Releases
Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 8.6.5


English version: WP Cerber Security 8.6.5


We blijven een van de meest geavanceerde beveiligingsoplossingen voor WordPress ontwikkelen en verbeteren. Nu is het beter dan het was. Dit is wat er nieuw is in WP Cerber Security 8.6.5.

Nieuwe features

 • Nieuw: analyse van bestandssystemen. Het staat op de Site Integrity- beheerpagina onder het nieuwe tabblad Analytics . Het wordt gegenereerd op basis van de resultaten van de laatste volledige malwarescan, dus u moet de volledige scan handmatig uitvoeren of ze automatisch volgens een schema laten uitvoeren als u de professionele versie van WP Cerber gebruikt.
 • Nieuw: logging van verwijderingen van gebruikers. De weergavenaam en rollen van de gebruiker worden tijdelijk opgeslagen totdat alle logboekvermeldingen met betrekking tot de gebruiker zijn verwijderd. En ja, het is GDPR-compatibel omdat de gegevens van de verwijderde gebruiker worden verwijderd wanneer de websitebeheerder de tool WordPress Erase Personal Data gebruikt of wanneer de respectievelijke logboekvermeldingen van Cerber worden verwijderd.
 • Nieuw: snellere export met een nieuwe datumnotatie voor CSV-log export. Nu kunt u inschakelen met behulp van een eenvoudige ISO 8601-datumnotatie die Ymd H: i: s is . Hiermee kunt u grotere CSV-exportbestanden downloaden. De nieuwe instelling staat op de pagina Hoofdinstellingen.
 • Nieuw: mogelijkheid om het toevoegen van het IP-adres van de websitebeheerder aan de White IP Access List uit te schakelen na activering van WP Cerber. De nieuwe instelling staat op de pagina Hoofdinstellingen.

Verbeteringen

 • Nieuwe tellers op de tabbladen Quarantaine en Negeerlijst op de pagina Integriteitscontrole en malwarescanner .
 • Als u deze versie start, ziet u meer labels in de logboeken van Cerber: IP-whitelist, URL-whitelist, Query-whitelist, Namespace-whitelist.
 • Het afhandelen van gebruikersregistraties met verboden e-mails is verbeterd.
 • Het omgaan met het aanmaken van nieuwe gebruikers door WooCommerce en lidmaatschap plug-ins is verbeterd.
 • De afhandeling van veilige Cerber-cookies op websites met ingeschakelde SSL-codering is verbeterd.
 • De prestaties van de integriteitscontrole en malwarescanner op grote websites met een groot aantal bestanden zijn verbeterd.
 • Datums op de admin-pagina's van de plug-in worden nu op een meer gestroomlijnde manier weergegeven.
 • Echt niet! De oude, lelijke stijl van de diagnosepagina is verbeterd.

Fout is opgelost

 • Het laden van de standaard plugin-instellingen heeft geen effect. Nu is het opgelost en verplaatst van de admin-zijbalk naar de Tools-admin-pagina.
 • Als een aangepaste waarde is opgegeven voor het veld Datumformaat instellen, geeft de veldhint een onjuiste standaardwaarde weer.

Een bericht aan website-eigenaren

We raden u aan om uw software up-to-date te houden. Het is uiterst belangrijk omdat tegenwoordig nieuwe kwetsbaarheden worden ontdekt en met ongekende snelheid bekend worden bij hackers. Momenteel detecteert en vermindert de professionele, cloudversie van WP Cerber miljoenen aanvallen per dag en we zien dat veel van hen kwetsbaarheden proberen te misbruiken die zijn aangetroffen in verouderde versies van WordPress, plug-ins en thema's ( proof ). En die aanvallen worden gedaan met behulp van gespecialiseerde en geautomatiseerde cybercriminele tools. Word geen slachtoffer zoals tienduizenden onwetende website-eigenaren al zijn geworden.


I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.