WordPress Security How To
WordPress Security How To
Posted By Gregory

Instant mobiele en browser meldingen met Pushbullet

Ontvang direct een melding via pushmeldingen wanneer een belangrijke gebeurtenis plaatsvindt op uw WordPress. Een instructie in drie stappen voor het instellen van Pushbullet.


English version: Instant mobile and browser notifications with Pushbullet


Met WP Cerber kunt u eenvoudig desktop- en mobiele meldingen inschakelen en al die meldingen van uw WordPress direct en gratis ontvangen. In een desktopbrowser krijg je pop-upberichten, zelfs als je bent afgemeld bij je WordPress.

Mobiele meldingen

Voordat je meldingen gaat ontvangen, moet je een gratis mobiele Pushbullet-applicatie installeren op je mobiele apparaat. Mobiele applicaties zijn gratis beschikbaar voor Android, Apple iPhone, Apple iPad en Windows Phone. Download ze hier: https://www.pushbullet.com/apps

Bureaublad notificaties

Om meldingen te ontvangen in uw desktopbrowser, moet u een gratis browserextensie installeren die beschikbaar is voor Chrome, Firefox en Opera. Lees meer op de Pushbullet-website: https://www.pushbullet.com/apps

Stap 1. Installeer de mobiele applicatie of de browserextensie

Stap 2. Configureer Pushbullet

  1. Maak een account op de Pushbullet-website. U moet inloggen met uw Google- of Facebook-account (of een nieuwe account maken als u er nog geen heeft). Zo krijgt u een toegangstoken en configureert u uw instellingen op basis van uw gebruik. Nadat u de mobiele applicatie of de browserextensie hebt geïnstalleerd, wordt u automatisch aangemeld bij Pushbullet, dus doe dat onder hetzelfde Google- of Facebook-account dat u hebt gebruikt om een account op de Pushbullet-website te maken . Zodra u dat hebt gedaan, ziet u al uw aangesloten apparaten in het menu Apparaat.
  2. Get Access Token voor de plug-in. Ga naar de pagina Pushbullet-accountinstellingen . Klik op de knop Toegangstoken maken . Je ziet de regel als volgt: o.ez9hvVJwWy0MrKyPaXpvpoQ0aJlC5WPs. Gebruik het in de plugin-instellingen.

Stap 3. Configureer de plug-in

  1. Enable push notifications for WordPress

    How to enable push notifications for WordPress

    Om de plug-in te configureren, moet u Toegangstoken gebruiken in de vorige stap. Ga naar de meldingspagina voor meldingen in het WordPress-dashboard. Kopieer en plak de token in het veld Pushbullet-toegangstoken . Klik op de knop Wijzigingen opslaan. Zodra u dat hebt gedaan, zou u de lijst met uw apparaten moeten zien. Als u uw apparaten niet ziet, is er iets misgegaan.

  2. Selecteer een apparaat waarop u wilt dat de plug-in meldingen verzendt of selecteer 'Alle verbonden apparaten'. Klik op de knop Wijzigingen opslaan. Gedaan!

Vragen die je misschien hebt over Pushbullet

Wat is Pushbullet eigenlijk?

Pushbullet is een set van een online webservice, eenvoudige mobiele applicaties en browser-extensies die push-technologie gebruiken om berichten af te leveren en bestanden over te dragen van computers naar mobiele apparaten en vice versa.

Is het veilig genoeg?

Absoluut. U hoeft niets te installeren op uw WordPress behalve WP Cerber plugin die u heeft. Alle berichten gaan via beveiligde HTTPS-verbindingen van uw website naar de Pushbullet-service en vervolgens naar uw apparaat. Dit is een eenrichtingsverbinding, er is geen mogelijkheid om iets naar de website te sturen.

Kan ik tijdelijk geen Pushbullet-meldingen meer zien op mijn computer?

Ja, zeker. Klik op het pictogram van onze browserextensie en klik vervolgens in de rechterbovenhoek op Opties. Je gaat naar onze optiepagina met een snooze-knop bovenaan.

In Chrome op Windows is dit nog eenvoudiger. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van onze browserextensie. Er is een optie om Snooze voor 1 uur recht in het menu.

Heb ik de internetverbinding nodig om Pushbullet-meldingen te ontvangen?

Ja! Meldingen worden direct via internet op de apparaten afgeleverd, dus u moet verbinding met het internetapparaat hebben.

Bekende beperking: misschien kom je dat niet tegen, maar alle apparaten en browserextensies worden beheerd onder één Pushbullet-account. Het betekent dat u slechts één Google- of Facebook-account tegelijk gebruikt.

Kan ik een tekst van meldingen aanpassen?

Ja! Evenals u kunt dat doen voor kennisgevingsbrieven. Lees meer over WP Cerber-haken .


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.