Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 6.5


English version: WP Cerber Security 6.5


Deze versie biedt een nieuwe, geavanceerde en effectievere manier om plug-inmodules en de plug-in-beveiligingsengine te laden. Hierdoor kan Cerber Security verdachte verzoeken effectiever onderscheppen en inspecteren en WordPress beschermen tegen aanvallen die proberen misbruik te maken van een kwetsbaarheid in een plug-in of een thema. Het wordt geadviseerd om laden in de standaardmodus in te schakelen.

Om deze nieuwe modus in te schakelen, gaat u naar de beheerderspagina van de plug-in Hoofdinstellingen en stelt u de instelling Beveiligingsengine laden in op Standaardmodus .

Verbeteringen

  • De algoritmen van Traffic Inspector detecteren en weigeren elke poging om uitvoerbare bestanden (inclusief PHP en JavaScript) of .htaccess-bestanden te uploaden via elk openbaar formulier of POST-verzoek.
  • Een nieuwe instelling om e-mailmeldingen over nieuwe versies van de plug-in uit te schakelen. Deze bevindt zich op de beheerderspagina voor meldingen in het gedeelte E-mailmeldingen.
  • Zoek in het verkeerslogboek. Het is nu mogelijk om in de User Agent-string te zoeken en de HTTP-methode (GET/POST) eruit te filteren.

Updates

  • De prestaties van het logboeksubsysteem zijn verbeterd: de DB-query is bijgewerkt.
  • Als in de Smart-modus een gebruiker niet is ingelogd, worden alle verzoeken aan het beheerdersdashboard geregistreerd.
  • PHP-versies ouder dan 5.4 worden niet langer ondersteund. De code zelf is nog steeds compatibel en kan op PHP 5.3 worden geïnstalleerd.

Zakken gerepareerd

  • Op een multisite WordPress-installatie met websites in submappen wanneer een nieuwe gebruiker op een activeringslink (wp-activate.php?key=code) klikt, worden deze geblokkeerd.
  • Als een gebruiker probeert in te loggen met een e-mailadres en een onjuist wachtwoord, wordt de melding ‘Ongeldige gebruikersnaam’ weergegeven in plaats van ‘Onjuist wachtwoord’.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.