Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 7.5


English version: WP Cerber Security 7.5


Wat is er nieuw in de Traffic Inspector-firewall

 • Nieuw. De firewall-algoritmen zijn verbeterd en inspecteren nu de inhoud van alle bestanden die worden geprobeerd te uploaden naar een website. Het inspecteert bestanden op een schadelijke lading en verwijdert een bestand als het malwarecode bevat. Dit beschermt de website tegen aanvallen op het uitvoeren van code via ontwerpfouten in de WordPress-mediabibliotheek ( link ) en alle formulieren waarmee bestanden kunnen worden geüpload.
 • Update. Er is een reeks nieuwe malwarepatronen toegevoegd om malware te detecteren die via een contactformulier en eventuele HTTP-verzoekvelden wordt verzonden.
 • Update. Databasequery's zijn enigszins bijgewerkt om de logboekprestaties te verbeteren.

Wat is er nieuw in de Traffic Inspector-verkeerslogger

 • Nieuw. De verkeerslogger kan headers, cookies en de variabele $_SERVER voor elk HTTP-verzoek opslaan. Deze functie is standaard uitgeschakeld omdat deze extra schijfruimte in beslag kan nemen. U kunt dit handmatig inschakelen op de instellingenpagina van Traffic Inspector. Alle geregistreerde gegevens zijn doorzoekbaar met "Geavanceerd zoeken". Gebruik het veld 'Diverse gegevens bevat'.
 • We hebben twee nieuwe knoppen toegevoegd waarmee u met één klik verdachte verzoeken en fouten kunt weergeven.

Wat is er nieuw in de antispamengine

 • Update. Nu inspecteert de plug-in gebruikersaanmeldingen (gebruikersregistraties) op multisite WordPress-installaties en BuddyPress. Dit stopt spamregistraties op uw WordPress .
 • Nieuw. De limiet voor het aantal registraties en het volgen van gebruikersaanmeldingsactivaties op BuddyPress wordt ondersteund door een speciale add-on die beschikbaar is in de professionele versie van WP Cerber .

Wat is er nieuw in de malwarescanner en integriteitscontrole

 • De scanner scant nu geïnstalleerde plug-ins op bekende kwetsbaarheden. Als u geplande automatische scans heeft ingeschakeld, wordt u per e-mail op de hoogte gesteld als er een kwetsbaarheid in een van de geïnstalleerde WordPress-plug-ins is ontdekt.
 • Update. De lay-out van e-mailrapporten is bijgewerkt
 • Bugfix. Een kleine bug in de CSS-stijlen van het gebied met scanresultaten is opgelost

Andere verbeteringen

 • Het zoeken naar gebruikersactiviteit en het inschakelen van activiteitsmeldingen zijn verbeterd. Nu kan gebruikersactiviteit worden gevonden door de voornaam of achternaam in te voeren op het tabblad Activiteit. Om op de hoogte te worden gehouden van de gebruikersactiviteit, klikt u op de knop Abonneren. Lees meer over meldingen .

Credits:

Dashboardpictogrammen van Boxicons, https://boxicons.com


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.