WordPress Security How To

Hoe WordPress veilig opnieuw te installeren


English version: How to safely reinstall WordPress


Het opnieuw installeren van WordPress is handig als sommige bestanden zijn gewijzigd of ontbreken, het is een veilige manier om beveiligingsproblemen met WordPress-bestanden op te lossen.

Klik in het verticale WordPress-beheerdersmenu op "Dashboard" en vervolgens op het submenu "Updates". Het brengt u naar de beheerpagina "WordPress Updates", zoals hieronder weergegeven.

Klik op de knop "Nu opnieuw installeren". Hiermee wordt het proces van het downloaden en bijwerken van WordPress-bestanden gestart. Het proces is veilig en heeft geen invloed op de websitegegevens. Meestal duurt het enkele minuten.

WordPress updaten
De professionele versie van WP Cerber Security repareert automatisch gewijzigde of geïnfecteerde WordPress-bestanden, lees meer: Automatisch opschonen van malware en bestandsherstel.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.