Development versions

Development version 7.8.3


English version: Development version 7.8.3


Terwijl een nieuwe versie van Cerber Security voor WordPress in de maak is, kunt u nu al vroeg toegang krijgen tot enkele nieuwe functies, codeverbeteringen en bugfixes.

Wat is er nieuw in deze release

  • Er is een nieuwe set heuristische algoritmen voor het detecteren van versluierde JavaScript-code voor malware toegevoegd aan de firewallregels en malwarescanner van Traffic Inspector .
  • Met een nieuw bestandsfilter op het tabblad Quarantaine kunnen in quarantaine geplaatste bestanden worden uitgefilterd op de datum van de scan.
  • Verbeterde afhandeling van de plug-in-instellingen in een buggy of verkeerd geconfigureerde hostingomgeving waardoor de plug-in de instellingen naar hun standaardwaarden kan resetten.
  • Verbeterde compatibiliteit met hostings die oude MySQL- en oude PHP-versies hebben.
  • Er is een probleem opgelost met het opslaan van instellingen op het tabblad Hardening: "Kan geen toegang krijgen tot het bestand…"

Gebruik deze link om de ontwikkelingsversie te downloaden:

https://my.wpcerber.com/downloads/wp-cerber.zip

Lees meer: Hoe de ontwikkelingsversie te installeren


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.