WordPress Security How To
WordPress Security How To
Posted By Gregory

Directe mobiele en browsermeldingen met Pushbullet

Ontvang direct een melding met pushmeldingen wanneer er een belangrijke gebeurtenis plaatsvindt op uw WordPress. Een instructie in drie stappen voor het instellen van Pushbullet.


English version: Instant mobile and browser notifications with Pushbullet


Met WP Cerber kunt u eenvoudig desktop- en mobiele meldingen inschakelen en al deze meldingen direct en gratis van uw WordPress ontvangen. In een desktopbrowser krijg je pop-upberichten, zelfs als je bent uitgelogd bij je WordPress.

Mobiele meldingen

Voordat u meldingen begint te ontvangen, moet u een gratis mobiele Pushbullet-applicatie op uw mobiele apparaat installeren. Mobiele applicaties zijn gratis beschikbaar voor Android, Apple iPhone, Apple iPad en Windows Phone. Haal ze hier: https://www.pushbullet.com/apps

Bureaublad notificaties

Om meldingen in uw desktopbrowser te ontvangen, moet u een gratis browserextensie installeren die beschikbaar is voor Chrome, Firefox en Opera. Lees meer op de Pushbullet-website: https://www.pushbullet.com/apps

Stap 1. Installeer de mobiele applicatie of de browserextensie

Stap 2. Configureer Pushbullet

  1. Maak een account aan op de Pushbullet-website. U moet inloggen met uw Google- of Facebook-account (of een nieuw account maken als u er nog geen heeft). Nadat je de mobiele applicatie of de browserextensie hebt geïnstalleerd, word je automatisch ingelogd bij Pushbullet, doe dat dus onder hetzelfde Google- of Facebook-account waarmee je een account hebt aangemaakt op de website van Pushbullet . Zodra u dat heeft gedaan, ziet u al uw aangesloten apparaten onder het menu Apparaat.
  2. Ontvang een toegangstoken voor de plug-in. Ga naar de pagina met uw Pushbullet-accountinstellingen . Klik op de knop Toegangstoken maken . Je ziet de regel als volgt: o.ez9hvVJwWy0MrKyPaXpvpoQ0aJlC5WPs. Gebruik het in de plugin-instellingen.

Stap 3. Configureer WP Cerber

  1. Enable push notifications for WordPress

    How to enable push notifications for WordPress

    Om de plug-in te configureren, moet u Access Token uit de vorige stap gebruiken. Ga naar de pagina Meldingenplug-in in het WordPress Dashboard. Kopieer en plak eenvoudigweg het token in het veld Pushbullet-toegangstoken . Klik op de knop Wijzigingen opslaan. Zodra u dit hebt gedaan, zou u de lijst met uw apparaten moeten zien. Als u uw apparaten niet ziet, is er iets misgegaan.

  2. Selecteer een apparaat waarnaar u wilt dat de plug-in meldingen verzendt of selecteer 'Alle verbonden apparaten'. Klik op de knop Wijzigingen opslaan. Klaar!

Vragen die u mogelijk heeft over Pushbullet

Wat is Pushbullet eigenlijk?

Pushbullet is een reeks online webservices, eenvoudige mobiele applicaties en browserextensies die push-technologie gebruiken om berichten te bezorgen en bestanden over te dragen van computers naar mobiele apparaten en vice versa.

Is Pushbullet veilig genoeg?

Absoluut. U hoeft niets op uw WordPress te installeren, behalve de WP Cerber-plug-in die u heeft. Alle berichten gaan via beveiligde HTTPS-verbindingen van uw website naar de Pushbullet-service en vervolgens naar uw apparaat. Het is een eenrichtingsverbinding; er is geen mogelijkheid om iets naar de website te sturen.

Kan ik tijdelijk stoppen met het zien van Pushbullet-meldingen op mijn computer?

Ja, zeker. Klik op ons browserextensiepictogram en klik vervolgens rechtsboven op Opties. Je gaat naar onze optiepagina met bovenaan een snooze-knop.

In Chrome op Windows is dit nog eenvoudiger. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van onze browserextensie. Er is een optie om 1 uur te snoozen in het menu.

Heb ik een internetverbinding nodig om Pushbullet-meldingen te ontvangen?

Ja! Meldingen worden direct via internet op de apparaten afgeleverd, dus u moet verbinding hebben met het internetapparaat.

Bekende beperking: Waarschijnlijk zul je dit niet tegenkomen, maar alle apparaten en browserextensies worden beheerd onder één Pushbullet-account. Het betekent dat u slechts één Google- of Facebook-account tegelijk gebruikt.

Kan ik de tekst van meldingen aanpassen?

Ja! Net zoals u dat kunt doen voor kennisgevingsbrieven. Lees meer over WP Cerber haken .


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.