkele nieuwe functies, codeverbeteringen en bugfixes.

Wat is er nieuw in deze release

  • Een nieuwe set heuristische algoritmen voor het detecteren van versluierde malware JavaScript-code is toegevoegd aan de Traffic Inspector- firewallregels en de malwarescanner .
  • Met een nieuw bestandsfilter op het tabblad Quarantaine kunt u in quarantaine geplaatste bestanden filteren op de datum van de scan.
  • Verbeterde afhandeling van de plug-in-instellingen in een hostingomgeving met fouten of verkeerd geconfigureerd, waardoor de plug-in de instellingen naar hun standaardwaarden zou kunnen resetten.
  • Verbeterde compatibiliteit met hostings die oude MySQL- en oude PHP-versies hebben.
  • Er is een probleem opgelost met het opslaan van instellingen op het tabblad Hardening: "Kan geen toegang krijgen tot het bestand…"

Gebruik deze link om de ontwikkelingsversie te downloaden:

https://my.wpcerber.com/downloads/wp-cerber.zip

Lees meer: Hoe installeer ik de ontwikkelversie?


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.