Releases
Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 8.6.5


English version: WP Cerber Security 8.6.5


We blijven een van de meest geavanceerde en betrouwbare beveiligingsoplossingen voor WordPress ontwikkelen en verbeteren. Nu is het beter dan het was. Dit is wat er nieuw is in WP Cerber Security 8.6.5.

Nieuwe functies

 • Nieuw: bestandssysteemanalyse. Het bevindt zich op de beheerpagina Site Integrity onder het nieuwe tabblad Analytics . Het wordt gegenereerd op basis van de resultaten van de laatste volledige malwarescan, dus u moet de volledige scan handmatig uitvoeren of ze automatisch volgens een schema laten uitvoeren als u de professionele versie van WP Cerber gebruikt.
 • Nieuw: verwijderingen van gebruikers loggen. De weergavenaam en rollen van de gebruiker worden tijdelijk opgeslagen totdat alle logboekvermeldingen met betrekking tot de gebruiker zijn verwijderd. En ja, het voldoet aan de AVG, aangezien de gegevens van de verwijderde gebruiker worden verwijderd wanneer de websitebeheerder de WordPress Erase Personal Data-tool gebruikt of wanneer de respectieve logboekvermeldingen van Cerber worden verwijderd.
 • Nieuw: snellere export met een nieuw datumformaat voor CSV-logboekexport. Nu kunt u het gebruik van een gewone ISO 8601-datumnotatie inschakelen, namelijk Ymd H:i:s . Hierdoor kunt u grotere CSV-exportbestanden downloaden. De nieuwe instelling staat op de pagina Hoofdinstellingen.
 • Nieuw: Mogelijkheid om het toevoegen van het IP-adres van de websitebeheerder aan de White IP Access List bij activering van WP Cerber uit te schakelen. De nieuwe instelling staat op de pagina Hoofdinstellingen.

Verbeteringen

 • Nieuwe tellers op de tabbladen Quarantaine en Negeerlijst op de beheerpagina voor integriteitscontrole en malwarescanner .
 • Vanaf deze versie ziet u meer labels in de logboeken van Cerber: IP op de witte lijst, URL op de witte lijst, Query op de witte lijst, Naamruimte op de witte lijst.
 • Het afhandelen van gebruikersregistraties met verboden e-mails is verbeterd.
 • De afhandeling van het aanmaken van nieuwe gebruikers door WooCommerce en lidmaatschapsplug-ins is verbeterd.
 • Het omgaan met veilige cookies van Cerber op websites met ingeschakelde SSL-codering is verbeterd.
 • De prestaties van de integriteitscontrole en malwarescanner op grote websites met een groot aantal bestanden zijn verbeterd.
 • Datums op de beheerpagina's van de plug-in worden nu op een meer gestroomlijnde manier weergegeven.
 • Echt niet! De oude, lelijke stijl van de Diagnostische pagina is verbeterd.

Fout is opgelost

 • Het laden van de standaard plugin-instellingen heeft geen effect. Nu is het opgelost en verplaatst van de admin-zijbalk naar de Tools-beheerderspagina.
 • Als er een aangepaste waarde is opgegeven voor het veld Instelling datumnotatie, geeft de veldhint een onjuiste standaardwaarde weer.

Een bericht aan website-eigenaren

We raden u aan om uw software up-to-date te houden. Het is buitengewoon belangrijk omdat tegenwoordig nieuwe kwetsbaarheden met ongekende snelheid worden ontdekt en bekend worden bij hackers. Momenteel detecteert en beperkt de professionele cloudversie van WP Cerber miljoenen aanvallen per dag en we zien dat een heleboel van hen misbruik proberen te maken van kwetsbaarheden in verouderde versies van WordPress, plug-ins en thema's ( bewijs ). En die aanvallen worden gedaan met behulp van gespecialiseerde en geautomatiseerde cybercriminele tools. Word geen slachtoffer zoals tienduizenden onwetende website-eigenaren al zijn geworden.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.