Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 7.5


English version: WP Cerber Security 7.5


Wat is er nieuw in de Traffic Inspector-firewall

 • Nieuw. De firewall-algoritmen zijn verbeterd en inspecteren nu de inhoud van alle bestanden die worden geprobeerd te uploaden naar een website. Het inspecteert bestanden op een schadelijke payload en verwijdert een bestand als het malwarecode bevat. Dit beschermt de website tegen code-uitvoeringsaanvallen door eventuele ontwerpfouten in de WordPress-mediabibliotheek ( link ) en alle formulieren waarmee bestanden kunnen worden geüpload.
 • Update. Er is een reeks nieuwe malwarepatronen toegevoegd om malware te detecteren die is ingediend via een contactformulier en via HTTP-verzoekvelden.
 • Update. Databasequery's enigszins bijgewerkt om de logboekprestaties te verbeteren.

Wat is er nieuw in de Traffic Inspector verkeerslogger

 • Nieuw. De verkeerslogger kan voor elk HTTP-verzoek headers, cookies en de $_SERVER-variabele opslaan. Deze functie is standaard uitgeschakeld omdat deze extra schijfruimte in beslag kan nemen. U kunt dit handmatig inschakelen op de instellingenpagina van Traffic Inspector. Alle gelogde gegevens zijn doorzoekbaar met "Geavanceerd zoeken". Gebruik het veld "Overige gegevens bevat".
 • We hebben twee nieuwe knoppen toegevoegd waarmee verdachte verzoeken en fouten met één klik kunnen worden weergegeven.

Wat is er nieuw in de anti-spam engine

 • Update. Nu inspecteert de plug-in gebruikersaanmeldingen (gebruikersregistraties) op multisite WordPress-installaties en BuddyPress. Dit stopt spamregistraties op je WordPress .
 • Nieuw. De limiet voor het aantal registraties en het volgen van activeringen van gebruikersaanmeldingen op BuddyPress wordt ondersteund door een speciale add-on die beschikbaar is in de professionele versie van WP Cerber .

Wat is er nieuw in de malwarescanner en integriteitscontrole

 • De scanner scant nu geïnstalleerde plug-ins op bekende kwetsbaarheden. Als je geplande automatische scans hebt ingeschakeld, ontvang je een melding in een e-mailrapport als er een kwetsbaarheid in een van de geïnstalleerde WordPress-plug-ins is ontdekt.
 • Update. De lay-out van e-mailrapporten is bijgewerkt
 • Bugfix. Een kleine bug met CSS-stijlen van het gebied met scanresultaten is opgelost

Andere verbeteringen

 • Het zoeken naar gebruikersactiviteit en het inschakelen van activiteitsmeldingen is verbeterd. Gebruikersactiviteit kan nu worden gevonden door de voornaam of de achternaam in te voeren op het tabblad Activiteit. Klik op de knop Abonneren om op de hoogte te worden gehouden van de gebruikersactiviteit. Lees meer over meldingen .

Credits:

Dashboardpictogrammen van Boxicons, https://boxicons.com


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.