Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 6.5


English version: WP Cerber Security 6.5


Deze versie biedt een nieuwe, geavanceerde en effectievere manier om plug-in modules en de plug-in beveiligingsengine te laden. Hierdoor kan Cerber Security verdachte verzoeken beter onderscheppen en inspecteren en WordPress beschermen tegen aanvallen die een kwetsbaarheid in een plug-in of een thema proberen te misbruiken. Het is aangeraden om laden in de standaardmodus in te schakelen.

Als u deze nieuwe modus wilt inschakelen, gaat u naar de hoofdpagina van de beheerdersinvoegtoepassing en stelt u de instelling Beveiliging beveiligingsengine in op de standaardmodus .

verbeteringen

  • De algoritmen van Traffic Inspector detecteren en weigeren elke poging om uitvoerbare bestanden (inclusief PHP en JavaScript) of .htaccess-bestanden te uploaden via elk openbaar formulier of POST-verzoek.
  • Een nieuwe instelling om e-mailmeldingen over nieuwe versies van de plug-in uit te schakelen. Deze bevindt zich op de pagina Kennisgevingbeheerder in het gedeelte E-mailmeldingen.
  • Zoeken in het verkeerslogboek. Nu is het mogelijk om in de User-agentstring te zoeken en de HTTP-methode (GET / POST) uit te filteren.

updates

  • De prestaties van het logboek-subsysteem zijn verbeterd: de DB-query is bijgewerkt.
  • In de Smart-modus als een gebruiker niet is aangemeld, worden alle aanvragen bij het beheerdersdashboard vastgelegd.
  • PHP-versies ouder dan 5.4 worden niet langer ondersteund. De code zelf is nog steeds compatibel en kan worden geĆÆnstalleerd op PHP 5.3.

Tassen opgelost

  • Op een multisite WordPress-installatie met websites in submappen wanneer een nieuwe gebruiker op een activatielink (wp-activate.php? Key = code) klikt, worden deze geblokkeerd.
  • Als een gebruiker probeert in te loggen met een e-mailadres en een onjuist wachtwoord, wordt het bericht 'Ongeldige gebruikersnaam' weergegeven in plaats van 'Onjuist wachtwoord'.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.