Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 7.5


English version: WP Cerber Security 7.5


Wat is er nieuw in de Traffic Inspector-firewall

  • Nieuwe. De firewall-algoritmen zijn verbeterd en inspecteren nu de inhoud van alle bestanden die worden geprobeerd te uploaden op een website. Het inspecteert bestanden op een schadelijke lading en verwijdert een bestand als het malwarecode bevat. Dit beschermt de website tegen code-uitvoeringsaanvallen via ontwerpfouten in de mediabibliotheek van WordPress ( link ) en alle formulieren waarmee bestanden kunnen worden geüpload.
  • Bijwerken. Er is een reeks nieuwe malwarepatronen toegevoegd om malware te detecteren die via een contactformulier is ingediend, evenals alle HTTP-verzoekvelden.
  • Bijwerken. Databasequery's enigszins bijgewerkt om de logprestaties te verbeteren.

Wat is er nieuw in de Traffic Logger-verkeerslogger

  • Nieuwe. De verkeerslogger kan headers, cookies en de variabele $ _SERVER opslaan voor elk HTTP-verzoek. Deze functie is standaard uitgeschakeld omdat deze extra schijfruimte kan verbruiken. U kunt dit handmatig inschakelen op de instellingenpagina van Traffic Inspector. Alle geregistreerde gegevens kunnen worden doorzocht met "Geavanceerd zoeken". Gebruik het veld "Diverse details bevat".
  • We hebben twee nieuwe knoppen toegevoegd waarmee u verdachte verzoeken en fouten met één klik kunt weergeven.

Wat is nieuw in de anti-spam-engine

Wat is nieuw in de malwarescanner en integriteitschecker

  • De scanner scant nu geïnstalleerde plug-ins op bekende zwakke plekken. Als u geplande automatische scans hebt ingeschakeld, wordt u in een e-mailrapport gewaarschuwd als er een beveiligingslek in een van de geïnstalleerde WordPress-plug-ins is ontdekt.
  • Bijwerken. De lay-out van e-mailrapporten is bijgewerkt
  • Bugfix. Een kleine fout met CSS-stijlen van het gebied met scanresultaten opgelost

Andere verbeteringen

  • Het zoeken naar gebruikersactiviteit en het inschakelen van activiteitmeldingen is verbeterd. Nu kan gebruikersactiviteit worden gevonden door de voornaam of de achternaam in te voeren op het tabblad Activiteit. Klik op de knop Abonneren om op de hoogte te worden gebracht van de gebruikersactiviteit. Lees meer over meldingen .

credits:

Dashboardpictogrammen door Boxicons, https://boxicons.com


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.