Development versions
Posted By Gregory

Development version 8.2.3


English version: Development version 8.2.3


Terwijl een nieuwe versie van Cerber Security voor WordPress in de maak is, kunt u vroegtijdig toegang krijgen tot de laatste codeverbeteringen en bugfixes.

Gebruik deze link om deze versie te downloaden:

https://my.wpcerber.com/downloads/wp-cerber.zip

Verbeteringen

Het omgaan met de geïnstalleerde licentiesleutel is verbeterd om conflicten met caching-plug-ins en caching-engines met agressieve en oncontroleerbare caching te voorkomen.

Fouten oplossen

  1. Overschakelen naar de Engelse taal in de plugin admin-interface heeft geen effect als WordPress een taalpakket gebruikt dat automatisch is geïnstalleerd vanaf wordpress.org.
  2. Tijdens het gebruik van Cerber.Hub op een hoofdwebsite: gebruikersrollen op een slaafwebsite worden niet weergegeven op het activiteitenlogboek en de Live Traffic-pagina.

Lees meer: Hoe de ontwikkelingsversie te installeren


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.