Development versions

Ontwikkeling versie 7.8.3


English version: Development version 7.8.3


Hoewel een nieuwe versie van Cerber Security voor WordPress in de maak is, kunt u nu al vroeg toegang krijgen tot enkele nieuwe functies, codeverbeteringen en bugfixes.

Wat is nieuw in deze versie

  • Een nieuwe set heuristieken-algoritmen voor het detecteren van versluierde malware JavaScript-code is toegevoegd aan de Traffic Inspector- firewallregels en malwarescanner .
  • Een nieuw bestandsfilter op het tabblad Quarantaine laat toe om in quarantaine geplaatste bestanden te filteren op de datum van de scan.
  • Verbeterde verwerking van de plug-in-instellingen in een buggy of verkeerd geconfigureerde hostingomgeving waardoor de plug-in de instellingen naar hun standaardwaarden kon resetten.
  • Verbeterde compatibiliteit met hostings met oude MySQL en oude PHP-versies.
  • Er is een probleem opgelost met het opslaan van instellingen op het tabblad Harden: "Kon geen toegang krijgen tot het bestand …"

Gebruik deze link om de ontwikkelversie te downloaden:

https://my.wpcerber.com/downloads/wp-cerber.zip

Meer lezen: Hoe de ontwikkelingsversie te installeren


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.